Gönderen Konu: vega saç ekimi (ankara)  (Okunma sayısı 14740 defa)

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
vega saç ekimi (ankara)
« : 21 Kasım 2016, 16:58:57 »
meslek : ATT
saç ekim tarihi: 21/10/2016
kullandıgım ilaçlar: xpecia tb günde bir
     merhaba arkadaslar bende sizin gibi senelerce saçımı sorun ettim. 32 yaşındayım 5 senedir protez saç kullanıyorum yazın ondanda kurtuldum çok şükür. annemin zoruyla  saç ekimine karar verdim. ankarada vega saç ekim merkezine saç ekimi gerçekleştirdim.  şahin bey 6 ay arayla daha iyi bir sonuç alacagımı söyledi banada mantıklı geldi. ilk seansımda 3500 greft için konuşmuştuk 3600 civarı saç ekimi gerçekleşti.  hastane ortamında temiz sıcakkanlı bir ekip di. inşallah sonuç da güzel olur. birşey söylemek için çok erken artık bundan sonra bekleyeceğiz.  Şimdi 1. aydayım şok dökülmem başladı. şok dökülme bitince tekrar foto eklerim.

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: vega saç ekimi (ankara)
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2016, 17:55:00 »
hayırlı olsun

Medcezir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2016, 02:59:17 »
Hocam Ekimi kim yaptı birde kaç 3500 Greft için kaç TL ödediniz

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2016, 22:54:32 »
Ekimim  34. Günü şok dökülmem bitti sayılır.

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2016, 22:56:01 »
hayırlı olsun
Teşekkürler  tween85

Medcezir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2016, 14:40:47 »
Hayırlı olsun bende aynı yere gitmeyi düşünüyorum, önerirmisiniz doktorunuz kimdi, birde kaç tl ödediniz?

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2016, 22:25:31 »
Teşekkürler  medcezir.
Hiç tereddüt etme derim ekip gerçekten çok iyi işlerin ehli oldukları belli olacakları ne bir fazla ne bir eksik söylediler. Doğrusu neyse söylediler. Ekimi hastanede  yaptılar  hastanenin iki tane plastik cerrahi var ama işleme girmiyor lar. Kampanya Fiyatı olarak 2500 tl ödedim.
Daha önce istanbulda da yer araştırdım . Ektiren  arkadaşlarım da vardı ama ben beğenmedim.   onlar benim ekimi görünce çok begendi ler ınsalllah sonuçta güzel olur . 

alpankara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2016, 17:45:59 »
tamamı döküldü mü ?

metafor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2016, 17:48:26 »
Hocam senin kafa derin çok zedelenmiş. Kafan da mayın patlamış gibi. Birde sen sanki bu ekim merkezinde çalışıyor gibisin?

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2016, 12:59:21 »
Selam metafor  işyerim  Eskişehir organize sanayi bölgesi ambulans ında gorevliyim. İstediğin zaman ziyaretime  beklerim. Kafa derisinin  böyle olmasi daha önce kullandığım  protez saç yüzünden  şimdi son halini yüklüyorum  2. Ayım iyi günler

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2016, 13:01:23 »
2. Ay fotosu

tekin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2016, 13:34:03 »
iyi  görünüyor  şimdi her  geçen gün  saç  sayısı  artacak , beslenme  önemli  bol c vitamini , bol  su tüketimi , yeşil sebzeler , sıgara olumsuz  etkiliyor  bilginiz olsun ,geçmiş olsun inşallah istediğinize ulaşırsınız .

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2017, 09:59:39 »
Saç ekiminde 80. Gün her geçen gün yeni çıkışlar oluyor. Daha 3,5 Ayım daha varmış sizce nasıl görüntü

ysnmete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2017, 10:02:26 »
iyi  görünüyor  şimdi her  geçen gün  saç  sayısı  artacak , beslenme  önemli  bol c vitamini , bol  su tüketimi , yeşil sebzeler , sıgara olumsuz  etkiliyor  bilginiz olsun ,geçmiş olsun inşallah istediğinize ulaşırsınız .
Tekin kardeşim teşekkür ederim . Evet sigara kötü etkiliyormus ama iciyorum valla xpecia tb kullaniyorum inşallah sigaranın verdiği zararı ondan karşılar 😊

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2017, 10:12:04 »
Sigara öyle ahım şahım bi etki etmez hocam . ekimden sonra köklerin tutunma evresine kadar içmemek elbette daha iyi olacaktır. 10 gün sabrettim ama daha sonra başladım pekte etkisini görmedim diyebilirim. Öncelikle biotin kullanabilirsiniz ve size tavsiyem bol bol yeşillik  ve günde bi avuç kabak çekirdeği tüketin  faydasını göreceksiniz .

Facebook Twitter Instagram