Gönderen Konu: vega saç ekimi (ankara)  (Okunma sayısı 14751 defa)

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: vega saç ekimi (ankara)
« Yanıtla #31 : 06 Nisan 2017, 18:46:32 »
Hayirli olsun usta guzel gozukuyor protez saclı halini vi foto atabilirmisin merak ettim
Protez saclı halim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 06 Nisan 2017, 19:01:20 »
Sagol usta protez sac ne kadar sık dursada anlayan bir kisi dogal durmadigi anlayabiliyor bakinca.sac ekimi ike en dogru karari vermisin 1 yili bekle dahada dogallasacak saclarin ilerleyen zaman da gerekirse bir seans daha yaptirirsin hekesin istedigi olur inş sac o kadar onemliki tum kusurlari kapatiyor insanin
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 19:09:22 Gönderen: 3838 »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 06 Nisan 2017, 19:05:33 »
Protez çok tehlikeli bir alet...
10 saniyede gür saçlı biri oluyor, bir kaç gün içersinde ise bu duruma alışıyorsunuz. Saç kaybı yıllara dağılmış bir şekilde peyder pey olmadığı için, insan aynanın karşısında bile protezi çıkarmaktan çekinebilir.10 saniyede dıpdızlak kelsiniz..10 saniyede 10 yaş... bu durumun insan psikolojisinde yol açacağı psikolojik travmayı düşünemiyorum bile.Bütün çevren seni kafandaki gür saçlarınla tanıyor iken kafadaki perugu çıkartıp çat diye millet içine çıkabilmek ciddi sağlam psikoloji ister. Hiç protez kullanmadım ama tahmin edebiliyorum.Topik kullanımı bile insanı bu denli çaresiz ve bagımlı hale getiriyor iken 18 lik yıllara geri döndüren peruk insani eroin gibi bağımlı hale getirebilir.

Bu sebeple seni tebrik ediyorum ysnmete.. ekimin , özellikle ön çizgi gayet gerçekçi olmuş.  Belki peruk gibi 18 lere döndürmez ama sonuçta bakımmış, millet anlarım acaba  korkusuymuş, terlemesi, temizliği bu zahmetleri olmadan 30 lü yaşlarda bir hayat sürersin.

Yngl

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 07 Nisan 2017, 09:50:49 »
dostum hayırlı olsun ekimin. Sen mutlusun ya aynaya bakınca daha ötesi yok inan.Ben de beğendim. O açıklıktan 5 ayda buraya gayet başarılı. 8-9 ayı doldurunca çok daha güzel olacaktır.

Medcezir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 10 Nisan 2017, 16:53:03 »
Güzel olmuş ben bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum inşallah daha fazlasi cikar. Hayırlı olsun

focuscan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 14 Nisan 2017, 03:29:00 »
ekimiz umarım istediğiniz gibi olur, birşeyi merak ettim Şahin bey doktor mu acaba?

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 28 Nisan 2017, 13:07:54 »
ekimiz umarım istediğiniz gibi olur, birşeyi merak ettim Şahin bey doktor mu acaba?
Selam focuscan Şahin bey doktor değil Türkiye' de bu fiyata saç ekimi yapan doktor zor bulursun hatta hiç bulamazsın. Benim için işçilik önemli sende biliyorsundur bu işi iyi yapanllar genelde sağlık personeli
Şahin anestezi teknikeri 5 yılı aşkın süredir bu işi yapıyor diye biliyorum birazdan 6. Ay foto mu koyacağım hiç pişman olmazsın gönül rahatliliga gidebilirsiniz iyi günler

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 28 Nisan 2017, 13:10:45 »
6. Ay sonucu arkadaşlar

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 28 Nisan 2017, 13:52:55 »
Hocam greft sayısına ve acıklıga gore bence fena değil hafif fixplantta kullanrsan 10 numara gozukur diye dusunuyorum

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Nisan 2017, 14:46:27 »
Her geçen gün kapanmaya devam etmiş. başarılı bir sonuca doğru gidiyorsunuz. şuana kadar bence gayet güzel görünüyor.

focuscan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 01 Haziran 2017, 17:47:49 »
6. Ay sonucu arkadaşlar

Aynen gidicem bende senin kafadanım, eli iyi bir hemşire ya da tekniker , doktordan çok iyi iş çıkarabilir, kaldıki 2500-3000 gibi rakamlar bile az değil , aylık 90-100 bine yakın para deli para.

Bu işin çok fazla gideri yok , el emeği, bu devirde el emeğinin nadir para etdiği mecralardan birisi , keşke daha çok insan eğitimini alsada, fiyatlar iyice düşse.

Şimdiki yeri farklı Şahin beyin wega deil life sanırım, whatsapp dan yazıyorum bakalım, gidicem yanına , ikna olursam ektiricem. burda da paylaşırım

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2017, 18:44:50 »
230.  gün 😊😊. Az da olsa herkesin saçı olsun banyodan çıkınca  kurutup tarayacagi bir saçı olsun inşallah.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 18:59:37 Gönderen: ysnmete »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2017, 21:38:48 »
2.bir ekimle protez saç görüntüsünü yakalarsın dostum güzel duruyor şuan .ve önünde süreç var daha  .ekim sonrası saçı taramak önemli çünkü fark yaratmak bu ,neden başarılı buldum bir kere çok ileri seviye dökülme alan açık greft az süreç tamamlanmadan norwood 7 ye yakın birey saçını tarıyor..işte yorumlarken fark yaratmak sözünü kullanırken sık sık tam kastettiğim şey bu senin ekimin sonuç vaooovmu değil mükemmel mi değil .ama gayet başarılı..2.ekimden sonra sana vaoovv sözüm olsun derim kesin ..

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 17 Haziran 2017, 03:44:06 »
Ödenen ücrete göre fazlasıyla başarılı bence👏

Facebook Twitter Instagram