Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual  (Okunma sayısı 752166 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 3621 grafts, repair operation. DES Manual
« Yanıtla #2296 : 25 Kasım 2018, 15:50:47 »
Saçlar çok sık Hintell başkan,peki hiç verteks bölgesinin dökülme ihtimalini düşündün mü? Dökülse naparsın yine koray hocaya mı gidersin?

Tepe iyi şükür kardeşim olur da dökülürse Ekim yaptırıcak olursam koray hoca ya giderim evet
Global Moderator

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2297 : 25 Kasım 2018, 19:39:29 »
Dostum resim atmadan once haber ver çelik yelek giyelim  :D Masallah cok iyi

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2298 : 25 Kasım 2018, 20:06:30 »
Tepe iyi şükür kardeşim olur da dökülürse Ekim yaptırıcak olursam koray hoca ya giderim evet
Yaş kaçtı sizin admin bey?

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2299 : 25 Kasım 2018, 20:20:04 »
Hintell maşallah saçların çok güzel olmuş malzeme ve usta kaliteli olunca sonuçta mükemmel oluyo seni ve asmedi kutlarım. Ayrıca forumdaki tüm arkadaşlara yaptığın yardımlardan dolayıda teşekkürediyorum.👏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2300 : 25 Kasım 2018, 23:55:00 »
Hintell maşallah saçların çok güzel olmuş malzeme ve usta kaliteli olunca sonuçta mükemmel oluyo seni ve asmedi kutlarım. Ayrıca forumdaki tüm arkadaşlara yaptığın yardımlardan dolayıda teşekkürediyorum.👏

Teşekür ederim ömer darısı başına inşallah
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2301 : 25 Kasım 2018, 23:55:50 »

:)) daha iyileri sizlere inşallah
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2302 : 26 Kasım 2018, 01:20:29 »

Vursalar da ölmezssin :)
Global Moderator

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2303 : 26 Kasım 2018, 04:49:48 »
Hintell başkan sabahtan akşama kel kafa görmek psiloloji bozmuyo mu😂 ben bu sitede çok takılınca hayattan kopuyorum😂😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2304 : 26 Kasım 2018, 05:01:48 »
Hintell başkan sabahtan akşama kel kafa görmek psiloloji bozmuyo mu😂 ben bu sitede çok takılınca hayattan kopuyorum😂😂

Hiç öyle düşünmedim :) saç ekimi paylaşımlarına bakınca sadece ilk ekim günü paylaşılan konular biraz etkiliyor ve o dönemleri atlattığım için şükrediyorum bu biraz Askerliği bitmek üzere olan birinin kışlaya gelen yeni askerleri görmesi gibi bir duygu örnek olarak:)
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2018, 05:37:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2305 : 26 Kasım 2018, 05:52:26 »
Hiç öyle düşünmedim :) saç ekimi paylaşımlarına bakınca sadece ilk ekim günü paylaşılan konular biraz etkiliyor ve o dönemleri atlattığım için şükrediyorum bu biraz Askerliği bitmek üzere olan birinin kışlaya gelen yeni askerleri görmesi gibi bir duygu örnek olarak:)
Hahaha kanlı süreci atlatınca rahatlıyorum diyosun😂 Özel değilse burası dışında uğraştığınız bir iş var mı? Burada sürecin gidişatı hakkında fikir alıyoruz aynı zamanda uzun vadede ektirmeyi düşünen arkadaşlara örnek teşkil etmiş oluyoruz.Ben sonucumu aldığımda buradan gitmiş olacağım ancak inşallah güzel bir sonuç alırsam ektirdiğim kişiyi tavsiye edeceğim başkalarının da mutlu olması beni de mutlu edecek.Çok konuştum biliyorum birazdan ağlıcam😂😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2306 : 30 Kasım 2018, 17:17:37 »
Hahaha kanlı süreci atlatınca rahatlıyorum diyosun😂 Özel değilse burası dışında uğraştığınız bir iş var mı? Burada sürecin gidişatı hakkında fikir alıyoruz aynı zamanda uzun vadede ektirmeyi düşünen arkadaşlara örnek teşkil etmiş oluyoruz.Ben sonucumu aldığımda buradan gitmiş olacağım ancak inşallah güzel bir sonuç alırsam ektirdiğim kişiyi tavsiye edeceğim başkalarının da mutlu olması beni de mutlu edecek.Çok konuştum biliyorum birazdan ağlıcam😂😂

AYNEN EVET RAHATLIYORUM :d.. kendi işim var tabi ki sağlık sektörü diyelim :) işimi söylediğimde müşteri ve soru yagıyor özelden saç dışın da bir de onla uğraşamam burda:) etik bulmuyorum bu durumu ama biraz araştırırsan görürsün:D ünsal koray hocanın hastası öğrendi peşimi bırakmıyor mesala :D yapıcaz artık mecbur
Neden gidiyorsun ki  SÜREÇ BİTİNCE bu bir görev degil kalıp bılgılerını arada insanlara anlatman gelip yardımcı olman kendini iyi hissetmeni sağlar hem de hobi olur boş vakıtlerde:)

Global Moderator

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2307 : 01 Aralık 2018, 01:06:56 »
Vursalar da ölmezssin :)

10 yillik sac dokulmesi, kellik, bircok ilac, losyon kullanmis ve 3 ay once ekim yaptirmis biri olarak kellik problemini çözmüş kimi görsem mutlu oluyorum. Koray hocanın sonuçları gerçekten şahane. Keşke herkesin bütçesi yetebilse. Ama çok şükür daha makul fiyatlara da güzel ekim yapan yerlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2308 : 01 Aralık 2018, 14:29:47 »
10 yillik sac dokulmesi, kellik, bircok ilac, losyon kullanmis ve 3 ay once ekim yaptirmis biri olarak kellik problemini çözmüş kimi görsem mutlu oluyorum. Koray hocanın sonuçları gerçekten şahane. Keşke herkesin bütçesi yetebilse. Ama çok şükür daha makul fiyatlara da güzel ekim yapan yerlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Ne güzel temiz kalplisin kardeşim inşallah senin saçların da gayet güzel olur senin mutluluğun ile bizler de çok mutlu oluruz. İyi ekim yapanlar da Artmak zorunda en iyisini takip edersen herkes başarılı olmak zorunda ayak uydurmak zorunda kalır ve heveslenir kaliteli işler olmaya başlar biz forum olarak biraz da bu durumu tetikledik :)
Global Moderator

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #2309 : 01 Aralık 2018, 14:31:58 »
saçların çok güzel olmuş abi güle güle taramalar ve kullanmalar

Facebook Twitter Instagram