Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun saç dökülme alanına göre sıkı bir ekim olmuş saçlar çıkarsa memnun eder senı bu ekım
hayırlı olsun hocam sık olmuş ön taraf memnun eder sizi bu ekim
İşte sıkıntı burda böbrek nakli kalp nakli yapan doktor bu ücreti almıyor.Ama dediğin gibi tercih ettikçe onlarda paragöz.Bu arada bende doktor diye dr güre ekim yaptırdım sonuç hüsran oldu.şimdi aşagıdaki reismde 3bin gret var mı? Verdiğim ücret 3000 $
hocam eleştiri yapayım derken iyice saçmalamışsın dr güre 3000 euro vermekte ne demek benim bildiğim adam çok eskiden üç kuruşa saç eken birisiydi sizi iyi kazıklamış .
kımın ne kadar ücret aldığını tartışmak ıstıyorsanız Arayın merkezi sorun burda saç ektirip insanlara deneyimlerini aktarmaya çalışan insanları rahatsız etmeyin. saç ekimi hakkında yorumlarla uğraşalım lütfen.
hocam hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsınız planlamanız açık alana göre mantıklı maşallah diyelim
unverm hocam sonunda ettirmişsin zor bir ekim geniş alan olduğu için allah utandırmasın güzel bir sonuç diliyorum.
unverm dostum hayırlı olsun konunu gördüğüme sevindim umarım sonucun mutlu eder.
Bizde deneyimizi paylaşıyoruz.Sevimlinın biri çıkıyor bilmeden iyi kazık yemişsin diye yorum yapıyor