Gönderen Konu: Saç dövmesi yaptıran var mı?  (Okunma sayısı 44341 defa)

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dövmesi yaptıran var mı?
« Yanıtla #30 : 02 Kasım 2017, 22:07:19 »
Yaklasik 6 ay oldu. Sac ekimi yaptirmistim 1 seans ama mevcut saclarim dokulmeye devam etti ve ortaya seyrek bir goruntu cikti bende tamamen 1 numara yapip ustune dovme yaptirdim surekli 1 numara geziyorum dert yok tasa yok zaten kisa saci seven biriyim o yuzden sonuctan gayet memnunum

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 02 Kasım 2017, 23:23:07 »
Cengiz imren
Bu sac dövmesi değilmi böyle birşey olsa ben sokağa çıkmam valla
Kafaya normal dövme yapsan daha iyi

hakaan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 04 Aralık 2017, 12:46:24 »
Yaklasik 6 ay oldu. Sac ekimi yaptirmistim 1 seans ama mevcut saclarim dokulmeye devam etti ve ortaya seyrek bir goruntu cikti bende tamamen 1 numara yapip ustune dovme yaptirdim surekli 1 numara geziyorum dert yok tasa yok zaten kisa saci seven biriyim o yuzden sonuctan gayet memnunum

Fotoğraf sunma şansın olur mu?

Birde ne kadara yapıyorlar ?

fulham

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2018, 11:56:51 »
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler insanları uyarmak için çok daha önceleri başka forumlara da yazıp resimler ve youtuba videolarda atmıştım ancak insanların duyarsız kaldıgını görünce videoları silmiştim resim yükleme sitesine attıgım resimlerde silinmiş ançak tabiki bende asılları saklı duruyor google da şadi filiz üstündağ yazıp görsellerde aratınca o resimlerimide görebilirsiniz şu anda silim bittigi için bir aydır ilaç tedavisi uyguluyorum şu an için sonuçlar iyi gidiyor bu olaylar başıma geldigi için şu anda piyasada simülasyon işi yapan ve özellikle bu işte medyatik olanların yüzde 80 hakkında bayagı bir bilgi edindinmiştim aslında bu konuda o kadar çok mağdur ve pişman olan varki lazere gittigim yerlerden ve araştırmalarım nedeniyle biliyorum ben yine yaptıracaklara bir kez daha düşünün diyorum

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
« Yanıtla #34 : 25 Aralık 2018, 20:18:38 »
Sayın tema bende size geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bende yaklaşık 2.5 yıldır saç simülasyonu kullanan biriyim adım Aykut Özhan. Aynı zamanda bu işi meslek olarak yapan biriyim kalıcı makyaj ustalık belgesi sahibi ve Saç simülasyonu uygulamacısıyım.
Kesinlikle tüm sözlerinize katılıyorum tek katılmadığım konu bu işlemi yaptırmayın şeklindeki söylemleriniz. Bu forumda başka bir başlık altında bu konuyu uzun uzun yazdım fakat buradada değinme gereği hissettim.  Duygusal olarak muhtemelen çok yıprandığınız için bunları söylüyorsunuz kötü niyetiniz olmadığına eminim  fakat size uygulama yapan kişinin yanlış yapmış olması bizim gibi bu ışi bilinçli ve yasal olarak yapan kişileride bu kategoriye sokmanızı gerektirir mi? Saç ekimi kötü yapılmış birini gördüğünüzde kimse saç ektirmesin bu operasyon hep kötü sonuç verir diyebiliyormusunuz?
 Ben hem kullanan hemde uygulamayı yapan biri olarak çok güzel sonuçlar alıyorum. Bir çok kişiyi kafalarına boyalı toz dökmekten yada saç derisini saç boyası ile boyamaya çalışmaktan  veya saç protezi ile gezmekten kurtardım.  Önceki sayfalarda yazılmış avrupa ve amerikada bu işi uzun yıllardır yapan köklü firmalar var. Saç simülasyonu işlevselliği ispatlamış muadili olmayan bir yöntemdir bunu tartışmaya bile gerek yok. Önemli olan şey doğru malzeme ile çalışacak doğru uzmanı bulmaktır. Uygulamacı seçiminde bazı kriterler var bunlara dikkat edilirse doğru kişinin bulunabileceğini düşünüyorum.

Bunlardan birincisi bu işi yasal olarak yapması ve işyeri açabilmesi için geçerli tek belge olan Kalıcı makyaj ustalık belgesine sahip olması gerekiyor.

İkincisi sosyal medyada yapılmış işlerine bakmak hatta mümkünse canlı bir örnek göstermesini istemeniz gerekiyor.

Üçüncüsü ve en önemlisi ise yüzyüze konuşmak ve sorularınıza mantıklı cevaplar almanız gerekiyor. Mesela tek seans işlem yapıp işlemi bitiriyoruz veya  8-10 yıl kafanızdan çıkmaz diyorsa dövme boyası kullandığını anlamanız gerekiyor çünki organik boya uygulaması için en az iki seans gerekir ve maximum 3-4 yıl içinde kafanızı terk eder.

