Gönderen Konu: Institute of Hair (3847 Greft) 9-10 Kasım  (Okunma sayısı 46956 defa)

Fshnky

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Institute of Hair (3847 Greft) 9-10 Kasım
« Yanıtla #61 : 21 Şubat 2017, 18:52:27 »
hafta sonu siteden forumu doldurdum herhangi bir dönüş olmadı. fiyat konusunda indirim ne kadar yapılıyor peki? 4000 greft 6000 euro 22500TL tutuyor.  bu fiyatı verebilecek bütçesi olan koray erdoğanı tercih etmeli mi burası yeterli mi?
Tercih sizin tabiki fakat ben ektirirken gerçekten çok ciddi bir indirim yapıldı tabi o zamanlar piyasada yenilerdi o yüzden indirim oranı muhtemelen daha fazlaydı, koray erdoğanın fiyatı 2 katından fazlaya geliyordu öyle söyliyim. Şuanda iohair ne kadar indirim yapıyor bilmiyorum ama forumdan okuduğum kadarıya koray erdoğan hiç indirim yapmıyor. Bence 2siylede görüşüp fiyat alıp o şekilde karar vermeniz en iyi seçim olacaktır.

Fshnky

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 21 Şubat 2017, 19:04:45 »
gidişat iyi gibi duruyor şimdilik
Eyv kardeşim

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 22 Şubat 2017, 00:30:21 »
Bu ekim merkezinin ekimleri peş peşe düşmesi falan biraz kuşkuya düşürüyor insanı reklam mı diye bütün paylaşımlar da yazılar çok düzgün çok kibarlar. Bakalım sonuçlar ne olacak

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 22 Şubat 2017, 12:31:05 »
Bu ekim merkezinin ekimleri peş peşe düşmesi falan biraz kuşkuya düşürüyor insanı reklam mı diye bütün paylaşımlar da yazılar çok düzgün çok kibarlar. Bakalım sonuçlar ne olacak
Hastalarını seçerken entelektüelite seviyelerini belirleyen bir teste tabi tutuyor olabilirler

Fshnky

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 22 Şubat 2017, 16:56:49 »
Hastalarını seçerken entelektüelite seviyelerini belirleyen bir teste tabi tutuyor olabilirler
Sizde testi geçmişsiniz hayırlı olsun, ekimizi inceledim inş. istediğiniz gibi sonuçlanır:)

HMÖ52 malesef öyle çok kibar entellektüel birisi olduğumu düşünmüyorum whatsapp tan irtibata geçen arkadaşlar bunu gayet iyi bilir,  sonuçta paylaşım yapıyorum 1000lerce insan inceleyecek  düzgün ve anlaşılır bir türkçeyle yazmaya özen gösterdim. Yani böyle olcağını bilseydim hiç uğraşmaz 2 cümle yazar geçerdim :D

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 22 Şubat 2017, 17:20:46 »
Sizde testi geçmişsiniz hayırlı olsun, ekimizi inceledim inş. istediğiniz gibi sonuçlanır:)

HMÖ52 malesef öyle çok kibar entellektüel birisi olduğumu düşünmüyorum whatsapp tan irtibata geçen arkadaşlar bunu gayet iyi bilir,  sonuçta paylaşım yapıyorum 1000lerce insan inceleyecek  düzgün ve anlaşılır bir türkçeyle yazmaya özen gösterdim. Yani böyle olcağını bilseydim hiç uğraşmaz 2 cümle yazar geçerdim :D
Aslında önemli olan sonuçlar :) yaza okullar kapanınca bende ekim düşünüyorum sizle beraber ioh ektiren herkesi takipteyim manuel ekim yapmaları ve koray erdoğanın yanında yetişmeleri merak ettiriyor. Yaza kadar euro inşallah daha da düşer :)) fiyat konusunda yardımcı oluyorlarmı yoksa netmi fiyatlar?

emireri

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 22 Şubat 2017, 17:29:18 »
hayirlisi olsun son durum nasil gidiyor? 
bir de bazi merkezlerin ekimlerinin surekli olmasi bende suphe uyandiriyor ?acaba ozellikle mi yapiliyor

Fshnky

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 22 Şubat 2017, 20:33:24 »

Aslında önemli olan sonuçlar :) yaza okullar kapanınca bende ekim düşünüyorum sizle beraber ioh ektiren herkesi takipteyim manuel ekim yapmaları ve koray erdoğanın yanında yetişmeleri merak ettiriyor. Yaza kadar euro inşallah daha da düşer :)) fiyat konusunda yardımcı oluyorlarmı yoksa netmi fiyatlar?

Fiyatta indirim yapılıyordu. Sayfa 7 de fiyatla igili bir soru soruldu, cevapladım onu okuyabilirsiniz tekrar yazmıyım.

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 07 Mart 2017, 19:10:31 »
Son durum fotografi alabilirmiyiz

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 07 Mart 2017, 20:30:36 »
Foto güncel please

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 07 Mart 2017, 21:11:41 »
Eger ekim yaptirirsam burda yaptircam cok merak ediyorum buranin bir yillik ozellikle on hat ekimlerinin sonucunu gormek istiyorum.

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 07 Mart 2017, 22:22:35 »
Güncel fotoğraf atar mısın lütfen.

Fshnky

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları