Gönderen Konu: Saç dövmesi yaptıran var mı?  (Okunma sayısı 44373 defa)

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dövmesi yaptıran var mı?
« Yanıtla #16 : 15 Mart 2017, 14:01:46 »
buna bulaşmayın size başka bişey demiyorum özellikle kadıköyde biri var googlede aratırsanız denk gelirsiniz dolandırcının teki buna para vermeyin bi işe yaradığı yok paranıza yazık olur

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Mart 2017, 23:21:56 »
ben yaptırdım. buradakiler boş konuşmuç coğu. bilen bilmeyen zırvalıyor tuhaf bi yer olmuş burası son zamanlarda.
anlatim kardeş. bu olay bildiğin dövme makinesi ile yapılır. yapan yer kendi seçtiği boyayı kullanır. bildiğin gibi kafayıı boyuyorlar. saçlar 1 numaraya kesilmiş gibi oluyor. kafana direkt ışık değmiyorsa sıkıntı yok. örneğin gündüz evdesin lambalar kapalı içeri aydınlık. gayet güzel. fakat kafana bir lambadan yada dışarda güneş vurunca normal deri rengin belli oluyr. yada mağazaya girdin her yer spot. yeniden kelsin.
bi işe yarıyormu. hayır. yine kelsin. insanlar senden kaçmaya devam ediyor. kelliğin tüm belası yakanda.
doğalmı. pek değil. mesela ben olabildiğince doğal olmasına uğraştım. şimdi şöyle bir handikap var. koyu bir şekilde boyatırsan anında belli olur. ben belli olmasın diye fazla yoğun boyatmadım. ama ona ramen yakından anlaşılıyor. tavsiye edermiyim. hayır. ama merak ediyosan zaten yaptırma desemde yaptıracaksın.

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Mart 2017, 00:30:05 »
Kime yaptırdınız, ne kadar ödediniz?
ben yaptırdım. buradakiler boş konuşmuç coğu. bilen bilmeyen zırvalıyor tuhaf bi yer olmuş burası son zamanlarda.
anlatim kardeş. bu olay bildiğin dövme makinesi ile yapılır. yapan yer kendi seçtiği boyayı kullanır. bildiğin gibi kafayıı boyuyorlar. saçlar 1 numaraya kesilmiş gibi oluyor. kafana direkt ışık değmiyorsa sıkıntı yok. örneğin gündüz evdesin lambalar kapalı içeri aydınlık. gayet güzel. fakat kafana bir lambadan yada dışarda güneş vurunca normal deri rengin belli oluyr. yada mağazaya girdin her yer spot. yeniden kelsin.
bi işe yarıyormu. hayır. yine kelsin. insanlar senden kaçmaya devam ediyor. kelliğin tüm belası yakanda.
doğalmı. pek değil. mesela ben olabildiğince doğal olmasına uğraştım. şimdi şöyle bir handikap var. koyu bir şekilde boyatırsan anında belli olur. ben belli olmasın diye fazla yoğun boyatmadım. ama ona ramen yakından anlaşılıyor. tavsiye edermiyim. hayır. ama merak ediyosan zaten yaptırma desemde yaptıracaksın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Mart 2017, 03:04:34 »
bu konuyu bende çok merak edıyorum en azından yıpranmıs donör bölgelerınde nasıl olur acaba bu işlem
Global Moderator

eliascanetti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2017, 10:45:16 »

Fotoğraf paylaşabilir misiniz?

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2017, 18:14:15 »
Ben de bu isi bir suredir dusunuyorum, arastiriyorum. Merak edenler icin Vinci (Londra) ve Istanbul HairPigmantation'dan asagidaki fiyatlari aldim.

Istanbul HairPigmantation
Alıntı
İşlem 8-10 saat kadar sürer, tek seanstır (sadece 1 gün)  ve  başladığımızdan bu yana  6000tl ve nakitdir. Temmuz ayında ön ödeme yapanlara 5000tl indirimli fiyat veriyoruz. Kart kullanmıyoruz. Yapılan işlemin saç köklerine, derinize zararı yoktur. Herhangi bir bakım gerektirmez. İşlem sonrası duş alabilir , günlük yaşamınıza devam edersiniz ve yapıldıktan sonra belli olmaz

Vinci
Alıntı
Full MSP treatment: £3,000 (Front hairline, top and crown)
Part Scalp: £2,500 (Front and top)
Scar: £1,200 - £1,500
Hairline: £1,500 to £2,000
Crown: £1,500 to £2,000
Full head and scar: £3,200
Alopecia Universalis: £4,500

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Temmuz 2017, 11:25:50 »
Bu konuda en iyisi ruston amerikalı kendisini yunanistanda izlerim gercekten harika işler çıkartıyor.
Global Moderator

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Temmuz 2017, 12:50:11 »
Istanbulda fatih serdaroglunu takip ediyorum basarili isler cikartiyor ama bilmiyorum sadece netten gørdugum kadariyla søyluyorum

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Temmuz 2017, 16:58:47 »
Birisi saç dövmesi yaptırdım rezil oldum diye videolar paylaşmıştı. Donanımhabere de yazmıştı, hem de çok ünlü bir yerdi. Eve gidince çocuğu baba kafanı niye asetat kalemle boyadın demiş. Yaptırdığı yer biz boyaları şuradan alıyoruz gidin onları şikayet edin demiş. Adam insan içine çıkamayacak durumdaydı. Kendi ifadesiyle kafasına ayakkabı boyası sürülmüş gibiydi. Şimdi youtube, google, video, resim arattım bulamadım. Seyrek kalan saç ekimini veya dengesiz alım yapılan donörü düzeltmek için düşünülebilir ama güvenilir bir şeye benzemiyor açıkçası.

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Temmuz 2017, 17:25:01 »
Birisi saç dövmesi yaptırdım rezil oldum diye videolar paylaşmıştı. Donanımhabere de yazmıştı, hem de çok ünlü bir yerdi. Eve gidince çocuğu baba kafanı niye asetat kalemle boyadın demiş. Yaptırdığı yer biz boyaları şuradan alıyoruz gidin onları şikayet edin demiş. Adam insan içine çıkamayacak durumdaydı. Kendi ifadesiyle kafasına ayakkabı boyası sürülmüş gibiydi. Şimdi youtube, google, video, resim arattım bulamadım. Seyrek kalan saç ekimini veya dengesiz alım yapılan donörü düzeltmek için düşünülebilir ama güvenilir bir şeye benzemiyor açıkçası.
Videoların linkini sacimindoktoru'nda buldum. Video kullanıcı tarafından kadırılmıştır diyor, youtube açmıyor. Olay mahkemede mi? Anlaştılar mı? Yoksa adam fake miydi bilmiyorum.

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Eylül 2017, 16:48:27 »
Beyler ben yaptirdim sonuctanda memnunum

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Eylül 2017, 08:22:33 »
Nerde kime yaptırdın ne kadar oldu yaptıralı biraz detay verirseniz.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 07 Eylül 2017, 09:35:20 »
Yaptıran arkadaşlar fotoğraf paylaşabilirse bizlere de yardımı dokunur.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Kasım 2017, 22:04:37 »
Hfs center da yaptirdim serkan bozkurta
Nerde kime yaptırdın ne kadar oldu yaptıralı biraz detay verirseniz.

Facebook Twitter Instagram