Umarım yakın gelecekte dikkatli ve bilinçli çalışan meslektaşlarımın sayısı artar. İyi yapılan her işlem bir parçası olduğum bu meslek dalı adına bizim için bir övünç kaynağıdır. Bence yakın gelecekte her saçekim yapılan kişiye Saç simülasyonunun standart olarak yapıldığını hep birlikte göreceğiz. Forumda açtığım başlık altında saç simülasyonu ile ilgili daha detaylı bilgi bulunabilir. Bu işi yanlış yapanları ifşa etmekte hiç sakınca görmüyorum çünki insanlara uygulamacı araştırırken yardımı dokunabilir fakat doğru ile eğriyi birbirinden ayırmak gerektiğini düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 23:10:54 Gönderen: Aykut Özhan »

Tattoocub

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 13 Ocak 2019, 04:03:42 »
Merhaba arkadaşlar bende bir dövme sanatçısı olarak bu olaya karşıyım ilk resimler herzaman aldatıcıdır önemli olan şey iyileştikten sonraki halidir zamanla kafa derisinde farklı bir renk alacaktır kötü görüntüye neden olacaktır ayrı yeten deriye en ufak fazla derinlikte girilmesi deri altında dağılma yapacaktır. Örnek verecek olursak ilhapıldığı hali . Böle ise • iyleştikten sonra bu duruma gelme oranı fazlasıyla yüksektir. Onun yerine uzun saç ülı insanlarda kalıcı makyajda uygulanan microblading uygulaması daha güzel ve olumlu sonuçlar verecektir

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
« Yanıtla #36 : 17 Ocak 2019, 13:17:52 »
Merhaba çok haklısın dövme teknikleri ve boyası kullanarak yaparsan aynen dediğin gibi olacaktır. Açtığım diğer başlıkta nasıl yapilması gerektiğini hangi katmana pigmentin yerleştirildiğini ayrıntıyla anlattım. Bu arada benim diğer uzmanlık alanım olan Microblading hakkında da bilgi vermişsin. Sayende mesleğim hakkında bilgi sahibi oluyorum teşekkür ederim.
 Microblading işleminde makine kullanılmaz sadece özel bir bıçağı ve kalemi vardır bunlarla çalışılarak saç simülasyonu yapılamaz. Ayrıca microblading boyasının kıvamı ve yoğunluğu saç derisinde tutunmaya uygun değildir. Bize yanlışları göstererek doğruya yönlendirdiğin için tekrar teşekkürler.
 Forumlarda gezerken bir fotoğraf ile karşılaştım çok üzüldüm dövmeci bir meslektaşınız yapmış. Herkes mesleğini yapsada böyle durumlar olmasa hepimiz çok mutlu olacağız. Buraya link koymak yasak mı bilmiyorum ama ekliyorum yasaksa sileriz. https://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=3274&page=3
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2019, 13:34:29 Gönderen: Aykut Özhan »

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #37 : 17 Ocak 2019, 23:42:35 »
Aykut bey videolarınıza baktım mesleğinizle ilgili güzel şeyler söylüyorsunuz ve işinizin ehli biri olduğunuz izlenimini veriyorsunuz fakat benim merak ettiğim iki şey var ;birincisi saçınıza smilasyon yapılmış özellikle bir videoda  bu belli oluyor  zaten sizde burda smilasyon yaptığınızı  yazmışsınız .Benim merak ettiğim önceden biraz saçınız varmış galiba yanılıyormuyum emin olamadım cevaplarsanız sevinirim.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2019, 13:31:42 Gönderen: Site yönetimi »

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
« Yanıtla #38 : 18 Ocak 2019, 00:19:13 »
Merhaba beyefendi öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi gelelim sorularınıza. Saçlarımın tepe kısmında çok seyrek olmakla beraber kendi saçlarimda var ve simulasyonla yoğunlaştırıldı arka kısımda tamamen saçsız açık bölgeyi simülasyonla doldurduk ve bu şekilde kullanıyorum. Sanırım Türkiyedeki saç simülasyonu yapan sanatçılar içinde bu işlemi kullanan tek kişi benim.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2019, 13:32:18 Gönderen: Site yönetimi »

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 05 Temmuz 2019, 10:28:01 »
Türkiyede bu iş yapılamıyor hiç denemeyin bile. Yurt dışında özel cihazı ve ÖZEL BOYASI ile yapılıyor. Bizim normal dövme boyası ve iğrenç şekilde yapıyorlar!
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2019, 13:41:09 Gönderen: Hintell »

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 10 Kasım 2019, 16:33:46 »
Uzak durun deriye zararları var

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 10 Kasım 2019, 23:43:39 »
Uzak durun deriye zararları var

Ne gibi zararları var?

dinotatoo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 15 Kasım 2019, 19:32:51 »
bu işin piri dinçer bektaş adam kendi kafasına ömür boyu kalıcı saç dövmesi yapmış. youtube dinçer bektaş yazıp videoları izleyin 4 videosu var ve ömür boyu kalıcının formülü onda gizliymiş eğer olmasa kendi kafasına yapmazdı.

ender34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 15 Kasım 2019, 20:35:55 »
bu işin piri dinçer bektaş adam kendi kafasına ömür boyu kalıcı saç dövmesi yapmış. youtube dinçer bektaş yazıp videoları izleyin 4 videosu var ve ömür boyu kalıcının formülü onda gizliymiş eğer olmasa kendi kafasına yapmazdı.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 19 Kasım 2019, 20:17:20 »
türkiye'de hakkıyla yapan yer yok diye biliyorum. eğer aşağıda paylaştığım yerler gibi örnek sunamıyorlarsa uzak durun derim.

https://www.instagram.com/vincihair/

https://www.instagram.com/scalpmicro_usa/

https://www.instagram.com/his_hair/

ya da yurtdışı seyahatinizde düşünebilirsiniz eğer böyle bir sıkıntınız varsa. ben bu 3 yer arasında kaldım , sadece donör bölgemdeki boş , beyaz yerlere düşünüyorum

burda paylaşılan vakaların bunlardan aşağı kalır tarafı olduğunu pek sanmıyorum abartmamak lazım.

Facebook Twitter Instagram