Saç Ekimi Sonuçları
ekim ayında asmede gidip resim çektirmiştim mail ile dönüş yapıcağız dediler dönen olmadı benle ilgilenen bayan arkadaşa whatsapp tan yazdım cvp yazmadı sonra aradım dönüş yapmadınız diye 2 ay geçti ismim ve numaramı aldı bayan arkadaş tekrardan sonuç yine dönmediler .bende kendim bi kaç gün önce gittim benle ilgilenen bayan arkadaş geldi durum nedir diye sordum oda hoca saçlarınız kısa olduğunu için net bişe demedi hoca uzatıp gelsin demiş yani 2 ay bu cvp için geçmiş .ayrıca buraya resim koydum hintel kardeş sen bile 2200 greft dedin bana en az 3000 gider dediler biraz garibime gitti çünkü kel deilim rütüş yaptırıcam neyse sonuç olarak 3000 greft bile olsa veririm parasını ama bana sanki türk müşteriyi pek takmıyor gibimi geldi anlıyamadım emin deilim ama saçları uzatıp gidince hocayla görüşücem o zaman net fikrimi sölerim.
Forum konsültasyon formunu doldurunca ilgili merkeze mi yönlendiriliyor yoksa burada mı yorum yapılıyor nedir bu işin doğrusu ?
2.
Sizin sonuçları beklıyorum ona göre karsr vericem evsanelere:)
Ama sana 100 greft long fue yaptılar Puanından düşmememiz lazım.
Alıntı yapılan: Walter - 11 Aralık 2017, 18:04:54Ama sana 100 greft long fue yaptılar Puanından düşmememiz lazım. Ne alakası var o vatani gi görevdi o sayılmaz