di_vao sürecinizi yakından takip ediyorum ekimden önce ve sonra resmen başka bir insan olmuşsunuz. bu forumdaki herkese çok teşekkür ederim paylaşımları için. koray hocayı tanıma fırsatı buldum. benim alnım çok açık saçlarım ince ve sık alnımın önüne 2 cm ekmem lazım çizgi uzunluğu 14 cm şakaklar ön çizgiye doğru 3 cm yani aşağı yukarı 35 cm kareye ekim yapılacak bana sanırsam 3000 greft ekilecek. donör bölgem 15.000 den fazladır ki bu da ileride eğer yeteri kadar sık görmezsem bir 2.000 kadar daha ektireceğim anlamına gelir hatta 50li yaşlardan sonra da devam eder herhalde
yaşım bu arada 30 ve çok az beyazım var. dökülme sorunum ırsı ailemizin çoğunda şakak 1 cm açılır. sülalede hiç kel yok ben sadece estetik kaygısı ile ekim yapacağım. 2018 ocak ayı gibi düşünüyorum. ben de ekimi yaptıktan sonra bu değerli foruma gerekli fotoları ay ay ve profesyonel kamera yardımı ile göndereceğim. gerekirse her ay foto ya gideceğim istediği kadar dalga geçsin yeterki saçım çıksın
hedefim sizden 1 ay önce gelmek. çünkü benim saçım normal bir insana göre 2 kat daha hızlı çıkıyor
tırnaklar falan fıstık hep böyle uzun çıkıyor. koray hocaya gittiğim zaman sadece "hocam hearline budur hemen ek hiç muhabbet etmeyelim" olacak herhalde