Gönderen Konu: 5-6-7 Kasım Doğan Turan Medicalpark Silivri 4220 greft  (Okunma sayısı 7821 defa)

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar. 5-6-7 kasım tarihinde ilk gün 1450 ikinci gün 2220 son gün ise sakaldan 550 greft alınarak ekim yapıldı. Süreç öncesi yardımını esirgemeyen Harun hocama ayrıca teşekkür ederim. Yorumlarınızı bekliyorum.  Sorusu olanları elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5-6-7 Kasım Doğan Turan Medicalpark Silivri 4220 greft
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2016, 22:20:48 »
Diğer fotolar

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2016, 01:27:32 »
Hayırlı olsun ekiminiz. İnşallah iyi neticelenir de sonunda da mutlu olursunuz. Doğan turanın sitede bir çok örneği var. ilk görünüşte hepsi güzel işçilikli görünüyor. Popülerliğide giderek artıyor. Tabi sonuçlarınıda görmek lazım net fikir edinmemiz açısından. Merak ettiğim ilk ekiminiz mi ? İlk operasyon da sakal pek tercih edilmiyor. Sorumun amacı buydu birde sinek kaydı traş gerektiren bir işte çalışıyorsanız sakalda bir miktar iz kalabilir. Sakal için kullanılan punch biraz kalın gibi geldi yada sakaldaki çoklu greftleri aldıkları için bu izlenime kapıldım. Varsa ekim öncesi ve sonrası donör bölge paylaşabilirseniz sevinirim teşekkürler.

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2016, 11:02:25 »
Teşekkür ederim hocam. İlk ekimim. Donör bölgesinden greftler alınırken çok fazla kanama oldu ve dokunun greftleri kolay bırakmadığını söylediler. Donöre zarar vermemek için sakaldan alalım dediler bende kabul ettim. İlk gün geç gitmem nedeniyle 3. Güne uzamasının etkisi olabilir mi bilmiyorum. Açıkcası sakal bölgesi daha çabuk toparladı donöre göre iz kalacağını sanmıyorum. 0.6 mm lik uç kullanıldı sakaldan alım yapılırken.

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2016, 11:45:30 »
Ekim sonrası donör

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2016, 13:09:05 »
Geçmiş olsun hocam. Sakal bölgesi toparladimi. İz kalma ihtimali varmı sence

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2016, 13:19:52 »
Teşekkür ederim hocam. Sakal bölgesinin çabuk toparlayacağını söylemişlerdi öylede oluyor gibi. Şu an sadece pembelik var ama traş olunca bakmak lazım tabi. İz kalacağını düşünmüyorum. Süreç ilerledikçe fotoğraf paylaşırım.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2016, 13:32:30 »
Ekiminiz hayirli olsun. Insallah istedigini gibi bir saciniz olur
. Sakal ekimi icin ne dedi ekimi yapan doktor ? Bu forumda okudum sakal dokulebiliyormus ileride.

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2016, 17:57:59 »
Teşekkürler hocam açıkcası daha önceden sakaldan alım planlanmadığı için araştırmadım Doğan beyde böyle bir durumdan bahsetmedi. Şu an için sakaldan aldırdığım için pişmanlığım yok

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2016, 01:33:23 »
Ekiminiz hayırlısı olsun. Dikkatimi çeken donörde çok yukarı çıkmışlar alırken nerdeyse vertexe kadar gelmişler sanki. o bölgenin dokulmeme garantisi yok. Belkide fotoğraf beni yanılttı bilemiyorum. Onun dışında hoş duruyor ekim.

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2016, 09:41:51 »
Teşekkür ederim hocam. Ekimin stresi ile hiç farketmemiştim o kadar yukarı çıkıldığını inşallah sorun yaşamam ilerde.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2016, 11:11:23 »
Donörden kökleri alırken maksımum alt enseye yakın ve kulak üstü bölgeler tercih edilmeli,en sağlam dökülmemeye kodlu kökler orada... arkadaşın da dediği gibi ta tepelerden kök alma da yeni mi çıkmış ? anlam veremedim ? Belki doktor verteks ve çevresinin sağlam olduğuna kanaat getirmiş ve buna göre almış olabilir ,ama buda risk sonuç da?

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2016, 21:38:33 »
Merhaba hocam. Sakal bölgesi tamamen iyileşti mi? Rica etsem güncel bir foto paylaşabilir misiniz?

Orkunkartal

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2016, 23:00:29 »
Ekim guzele benziyor insallah iyi bir sonuc alirsiniz

kuyumcuemre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Kasım 2016, 07:22:34 »
Teşekkür ederim. Kusura bakmayın bu ara fazla giremediğim için fotoğraf paylaşamadım. . 7. Gün sakal bölgesi fotoğrafını atıyorum. Henüz jilet ile traş olmadım makine ile bir kes kısalttım. Jiletle traş olmadan ne kadar belli olur bilemiyorum ama şimdiliknsorun yok gibi.

Facebook Twitter Instagram