Saç Ekimi Sonuçları
Oldukça doğal görünüyor güle güle kullan artık
Hocam 1. Ekim Sonucu Saçların Uzun Hali Bile Gayet Sık Ve Doğal Duruyor, Önler Tamam, Vertex'e De Yapılan Bi Ekim Saç Olayını Harika Bi Şekilde Tamamlar Bence..
Evrim geçirmişsin dostum sana iyi gelir, tepe ilerde düşünüyomsun?
ekim öncesi ile sonrası arasında inanılmaz fark var bir an farklı kişiler sandım hayırlı olsun.
Gayet güzel. 3700 e göre başarılı bence. 2 Ekim’i yaptırın bence
Açikligimiz benzer acik alana ve ekilen graft sayisina gore basarili bence.Saç bayagi degistirmis sizi,gule gule tarayin.
Tesekkurler darısı sizin başınıza.
Saç ekiminiz hayırlı olsun şu an için hangi sac bakım destek ürünlerini ve şampuan kullanıyorsunuz? Bebe sampuanini kaç ay kullandiniz?Ön ve orta güzel olmuş ilk ekimde Tepe ve verteks yerine keşke orta sıklaşlaştırıp sonra 2.ekimi dusunseydiniz daha güzel olabilirdi sonuçta açıklığın tamamen kapanması için iki ekim şarttı.Ama böyle de güzel olmuş hayırlı olsun.
Teşekkürler. 6 ay civarı bebe şampuan kullandım. Bebe şampuanı tam temizlemiyor. Sonra Alpecin Black Edition kullandım, pek beğenmedim. Sawpoo kullanıyorum. Bence en güzeli Sawpoo.
Aynen başkan, çok yardımcı oldun teşekkürler her şey için. Ekim öncesi tavsiyelerin sayesinde donorü güçlendirdik 6 ay civari. Onun da sonuca etkisi olduğunu düşünüyorum. Sonuçta uzun süre saçsızlık ve dht maruziyeti saclari ve deriyi gucsuzlestiriyor. Ekimden önce belli süre takviye ile güçlendirme gerekiyor.