Öncelikle forumda paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederek söylemek istediklerime başlamak istiyorum. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yeterince bilgi sahibi olmadığımdan herhangi bir paylaşımda ya da yorumda bulunmadım belki ama tecrübeli üstadlarımın fikirlerini attığım mesajlara cevap olarak aldım , gerçekten hepsi sağolsunlar. Rahatsızlık vermeden, ben de kendi düşüncelerimi kısaca ifade etmek istiyorum.
Saç ekimi oldukça zorlu ve ciddi bir süreç. Yaklaşık 8-12 ay gibi bir zaman diliminden bahsediyoruz. İnsanın bu sürece razı olması için -realist olmak kaydıyla - kaybettiği saçlarının geri dönüşüyle ilgili hayaller kurup bu hayallerini gerçekleştirebilecek bir cerrahın olduğuna inanması ve o cerrahı seçmesi gerekiyor. Benim seçim aşamam da bu şekilde oldu. Gerek bu forumda gerek çeşitli yabancı forumlarda gördüğüm sonuçlar beni Koray hocanın hayranları arasına dahil etti. Koray hoca ortaya koyduğu sonuçlarla gerçekten insana hayal kurdurtup bu hayalin de gerçek olacağına inandırıyor. Ben de hayalimi kurdum,Koray hocayla bu hayalin gerçekleşeceğine inandım ve sonucunda fotoğraflarımı asmede gönderdim. Bu fotoğraf trafiği birkaç kez tekrarlandı. Tekrar tekrar farklı açılardan fotoğraflarımı istediler. Bu fotoğraf trafiği sırasında saatlerce benimle telefonda görüştüler, sorularımı yanıtladılar. En sonunda beni asmede çağırıp canlı olarak saçlarımı incelemek istediklerini bu şekilde değerlendirme yapacaklarını söylediler. Gittim ve asmedden oldukça etkilendim. Her konuda inanılmaz titizler. Gerek Dila hanım gerek Dilek hanım gerekse de Seda hanım bana bıkmadan usanmadan çok yardımcı oldular.Uzatmayayım, değerlendirme yapıldı, tarih verildi ve şimdi de operasyon zamanı geldi. Yarın Koray hoca ekim öncesi konsültasyonumu yapacak. Ben de Hintell ve forumdaki Koray hocanın ekim yaptığı diğer arkadaşlar gibi hayal ettiğim saçlara kavuşacağım umarım. Artık kafamdaki tek düşünce bu operasyonu Koray hoca yapacak yani aylarca sürecek olan gergin bekleyiş , çekilen çileler yaşanırken kafamda sonucum güzel olacak rahatlığı olacak.Kısacası heyecandan başka bir duyguya gerek yok diye düşünüyorum. Ve tekrar forumda tecrübelerini, sonuçlarını paylaşan mesajlarıma cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin gönlündeki saçlara kavuşmasını diliyorum.