Gönderen Konu: Saç dövmesi yaptıran var mı?  (Okunma sayısı 44351 defa)

noname30

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç dövmesi yaptıran var mı?
« Yanıtla #45 : 21 Kasım 2019, 22:03:26 »
8 gun önce sadece donor bölgesine smp yaptırdım. Üst kısımlarda sadece en önde ekilmiş saçlar olduğu için geri kalanında saç olmadığı için ustlere smp çok kötü goruneceginden doğal görünmeyeceginden yaptırmadim. Amacım bundan sonra saçları tamamen kazitip öyle takılmak ancak donor bölgedeki beyaz noktalar çok sirittigi için oralara smp yaptırdim. 6 gün sonra 2. seans var. Bugün saçlarımı makineyle 0 a vurdum ve jiletle kazıdım. Yanlarda ve arkalarda sadece donor bölgede beyazlık yok ancak nokta nokta karartilar var. Yanlarda Sakaklara doğru olan, donor olmayan küçük alanda ise smp olmadığından doğal saç var.

Yani Normal saçlı alanın yanında sırıtan beyaz donor bölge gitti, normal saçlı alanın yanında sırıtan kararmış donor bölge geldi. Kazitarak kullanmak yine hayal.

1 numara yapıp öyle kullanabilirim ancak o zamanda öndeki ekilmis saçlar kötü görünecek.

Özetle istediğim olmadı.

Kapital

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 26 Kasım 2019, 18:35:52 »
8 gun önce sadece donor bölgesine smp yaptırdım. Üst kısımlarda sadece en önde ekilmiş saçlar olduğu için geri kalanında saç olmadığı için ustlere smp çok kötü goruneceginden doğal görünmeyeceginden yaptırmadim. Amacım bundan sonra saçları tamamen kazitip öyle takılmak ancak donor bölgedeki beyaz noktalar çok sirittigi için oralara smp yaptırdim. 6 gün sonra 2. seans var. Bugün saçlarımı makineyle 0 a vurdum ve jiletle kazıdım. Yanlarda ve arkalarda sadece donor bölgede beyazlık yok ancak nokta nokta karartilar var. Yanlarda Sakaklara doğru olan, donor olmayan küçük alanda ise smp olmadığından doğal saç var.

Yani Normal saçlı alanın yanında sırıtan beyaz donor bölge gitti, normal saçlı alanın yanında sırıtan kararmış donor bölge geldi. Kazitarak kullanmak yine hayal.

1 numara yapıp öyle kullanabilirim ancak o zamanda öndeki ekilmis saçlar kötü görünecek.

Özetle istediğim olmadı.

resim paylasabilirmisin arkadasim, cok karisik olmus resimsiz anlamadim ama merak ettim

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 26 Kasım 2019, 21:34:23 »
resim paylasabilirmisin arkadasim, cok karisik olmus resimsiz anlamadim ama merak ettim

Bu fotolar smp nin ilk seansindan 8 gün sonra jiletle kafamı tras ettikten yarım saat sonraki fotolar. Smp den önceki jiletle tras ettiğim halimin fotoğrafını çekmemiştim önceden. Görüldüğü gibi yanlarda donor dışındaki bölge normal saçlı, smp yapılan donor bolge ise baya bildiğin karartı var. Kazitdigimda Donor bölgedeki beyaz noktalar siritmasin diye donor bölgeye smp yaptırdım, şimdi donor bölge beyaz değil ama kapkara. Daha da sırıtıyor.

Mert123

• Full Member
« Yanıtla #48 : 27 Kasım 2019, 19:54:27 »
çok kalın smp uygulanmıs bence daha ince uygulansa sırıtmaz böyle nerede yaptırdnız acaba

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 28 Kasım 2019, 18:01:01 »
En incesiyle yapıcaz dediler. Tr de bu kadar oluyormus demek. 1 numara ile kullanmayı denicem bakalim. O da Olmazsa sildiricem

Province

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 28 Kasım 2019, 18:38:14 »
En incesiyle yapıcaz dediler. Tr de bu kadar oluyormus demek. 1 numara ile kullanmayı denicem bakalim. O da Olmazsa sildiricem
nerede yaptirdiniz ?

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 28 Kasım 2019, 19:20:55 »
TR de bu işi yapan kaç yer var ki. Tr de bu işi en iyi yapan 2 yerden birine yaptırdım. İsim vermeyeyim. Başka nereye yaptırsaydim da beklediğim olmazdi. Tr de bu kadar yapılabiliyor şu an belli ki

tudors

• Full Member
« Yanıtla #52 : 28 Kasım 2019, 21:33:22 »
TR de bu işi yapan kaç yer var ki. Tr de bu işi en iyi yapan 2 yerden birine yaptırdım. İsim vermeyeyim. Başka nereye yaptırsaydim da beklediğim olmazdi. Tr de bu kadar yapılabiliyor şu an belli ki

simülasyon yapan yüzlerce yer var hocam yanlışınız var.siz galiba serkan bozkurttan bahsediyorsunuz o sadece sosyal medya kralı onun için tek o varmış gibi yanılgıya düşmüşsünüz.,
smp tam olarak nedir bilmiyorum ama 8 gün için görüntü hoş değil bu hep böylemi kalacakmış yeni yaptırdığınız için öyle olmuş olmasın?

