Saç Ekimi Sonuçları
Kararmalar, çıkışlar artmış 90. gün ile kıyaslarsak. Saçlar daha yoğun duruyor.
Merhaba. Benim ki şok dökülmede. Seninki tabii daha önce ama ben çok beğendim. Düşünsene daha süreç devam ediyor. Paylaşımlarını takipteyim
selam guzel gidiyo surec takvıye ne alıyosunuz suanda?
Teşekkür ederim. Bu ara hergün Proscar 1/4, hergün Solgar Biotin 5000 mcg, hergün Supradyn, 2 günde 1 Ocean Plus 1200 mg Balık yağı ve Omega3, 2 günde 1 Solgar 1000 mg L-Arginine kullanıyorum.
hocam bilmedigimden soruyorum bu kadarı fazla değil mi ? yani organlarınız açısından zararlı olmaz mı ?evet faydalı seyler alıyosunuz ama hepsı aynı anda kullanmak en azından.
Vay vay kardeşim benim süreç seninle konuştuğumuz şekilde ilerliyor aslında benim senin durumuna göre beklentimin üzerinde çok kaliteli bir ekim oldu böyle giderse harika olacak
unverm kardeşim açıklığına göre bence fazlasıyla tatmin sonuç olacak, süreçte çok güzel ilerliyor bence hatta benimkinden daha iyi gibi, insallah böyle devam eder.
Son durum nedir reis.
180 e kadar sağlam bi atak yapacak gibi bir his var içimde hocam . bence iyi gidiyo suan için.
Dostum 140. Gundeyim şu an 150 olunca bi paylaşım yapacağım farkı tam görebilmek için. Şu an için oldukça memnunum.