arkadaşlar merhaba. Fatih Serdaroğlu ile ilgili tecrübemi aktarıyorum ,anlattıklarımda bir gram yalan yoktur ,bundan emin olabilirsiniz . öyle şu işlem şu kadar saat sürüyor yalanına sakın inanmayın(benim işlem taş çatlasın 1 saat 45 dk sürdü ,yok efendim 8-9 saatmiş inanmayın ) . fotoğraflarındaki güler yüzlü haline de,adam işlem yaparken bir kere bile gülümsemedi ,sadece foto çekerken yalandan bir gülüş . yurtdışından gelen müşteri olayınıda inanmayın . ben ona bu işlemi yaptırdım . yaklaşık olarak 1200 dolara yaptırdım ,yalan yok bana fiyatı lira üzerinden verdi . Tc vatandaşlarını yurtdışından gelmiş gibi gösteriyor . yaptığı işlem ilk günlerde gerçekten hoş duruyor ama sonrasında sıfır yada 1 numara yaptığınızda saçlarınıza koyuluk katıyor . aksi taktirde dökük olan kısım bal kabağı gibi görünüyor . kaldı ki yaptığı dövme 1-2 sene içerisinde renk değiştiriyor ,şu an benimki yeşile dönmüş . bir kişi benim şu an yazdıklarımı yazmıştı daha önce ,ben yaptırmadan önce okudum ama belki öyle değildir diye ama yine de yaptırdım . pişman mıyım yaptırdığıma ? evet . öyle çok büyük beklentiye girmeyin . hepiniz Allaha emanetsiniz