Saç Ekimi Sonuçları
Onur abi propeciayla farkı var mı proscar ın ?
Ben senin konuyu ilk kez görüyorum, daha kel olarak düşünüyordum seni gerçi 2. ekimmiş bu, ilk ekimin de konusu var mı? Çok güzel olmuş bu arada
Hintell fiansteride’i ömür boyu kullanacak mısın? Yoksa bırakmayı düşünüyor musun?
mesala söle 5 saç teli olan bir greftin 3 saç telini alıp 2 sini bırakıyo yanı greftı tamamen almıyor böylece kök tamamen alınmıs olmuyor o 2 tane kalanda çıkıyor tekrar ve dönerde hiç iz kalmıyo ve gözle görülür bir seyrelmede olmuyo bu yüzden ve tekrar 2 ci 3 cü ekime kadarda hiç sorunsuz oluyor
Greft toplamayla ilgili verdiğin bu bilginin kaynağı hakkında açıklama eksik kalmış. Greftlerin yaşam döngüsü bazı canlılardaki gibi rejenarasyon gibi mi yani uzuvları kopan deniz anasi yasamaya devam ediyor, yani çok saç teli barındıran greftte gidenler olsa da cerrahi yöntemle yine canlı kalıyor?
O değilde bu beyazları ne yapıcaz
Beyazlar karizma katıyor dostum 👍, bence birazdaha beyazlık gelse tam olur o zaman 😂
Rengini aç biraz saçların başkan. Senin saçlar artık beyazlar bence siyah kalanlar da finasterid kullandığın için öyle koyu gözüküyorlar. Güzel bir görüntü aslında ama sıkılıyorsan açtır saçları hafif kumrala dönse yeter.