Saç Ekimi Sonuçları
Klasik bir ekim.7-8 bin tl lik ekimden ne farkı varkı 20 bin tl ödesin insanlar.Saçların çıkınca dediğimi anlayacaksın.Kötü demiyorum yanlış anlama.Ama yüzlerce ekimcinin olduğu ülkemizde dolarla eura ile yapan yerler artık şımarmıştır
Tercih meselesi Koray Erdoğan da 4400×2.5 = 11000 Euro yapıyor. Hakli olduğun taraf var, insanin içine sinmesiyle alakalı bir durum. 7 8 bin dediğin ekimlerde hangi ekibin ekimi yapacağını bilemiyorsun. Ama burada kişi belli ekip belli. Doktor olması ayrı bir avantaj. Zaten doktor olması lazim bu kadar kanlı ve uzun süren birşey de nasıl doktor olmayanlara izin veriliyor anlamış değilim. Ekim yaptırdıktan sonra bunu daha da iyi anladım. Söyle bir mantik ta var sen dacia da alsan aynı yere gidiyosun mercedes alsan da aynı yere gidiyosun. O zaman ne gerek var mercedes e o kadar para vermeye mantığı gibi oldu. Tartışma olmasını istemiyorum tabi saygı duyuyorum yorumuna dediğim gibi tercih meselesi.
Merhaba yazdiklarinizi aynen bende yasadim saat 12 de anca cikakildim, çok kanama oldu bendede, ancak 7inci gunde ilk yikama yapildi.
merhabalar ekiminiz hayırlı olsun. ilk yıkama ne zaman yapılacak belli mi, ilk yıkamayı siz mi yapacaksınız yoksa kliniktemi yaptıracaksınız??
Teşekkür ederim. Ilk yıkamayı kendim yapacağım. 5. Gün dendi ama benim 1 2 gün sonra olacak galiba kurumadı henüz prp sıvıları. Kendiliğinden kurumasını bekliyorum.
cevap için teşekkürler. sibel hanım, ekimden sonra hangi ürün ve şampuanı önerdi? ekiminiz tekrardan hayırlı olsun.
Hayırlı olsun ekiminiz . Açıklık fazla ancak ekilenler tutarsa oldukça memnun eder bu ekim.