Saç Ekimi Sonuçları
Vala 109. gün için efsane fotolarda gayet net diye düşünüyorum darısı basimiza
Alıntı yapılan: Akf - 09 Mart 2017, 17:43:05Vala 109. gün için efsane fotolarda gayet net diye düşünüyorum darısı basimiza arkadaşım ben ekime zaten kötü falan demiyorum. sadece fotolar net değil diyorum. 6s plus tan son ışık ve pc de net çıkmıyor foto. tartışmak değil amacım. asmedin kalitesi ortada. ben sadece sürecin bu aşamasında saçların daha net fotosunu koyabilirse onu rica ettim hintell den. yani yorumun muhatabı sen değilsin.
Alıntı yapılan: gölge - 09 Mart 2017, 17:58:11Alıntı yapılan: Akf - 09 Mart 2017, 17:43:05Vala 109. gün için efsane fotolarda gayet net diye düşünüyorum darısı basimiza arkadaşım ben ekime zaten kötü falan demiyorum. sadece fotolar net değil diyorum. 6s plus tan son ışık ve pc de net çıkmıyor foto. tartışmak değil amacım. asmedin kalitesi ortada. ben sadece sürecin bu aşamasında saçların daha net fotosunu koyabilirse onu rica ettim hintell den. yani yorumun muhatabı sen değilsin. foto net önceki fotolarada bakabilirsin ıphone 7 plus ile cektim bende ışık altında asmed e gittigimde onların profosyonel ortamında çekilenleri atarım tabiki tesekurler
Alıntı yapılan: Hintell - 09 Mart 2017, 18:02:30Alıntı yapılan: gölge - 09 Mart 2017, 17:58:11Alıntı yapılan: Akf - 09 Mart 2017, 17:43:05Vala 109. gün için efsane fotolarda gayet net diye düşünüyorum darısı basimiza arkadaşım ben ekime zaten kötü falan demiyorum. sadece fotolar net değil diyorum. 6s plus tan son ışık ve pc de net çıkmıyor foto. tartışmak değil amacım. asmedin kalitesi ortada. ben sadece sürecin bu aşamasında saçların daha net fotosunu koyabilirse onu rica ettim hintell den. yani yorumun muhatabı sen değilsin. foto net önceki fotolarada bakabilirsin ıphone 7 plus ile cektim bende ışık altında asmed e gittigimde onların profosyonel ortamında çekilenleri atarım tabiki tesekurler93 ve 100 üncü güne baktım. 93. günkü gibi net foto olursa daha sağlıklı değerlendirme yapma şansımız olur.cevabın için teşekkürler. sonucun umduğunda daha iyi olur inşallah.
Alıntı yapılan: gölge - 09 Mart 2017, 18:09:17Alıntı yapılan: Hintell - 09 Mart 2017, 18:02:30Alıntı yapılan: gölge - 09 Mart 2017, 17:58:11Alıntı yapılan: Akf - 09 Mart 2017, 17:43:05Vala 109. gün için efsane fotolarda gayet net diye düşünüyorum darısı basimiza arkadaşım ben ekime zaten kötü falan demiyorum. sadece fotolar net değil diyorum. 6s plus tan son ışık ve pc de net çıkmıyor foto. tartışmak değil amacım. asmedin kalitesi ortada. ben sadece sürecin bu aşamasında saçların daha net fotosunu koyabilirse onu rica ettim hintell den. yani yorumun muhatabı sen değilsin. foto net önceki fotolarada bakabilirsin ıphone 7 plus ile cektim bende ışık altında asmed e gittigimde onların profosyonel ortamında çekilenleri atarım tabiki tesekurler93 ve 100 üncü güne baktım. 93. günkü gibi net foto olursa daha sağlıklı değerlendirme yapma şansımız olur.cevabın için teşekkürler. sonucun umduğunda daha iyi olur inşallah. Teşekür ederim gölge darısı başına .. bu resım de net oldugunu düşünüyorum ama müsait bir zamanımda senin için daha fazla özenirim henüz 109 gün daha çok birlikteyiz:) ..
bende saç ektirmek istiyorum ve arastırmalarım sonucu koray erdoğanın işinde baya tecrübeli ve kaliteli olduğu fikrindeyim mail olarak mesaj attım fotoğrafları ama geri dönen olmadı kesin dönüş yaparlarmı yada başka nasıl ulaşabilirim
dün akşam attım maili daha yeni sayılır peki koray hoca her ekim yaptırmak isteyene yardımcı oluyormu ekim yapmadığı tipler var mı
Donor bölgem iki tane bos kafayı doldurur daha 22 yasindayim sadece on bölgem biraz açıldı o yüzden iyi bir yerde yapılmasını istiyorum
Alıntı yapılan: XXL - 10 Mart 2017, 20:34:47Donor bölgem iki tane bos kafayı doldurur daha 22 yasindayim sadece on bölgem biraz açıldı o yüzden iyi bir yerde yapılmasını istiyorum ozaman sorun yok ... dogru düşünüyosun bu için şakası yok
Fiyatları nasıl peki