Yaptırmayın şu saçmalığı ;keşke ben de yaptırmadan önce biraz araştırsaydım
Seninkiler 6 ay sonra silinir ya da belli belirsiz kalır tekrar sildirmeye gerek kalacağını düşünmüyorum
Bunun bir de derine yapılıp kafa derisi içinde yayılma problemi olan şekli var ki o çok büyük bela
Ben araştırdım ancak benim hatam. Yaptırdığım yer 1 yıla siliklesir, en geç 3 ila 5 arasında da hiçbir iz bırakmadan tamamen kaybolur demişti. Hatta 1 yıl sonra gel rutus yapalım vs demişti. (Tabi ki gitmeyecegim de)
6 ayı bekleyebilecegimi sanmıyorum çünkü var olan saçlarımı uzattigimda kötü göründüğü için kazitmak ya da 1-2-3 numara düşünmüştüm zaten, bu haliyle kazittigimda noktalar aşırı sırıtıyor. 1 ve 2 numara kesimi de denedim, yine çok belli oluyor kötü görünüyor ve gelen geçen bakıyor. O yüzden sildirmek istiyorum. Bu arada yaptırdığım yer, oyle güzel olmaz kafanın tamamına yapalım dedi. Ben sadece donore isteyince de peki yapalım, beğenmezsen gelirsin sonra sileriz vs demişti.
Kendiliğinden zamanla silinmesini beklemeyip lazerle sildirmek istesem, silme islemi başarılı olmaz ya da iz kalır vs diye mi düşünüyorsunuz?
Eger sildirince o bolge smp den önceki halinin aynisina dönecekse, o şekilde kazitip öyle kullanmaya razıyım an itibariyle; hipopigmente beyaz noktaları, yukarıdaki görüntüye tercih ederim