Gönderen Konu: vega saç ekimi (ankara)  (Okunma sayısı 14746 defa)

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: vega saç ekimi (ankara)
« Yanıtla #16 : 15 Şubat 2017, 22:18:19 »
Merhaba tween tavsiyelerini için teşekkürler. Kabak Çekirdeği yiyorum biotin için ise xpecia tb in içinde olduğu için için extra almaya gerek olmadığını söylediler

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Şubat 2017, 22:19:54 »
80gün çok erken, Şuan hoş bir görüntü olmamasına rağmen ben 5.ayda seni tatmin edecek bir sonuça ulaşacağım kanaatindeyim.
İnşallah sloocer bakalım bekliyorum. Hafiften siyahlasmaya başladı kelime.  😆

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2017, 15:34:12 »
bıraz daha şakaklara ekilseydi sanki başka ekim yaptırmadan bile idare edebilirdin gibi geldi bana. Ancak o zaman da donör bölgede sorun yaşayabilirdin olsun bu da gayet iyi .güle güle kullan.

Medcezir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Şubat 2017, 03:08:34 »
Benim 75. Gün halime bakinca iyiki sahin bey degilde fehmi beyi secmisim. Umarim cok iyi sonuc alirsiniz

haldun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Şubat 2017, 12:54:40 »
merhaba abi bende eskişehir deyim bende ektirmeyi düşünüyorumda yüz yüze görüşme ihtimalimiz varmı iletişim numarası versen veya versem ?

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Şubat 2017, 16:56:51 »
bıraz daha şakaklara ekilseydi sanki başka ekim yaptırmadan bile idare edebilirdin gibi geldi bana. Ancak o zaman da donör bölgede sorun yaşayabilirdin olsun bu da gayet iyi .güle güle kullan.
Teşekkürler emineri açıklığım çok fazlaydı o yüzden daha doğal duracağı için böyle tercih ettiler. Bakalım inşallah güzel olacak şimdilik bir sıkıntı yok çıkmalar devam ediyor

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2017, 17:08:28 »
120. Gün

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2017, 17:10:10 »
120. Gün

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Şubat 2017, 17:19:04 »
merhaba abi bende eskişehir deyim bende ektirmeyi düşünüyorumda yüz yüze görüşme ihtimalimiz varmı iletişim numarası versen veya versem ?
Merhaba Haldun özelden mesaj yazdım inşallah gelmiştir.

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Şubat 2017, 17:27:04 »
Benim 75. Gün halime bakinca iyiki sahin bey degilde fehmi beyi secmisim. Umarim cok iyi sonuc alirsiniz
Medcezir iyi dileklerin  icin Teşekkürler inşallah herkesin sonucu güzel olur. Ben şimdilik memnunum. Senin tercihin fehmi den yana olmuş benimki sahin den yana oldun iyi günler

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Mart 2017, 23:52:16 »
Hocam senin kafa derin çok zedelenmiş. Kafan da mayın patlamış gibi. Birde sen sanki bu ekim merkezinde çalışıyor gibisin?

ağzı olan konuşuyor

Safak3859

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Mart 2017, 11:42:26 »
Hayırlı olsun abi gidisatin guzel görünüyor bi kaç  daha guzel bu görüntü oluşur inşallah benimde 70 gün 5 mg biotin ve günde 1 paket sigara içiyorum 😄 sigaranın bi zararını görmedim ekim den sonrasi ilk saat bile içtim sigara bi zararını görmedim...

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 06 Nisan 2017, 16:25:59 »
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır fırsat bulup yazamadim. 5,5 ay oldu son durum böyle daha çıkacak olanar varmis . Ben bununla bile mutluyum. Aynanın karşısına geçtiğim zaman orada saç olması kadar guzel bir  duygu yok. Şahin beyin eline koluna sağlık. 1 ay sonra tekrar foto eklerim.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Nisan 2017, 16:53:44 »
valla tamamen boş bir kafa 5,5 ayda bu hale geliyorsa gayet başarılıdır diye düşünüyorum. sürec devam ediyor, dahada olgunlaşacaktır. nitekim merkezden de çıkışların devam ettiği bilgisi verilmiş.. güzel bir nokta daha var. şuan bile sırıtmıyor.gayet doğal duruyor.. hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram