Herkeze Merhaba.
30 yasindayim 21-22 yaslarimda sakalarimda acilma oldu ve ondan sonra pek ilerlemedi.Ailedeki acilmada bendeki kadar oldugu icin daha devam etmiycegini dusunerek sac ektirmeye karar verdim.Uzun zamandır bende iyi bir saç ekim merkezi arayışındayım,aşağı yukarı 3-4 sene oldu ve bu zaman zarfında forumuda devamlı takip ettim.Karar vermeden önce 3-4 merkezle görüştüm en sonda koray erdoğan ile görüşmeye gittim ve orda karar kıldım çünkü görüştüklerim arasında en güven veren doktor ve klinik orasıydı.Görüşmede saçlar incelendi,asistanı ve kendisiyle konu hakkında uzun uzun konuştuktan sonra kliniği gezip gördüm ve 1-2 hafta sonra karar verip kapora yolladım.Operasyon 28.10.2016 tarihinde gerçekleşti her konuda cok memnun kaldim koray hoca ve ekibinden, şuan ekimin 15. günü herşey iyi gidiyor umarım memnuniyetim devam eder..
Ekim Bilgileri
*Dönor Bölge: 11.800 Greft
*Ekilen Greft: 2513 Adet
*Ekim Alanı:50 cm2
*Ekilen Ortalama Saç Teli: 2.38 Tel
*Ortalama Greft Sayısı: Cm2'de 70
*Ekilen Ortalama Greft: Cm2'de 50
*Saç Kalınlığı: 60 Mikron
*Kullanılan Uç: 0.6
*Ekimden sonra prope-cia , biotin ve xpecia kullanmaya başladım.
Son yıkamada söylenene göre kabukların kafa derisini germesinden dolayı kökler birbirinden uzakmış bisüre sonra kökler birbirine yaklaşıp daha sık bir görüntü elde edilcekmiş..Resimler 11. güne ait.