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 28 Kasım 2019, 21:48:19 »
Tek o yok evet. Ama en iyilerinden diyor internette herkes. Dün 2. Seans için gittim yaptırdım. Haftaya çarşamba 1 numara kesicem. Sonra bakicam tekrar 1 numara nasıl görünüyor diye. Eğer hala siritiyorsa sildirmeyi düşünüyorum.

Bu arada "bu hep böyle kalacakmış" kısmını anlayamadim

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #54 : 14 Aralık 2019, 22:15:24 »

Isim vermeyeceksek ne yapiyoruz bu forumda dostum. Birbirimizeden ogrenmek, destek olmak ve destek vermek icin buradayiz, isim vermeyeceksek ne anlami var, soyle herkes bilsin.

jadu55

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 15 Aralık 2019, 18:51:11 »
Yaptırmayın şu saçmalığı ;keşke ben de yaptırmadan önce biraz araştırsaydım
Seninkiler 6 ay sonra silinir ya da belli belirsiz kalır tekrar sildirmeye gerek kalacağını düşünmüyorum
Bunun  bir de derine yapılıp kafa derisi içinde yayılma problemi olan şekli var ki o çok büyük bela

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 15 Aralık 2019, 22:17:50 »
Seninkiler 6 ay sonra silinir ya da belli belirsiz kalır tekrar sildirmeye gerek kalacağını düşünmüyorum
Bunun  bir de derine yapılıp kafa derisi içinde yayılma problemi olan şekli var ki o çok büyük bela

Ben araştırdım ancak benim hatam. Yaptırdığım yer 1 yıla siliklesir, en geç 3 ila 5 arasında da hiçbir iz bırakmadan tamamen kaybolur demişti. Hatta 1 yıl sonra gel rutus yapalım vs demişti. (Tabi ki gitmeyecegim de)

6 ayı bekleyebilecegimi sanmıyorum çünkü var olan saçlarımı uzattigimda kötü göründüğü için kazitmak ya da 1-2-3 numara düşünmüştüm zaten, bu haliyle kazittigimda noktalar aşırı sırıtıyor. 1 ve 2 numara kesimi de denedim, yine çok belli oluyor kötü görünüyor ve gelen geçen bakıyor. O yüzden sildirmek istiyorum. Bu arada yaptırdığım yer, oyle güzel olmaz kafanın tamamına yapalım dedi. Ben sadece donore isteyince de peki yapalım, beğenmezsen gelirsin sonra sileriz vs demişti.

Kendiliğinden zamanla silinmesini beklemeyip lazerle sildirmek istesem, silme islemi başarılı olmaz ya da iz kalır vs diye mi düşünüyorsunuz?

Eger sildirince o bolge smp den önceki halinin aynisina dönecekse, o şekilde kazitip öyle kullanmaya razıyım an itibariyle; hipopigmente beyaz noktaları, yukarıdaki görüntüye tercih ederim

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 07 Ocak 2020, 19:22:37 »
Isim vermeyeceksek ne yapiyoruz bu forumda dostum. Birbirimizeden ogrenmek, destek olmak ve destek vermek icin buradayiz, isim vermeyeceksek ne anlami var, soyle herkes bilsin.

HFS İstanbul

dinotatoo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 26 Şubat 2020, 00:31:43 »
Türkiye bu işi ilk yapan kişi olarak sizlere şunu söyleyeyim Türkiye de bu işi yapanların %98 i amatördür ve kalan %2 side kötünün iyisidir! Geçici saç simülasyonunun kalıcılığı en fazla kötü olması bir yana 6 ay 1 yıl arasıdır. Şahsım uygulamayı ömür boyu kalıcı olarak yapmaktayımdır ve renk değiştirmeyen ömür boyu kalıcı simülasyonun Türkiye de bir başkasının yapması imkansızdır! Uygulamanın formülü ve tekniği tarafımda gizlidir. Aynı zamanda ömür boyu kalıcı uygulamayı kendi kafamada uyguladım videolarımı izlemek için youtube Dinçer Bektaş yazarak izleyebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2020, 23:37:51 Gönderen: dinotatoo »

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 26 Şubat 2020, 11:11:57 »

Hocam 6 ay sonra ya silinir ya da belli belirsiz kalır derken, 6 aya silinmezse az da olsa kalıcı bir iz kalma ihtimali olabilir mi diyorsunuz (1-2 yıla da silinmeyecek hafif bir iz yani) ?

Facebook Twitter Instagram