Gönderen Konu: Saç dövmesi yaptıran var mı?  (Okunma sayısı 44340 defa)

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dövmesi yaptıran var mı?
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2016, 15:01:37 »
Yok mu kimse?

recoba

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2016, 03:02:48 »
bu isin piri fatih serdaroglu diyorlar... saclarini omur boyu 3 numara yapacaksan iyi diyorlar aksi halde cok iyi degilmis.

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2017, 11:01:29 »
Saç simülasyonu yaptıran var mı ya da bu konuda bilgisi olan, yaptıran tanıdığı olan?

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2017, 15:40:43 »
Sac dovme isinde bilgi almak gercekten zor.Bende arastiriyorum ama cok fazla bilgi yok.

dangerx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2017, 16:24:42 »
Bende araştırıyorum ama yaptıran kimse pek göremedim. Fatih serdaroğlu ismi ilk karşımıza çıkan birisi neyse ben mail attım 3 saat sürer 2500 tl fiyat istemişti. Bu arada yaptığı örneklerinin fotoğraflarına baktım bazılarını hiç beğenmedim. Bir tanesi adı pek sık çıkmaz ama ona sordum 3500 tl istedi seans halinde yapıyormuş. Yaptıran bir kişiyi gördüm gerçekten doğal güzel iş çıkarmıştı. Bir çok dövmeciyle yazıştım. Yöntemini sorduklarımın iğnelerinden tut kullandığı boya markasına kadar sordum. Hepsi farklı şeyler söylüyor kimi 3-5 yıl kimisi 8 yıl kimisi 10 yıl çıkmaz dedi. Bunu yapabilecek doğal işinde ehil biri fiyatı uygun uzun süre kalıcılığı olacak ben bulamadım. 3 yılda bir tekrar tekrar yaptırmak aklıma yatmadı. Bu konuda bir dövmeci kalıcı boyalarla yapıyorum makyaj boyaları 2 yıl için renk solar her seferinde yeniden para verir acı çekersin demişti. Kime inanıp güveneceğiz belli olmaya sektör. Ben küçük bir çizik yer için araştırdım. Komple yaptırmak çok büyük risk. Bu işi sürecini sonrasını düşünmeden asla yaptırılmamalı sonra büyük pişmanlık yaşatabilir. 

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2017, 16:31:50 »
Benim en cok karsilastigim internette Serkan bozkurt.Bircok video var hatta dovme yapilirken bir video cekilmis.Ama ne kadar guvenilir bilmiyorum.Ayrica video cekilirken yaptiran kisi baya aci cekiyor gibiydi.Dedigin gibi cok iyi arastirip yaptirmak lazim,ilk dusununce mantikli gibi sanki topik kullanir gibi ama bilemedim simdi :)

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2017, 16:39:16 »
Fatih serdaroglunun kiler gayet guzel bence bende takip ediyorum guzel isler cikartiyor

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2017, 16:48:35 »
Sac ekimi yaptirdiktan sonra seyrek olursa daha mi iyi olur acaba?Yoksa hep kisami tutmak gerekiyor yurtdisi orneklere baktim genellikle kisa sacli fotolar var.Uzun olunca yapymi gozukuyor acaba?

Everest1907

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Ocak 2017, 19:28:13 »
Arkadaşlar sac dovmesi ya da protez yerine falan kesinlikle sac ektiren ne kadar olursa gerekirse iki kere ektirin. 3500 istemişler deli mi nedir ya adamlar sac ekiyorlar bazi yerler 3000 tl aliyor okadar para verilmez bence.  Kendi sacin gibi olmasi bence ayri bi zevk. Bizimde saclar gitti ektirdik gereekirse 2.yi ektirecez.

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2017, 21:49:48 »
Benim en cok karsilastigim internette Serkan bozkurt.Bircok video var hatta dovme yapilirken bir video cekilmis.Ama ne kadar guvenilir bilmiyorum.Ayrica video cekilirken yaptiran kisi baya aci cekiyor gibiydi.Dedigin gibi cok iyi arastirip yaptirmak lazim,ilk dusununce mantikli gibi sanki topik kullanir gibi ama bilemedim simdi :)
Ben de serkan bozkurt düşünüyorum eğer yaptırırsam ama kalıcılığı 3-5 yıl diyor. 3 yıl sonra görüntü nasıl olacak en çok kafamı kurcalayan o.

dangerx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2017, 21:38:24 »
Aranızda Serkan bozkurt tan fiyat soran oldu mu?

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2017, 14:00:07 »
Geçenlerde Tanju Çolak yaptırmıştı, yaklaşık 5 saat sürdü işlem. Sonuç; bana göre yeterli değil
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

fener19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2017, 08:54:22 »
Tanju colagin yaptirdigi kisi Sadi ustundag.Baska forumda bayagi bir olay olmus bu kisinin yaptigi simulasyon negatif yonde.Takip ettigim kadariyla bilgi az ve bence dogal durmuyor birkac videosu var facede ve youtube da.Zaten yorumlari kapatmis son zamanlarda.Serkan bozkurt Facebook sayfasinda bircok ornek ve video paylasmis.Bazilari bence dogal degil ama cok dogal gozukenlerde var.Tabi yakindan bakmak lazim.Fiyat olarak yaklasik ortalama 3000 gibi bir rakam istiyor.Eger aciklik cok fazla ise 5000 e kadar cikabiliyormus bir videosunda bahsediyor zaten fiyatlardan.Bu is biraz tehlikeli sac ektirdik cikmadi ne yapalim kismet diyip gecebiliriz.Ama dovme dogal durmaz ise ugras dur sonra.Sildirme filan cok zormus arastirdigim kadariyla.Kel bile olsak en azindan dogal, birde dovme yaptirirsak ve dogal durmaz ise Bu ne yapmis sacina tepkisine maruz kaliriz herzaman.Aman dikkat ama tabi altarnatif cozum degerlendirmekte fayda var sonunda cok mutlu edici sonuclar cikabilir.Ama tekrar cok dikkat edin karar verirken.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2017, 08:57:05 Gönderen: fener19 »

eliascanetti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2017, 15:09:23 »
türkiye'de hakkıyla yapan yer yok diye biliyorum. eğer aşağıda paylaştığım yerler gibi örnek sunamıyorlarsa uzak durun derim.

https://www.instagram.com/vincihair/

https://www.instagram.com/scalpmicro_usa/

https://www.instagram.com/his_hair/

ya da yurtdışı seyahatinizde düşünebilirsiniz eğer böyle bir sıkıntınız varsa. ben bu 3 yer arasında kaldım , sadece donör bölgemdeki boş , beyaz yerlere düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram