Saç Ekimi Sonuçları
Minoxidil kullanmayı hiç düşünmedim, çünkü ömür boyu kullanamayacağımdan bıraktığında döküldüğü için bir anlamı da yok diye düşünmüştüm. Araştırayım yinede teşekkürler öneri için. Proscar a devam ediyorum, süreç bitene kadar.
Hayırlı olsun şuan için iyi bir performans sayılmaz kötü değil iyide değil kabuk dökümüme bakarsak şahsi fikrim daha iyi olabilirdi lokal boşluklar var kapatıcılık sağlamış sadece sıkılaştırma ekimiyle daha güzel olacaktır
Ekilenlerin çıkma yüzdesi çok iyi. Bence ikinci ekimle güzel bir tamamlayıcı görüntü oluşur. Halen ekim için donör var gibi görünüyor. Özellikle sakal karışımlı bir ekim bile düşünebilir. Ama doğal görüntü için ben yerinizde olsam manuel alımlı bir merkez tercih ederdim. Bütçe açısından bakarsak Serdar Gökrem var mesela, sizin gibi geniş açıklığı olan kişiler için çok başarılı sonuçları var.
Bu gidişle 2. Ekime ikna edeceksiniz beni prp ye gittiğimde sibel hanım ve lütfiye hanım da 2. Ekime ikna için baya uğraştılar
Bu arada şöyle bi bilgi vereyim. Medical hair olarak Sibel hanımın eşi Zafer Bey 'in kontrolünde ekip kurmuşlar sac ekimine başlamışlar fiyat daha ucuz olacakmış.
Evet soranlar var bana da baya ekimleri gelir yakında umarım başarılı olur o ekipte fiyat makul.
Fiyatı sormayı unuttum belli mi?
10? Olarak söyledi biri bana ama doğru hatırlıyorumdur umarım kesin olmasın.
10? Derken yanlış oldu galiba başkan.
10 bin tl ? Değil mi ya da ben mi yanlış hatırladım