Saç Ekimi Sonuçları
İzmir için ortalama bu fiyatlarda sağlam bir alternatif olması çok iyi olur, seçenek yok çünkü, Sibel hoca ya herkesin ekonomisi yetmiyor, eğer tutarsa, izmirin saç ekim sermayesi, Ulusan ailesinin elinde olacak.. 😂
Toptan temizlik yapıyorlar. 1. Ekim Sibel hanım, 2. Ekim Zafer Bey, 3. Olarak da zafer beyde similasyon yaptırıp çıkıyorsun 😀
Aynen hocam.. 😂 Bu simülasyon olayı benimde kafama yattı, bakalım ekim sonucumun sıkkığına göre belki düşünürüm.. (^_^)
Bu gidişle 2. Ekime ikna edeceksiniz beni prp ye gittiğimde sibel hanım ve lütfiye hanım da 2. Ekime ikna için baya uğraştılar
Çok iyi olmuyo sanki ya ben de baktım ama çok belli oluyor similasyon nokta nokta. Dermmatch ya da topik le kapatırım diye düşünüyorum ben de bakalim duruma göre nasıl olacak.
Daha iyi bir görüntü olacağını düşündüğüm için böyle yazdım. Ama donör 2. alımda sırıtabilir, alımda manuel olsa daha iyi olur sanki...
Yalnız Topik tarzı şeyler, Ekilen saçlarıda döküyormuş Hocam, Aklında olsun..
Ekilen saca degil de tepeye uygulayacağım. Ekilen sac bi çıktıktan sonra bi daha zor dökülür deniyor, yaşlanınca falan dökülür de.
Selamlar,Önceki saç durumuna göre çok daha iyi tabi. Ama şok öncesi hale bakarsak bana göre sanki ekilen greftlerin yüzde 60-70% çıkmış gibi. Önünde daha süreç var, beklemede olan greft varsa ve çıkarsa daha tatmin edici olur senin için.
umarım istediğiniz sonuca varırsınız şuan fark gözle görülüyor dahada iyi olacak inşallah
12. Haziran ilk prp yapıldı. 2. Prp yi de haftaya düşünüyorum.
Dostum saç çıkmış ama sanki dökülme evresinde ki durum gibi. Sanki saç varmış dökülüyor görüntüsü.Sonuçta sen memnunsan sıkıntı yok😉