Gönderen Konu: Saç dövmesi yaptıran var mı?  (Okunma sayısı 44342 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Saç dövmesi yaptıran var mı?
« Yanıtla #60 : 12 Ağustos 2020, 10:37:39 »
bu işin piri dinçer bektaş adam kendi kafasına ömür boyu kalıcı saç dövmesi yapmış. youtube dinçer bektaş yazıp videoları izleyin 4 videosu var ve ömür boyu kalıcının formülü onda gizliymiş eğer olmasa kendi kafasına yapmazdı.
@hintell bu eleman hesaba girmiyor ama bunun ipsini de hesabını da bir banla bu nedir😅komedi ya ilk övmüş sonra o benim demiş

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 12 Ağustos 2020, 12:52:22 »
Bu saç dövmesi yazılanlara göre baya pahalıymış sanırım. Parası çok olanlar yaptırır sadece herhalde çünkü etkisi de kalıcı değil yanılmıyorsam

ansoumi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 16 Eylül 2020, 13:50:12 »
arkadaşlar merhaba.  Fatih Serdaroğlu ile ilgili tecrübemi aktarıyorum ,anlattıklarımda bir gram yalan yoktur ,bundan emin olabilirsiniz . öyle şu işlem şu kadar saat sürüyor yalanına sakın inanmayın(benim işlem taş çatlasın 1 saat 45 dk sürdü ,yok efendim 8-9 saatmiş inanmayın ) . fotoğraflarındaki güler yüzlü haline de,adam işlem yaparken bir kere bile gülümsemedi ,sadece foto çekerken yalandan bir gülüş  . yurtdışından gelen müşteri olayınıda inanmayın . ben ona bu işlemi yaptırdım . yaklaşık olarak 1200 dolara yaptırdım ,yalan yok bana fiyatı lira üzerinden verdi . Tc vatandaşlarını yurtdışından gelmiş gibi gösteriyor . yaptığı işlem ilk günlerde gerçekten hoş duruyor ama sonrasında sıfır yada 1 numara yaptığınızda saçlarınıza koyuluk katıyor . aksi taktirde dökük olan kısım bal kabağı gibi görünüyor . kaldı ki yaptığı dövme 1-2 sene içerisinde renk değiştiriyor ,şu an benimki yeşile dönmüş . bir kişi benim şu an yazdıklarımı yazmıştı daha önce ,ben yaptırmadan önce okudum ama belki öyle değildir diye ama  yine de yaptırdım . pişman mıyım yaptırdığıma  ? evet . öyle çok büyük beklentiye girmeyin . hepiniz Allaha emanetsiniz

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 16 Eylül 2020, 20:18:05 »
arkadaşlar merhaba.  Fatih Serdaroğlu ile ilgili tecrübemi aktarıyorum ,anlattıklarımda bir gram yalan yoktur ,bundan emin olabilirsiniz . öyle şu işlem şu kadar saat sürüyor yalanına sakın inanmayın(benim işlem taş çatlasın 1 saat 45 dk sürdü ,yok efendim 8-9 saatmiş inanmayın ) . fotoğraflarındaki güler yüzlü haline de,adam işlem yaparken bir kere bile gülümsemedi ,sadece foto çekerken yalandan bir gülüş  . yurtdışından gelen müşteri olayınıda inanmayın . ben ona bu işlemi yaptırdım . yaklaşık olarak 1200 dolara yaptırdım ,yalan yok bana fiyatı lira üzerinden verdi . Tc vatandaşlarını yurtdışından gelmiş gibi gösteriyor . yaptığı işlem ilk günlerde gerçekten hoş duruyor ama sonrasında sıfır yada 1 numara yaptığınızda saçlarınıza koyuluk katıyor . aksi taktirde dökük olan kısım bal kabağı gibi görünüyor . kaldı ki yaptığı dövme 1-2 sene içerisinde renk değiştiriyor ,şu an benimki yeşile dönmüş . bir kişi benim şu an yazdıklarımı yazmıştı daha önce ,ben yaptırmadan önce okudum ama belki öyle değildir diye ama  yine de yaptırdım . pişman mıyım yaptırdığıma  ? evet . öyle çok büyük beklentiye girmeyin . hepiniz Allaha emanetsiniz

Hocam yüzünü kapatarak şu yeşile dönmüş fotonu göstersene herkese bilgi olur

ansoumi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 21 Eylül 2020, 12:43:46 »
Hocam ben buralara fazla giremiyorum. Muhtemelen buraya son girişim olacak . Bunu yapmak yerine minoxil forte kullanın, daha iyi . Ben öyle yapıyorum , faydasını da görüyorum. getirebiliyorsanız Amerikan şirketininkini kullanın , olmadı Almanların %15 minoxidil ilacı var . Yapacağınız masrafa yazık , sonradan sildirmek bile isteyebilirsiniz , ki ben öyle yapacam daha sonra. Para uğruna insanların umutlarıyla oynamaya değmez.  Uzun saçlı dolaşamazsınız.  Fotoğrafta pek belli olmuyor ama saçları kazıttığınızda yeşilliği bayağı belli oluyor. Artık

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 21 Eylül 2020, 16:15:04 »
Vay be kötü olmuş geçmiş olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 28 Ekim 2020, 11:16:13 »
Bunun boya kalitesi ile alakası var elbet adam gibi yeşile dönmeyen kaliteli malzeme kullanan insanlar da var.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram