Donör bahsettiğiniz kadar kötü durmuyor ama açık alan çok fazla bu alanı kapamak öyle kolay değil bence ön bölgeden çizdiğim noktaya kadar bir saç ekimi yaptırın tekrar ancak bu olur tepeyi kapatmak gibi bir hataya düşerseniz ekim fiyasko olur
Ve kafanızdaki saçlarıda güçlendirmelisiniz bir 6 ay öyle ekim yaptırmalısınız bu arada donör dr güçlenir kısaca şu an bu şekildr ekime girimex
Bende ön tarafda sakaklari biraz doldurup gerisini tepeye aticaktim yanlis olur yazmissiniz ama nedeneni anlamadim, daha dogrusu önün daka sik olmasini isterdim tabi ama ikinci ekimimde tepeyi kapatmassam artik ücüncü ekim icin tepeyi kapatmak icin greft kalmaz. Arkaya tarayipta kapatmak istemem tepeyi.
Bu arada ekimi bu ay tekrar sibel ulusanda yapicagim, cünkü ektikleri ile memnunum hepsi tuttu sayilir, ancak donor bölgemden memnun degilim ama bu doktor hanimin elinde olmadigini düsünüyorum su an ki durumda cünkü ilk ekimden önce bile donör seyrekti ve saclar inceydi eldeki malzeme bukadar.
4000 +- greft alicaklarini söyledi dr zafer ulusan, sakal ve donörden alicaklar, umudum vucut killindan almalari ama iyi olmuyormus. Ayrica finansterid almami tavsiye etti zafer bey ama bu konuda emin degilim yardim edicegini sanmiyorum ilacin.
Artik ücüncü ekim gerekirse vucut kilindan yaptiririm ama türkiyede degil cünkü bht yapan doktor bulamadim