Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun . siz yaptığınız ekimden memnunsanız ne iyi. Fakat size bir kaç sorum olacak,1- Koray hoca, muttalip hoca gibi doktorlara gitseniz size saç ekimi için uygunsuznuz yaparız derlermiydi?2- İkinci ekim için Aralık ayını bekliyorum diyorsunuz. Acaba ikinci ekim için nereden kök almayı düşünüyorlar. Bir kaç sayfa öncesi donör bölge fotonuz hiç de iç açıcı değil. Donör bölgenizin en son durumunu paylaşabilirmisiniz ?3) Ekimden beklentiniz neydi ? Sadece saçların çıkması yeter diyorsanız evet saçlarda çıkış var . Ama doğallık konusunda epeyce sorunlu, saç yönleri konusunda memnunusunuz ?[/quote1 ewet yapmazlar di ve kel Halim ile kalırdım 😄2 hiç bir merkez ile görüşmedim sadece kendim saç artı sakal alım yapilabilir diye düşünüyorum.3resim aldatıcı duruyor sanırım dışarıdan bu yönde bir tepki almıyorum.saç yönleri konusunda memnunum.
KÖTÜ VE DOĞALLIK SORUNU EKİMMİ ? YOKSA DOĞAL KELLİKMİ?BENİM TERCİHİM DOĞALLIKTAN YANA.
Soru Mu şimdi bu?“Kötü ve doğal olmayan ekim “ cevabını duyma ihtimalin yok ki
Hocam bence ekilenler cıkmıs planlama olayına girmeyeceğim tabiki ama sac daha da hacimlenir bayağı gelişme var sonuçta , gönlünüze göre olsun her şey
Büyür adaş rahat ol, 200. gün yüzünün güleceği gün olacak inş az kalmış sabret
Bom boş kafadan çok daha iyi gayet güzel daha da erken bu saçlar saç formundan daha uzak en az 12 ay daha var tam netice için hiç merak etme %50 daha değişim var önünde 2.ekim için acele etme en az 3 firma ile görüş sakal sa:lamsa faydalı olur senin en büyük eksğin donörün çok zayıfmış eğer sağlam donör olsaydı ekimin çok daha verimli olurdu ben beğendim doğallık konususunu konuşmak için çom erken benim ekimin üzerinden 25 ay geçti 7.ay fotom yok 6.aya kadar çektim o resimle son halim arasında bile %100 fark var inan beklemeye revam edeceksin ve göreceksin o günler geldiğinde hayırlı olsun kardeşim.