Gönderen Konu: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016  (Okunma sayısı 50953 defa)

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016
« Yanıtla #61 : 18 Ocak 2017, 16:54:10 »
ekilen saçlar dökülür mü? evet dökülebilir diyen bir kaç yabancı hocaların kısaca verdikleri cevapları aşağıdaki linkte paylaşıyorum.

https://www.realself.com/question/hair-falling-years-after-hair-transplantation-fue-procedure

saç ekiminden 4 yıl sonra saçlar dökülür mü diye başlık açılmış ve altında hocalar yorum yapmış.

yaş ilerledikçe genetik olarak saçların dökülme ihtimali var ya da donör alanda bile olan seyrelme dediğimiz tipte  dökülmeler elbette var. DHT hormonunun dönemsellik özelliği var belli dönemler yüksek belli dönemler az olabilir. yıllara yayılabilir ya da  birden dökülmelere neden olabilir. Donör alanda dökülmemeye kodlanmış saçlar? hepsi kodlanamamış malesef : D Bu yüzden çoğu ekim merkezi ileri yaşlarda ekimin daha iyi olacağını söylerler çünkü dökülecek saçlar dökülmüş ise donör  hatları tamamen ortaya çıktıysa ekilecek alan dar ise bu işe girişmek isterler. kolay kolay hiç bir ekim merkezi donör alanda dökülmeye kodlanmış saçlardan bahsetmez DHT'den bahsetmez ne yazıkki... umarım gönlünce olur.

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 18 Ocak 2017, 17:31:45 »
Degerli yorumlariniz icin tesekkür ediyorum.

@sloocer eger ki öyleyse sabir edicez demek. Ben su an cikislardan memnunum tekli greftler daha hizli cikiyor :)

@endo bu soruyu doktor hanimin yardimcisina sordum sana en iyiysi onun verdigi cevabi ekleyim:

" Sivilce çok normal 👍patlatıp iyice içini temizle arada çıkamayan saç uçları buna sebep ve yardımcı olmak önünü açmak lazım"

Bende baya sivilce ciktimisti yavas yavas azaliyor ama biotinden dolayi da sivilceler cosuyor bazen

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 22 Ocak 2017, 12:09:43 »
Merhaba arkadaslar

Donör bölgemde bi sorun var hala toparliyamadi bende sifira vurdum cok belli oluyor diye.

Donör tam olarak nezaman toparlanir? Bide toparlanir derken ordaki saclarin uzamasi mi ve böylece belli olmamasi mi kastediliyor yoksa ordaki saclarda mi sok dökülmeye ugruyor?

Buarada74. Gündeyim

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 22 Ocak 2017, 13:20:47 »
Merhaba arkadaslar

Donör bölgemde bi sorun var hala toparliyamadi bende sifira vurdum cok belli oluyor diye.

Donör tam olarak nezaman toparlanir? Bide toparlanir derken ordaki saclarin uzamasi mi ve böylece belli olmamasi mi kastediliyor yoksa ordaki saclarda mi sok dökülmeye ugruyor?

Buarada74. Gündeyim

dostum selam 136. gündeyim benim donörde halen toparlamadı. orantsıız alım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

saçların arkasını 3 e vurduğumda bariz belli oluyor..

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 22 Ocak 2017, 13:39:35 »
Bak bu simdiki halim bende 3 numaraya vurdum görüntü cok kötü

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 22 Ocak 2017, 14:12:07 »
Bak bu simdiki halim bende 3 numaraya vurdum görüntü cok kötü

4. ay bitsin tekrar görmek daha iyi olur, halen toparlanma döneminde olabilir donör

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 22 Ocak 2017, 14:21:33 »
Şok dökülme eğitsel dokuda meydana gelen tahribat ile alakalı kalan dokuların kendini korumak amaçlı dinlenme fazına geçme durumudur.vucut farklı tramvaylara kişinin yapısına göre farklı tepkiler verir, senin alım yapılan alandada şok dökülme sözkonusu olduğunu düşünüyorum.4.-5. Aydan sonra kendine gelecegi kanaatindeyim. özellikle arenamed Ekim'lerinde donördeki tahribatlara rağmen ensenin toparlandıgını gözönüne alırsak, senin durumun için pek endişe etmeye gerek olmadığını düşünüyorum

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 22 Ocak 2017, 15:36:30 »
dostum selam 136. gündeyim benim donörde halen toparlamadı. orantsıız alım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Doktor orantisiz alim yapiyor bence de ancak en azindan guvenli bolgeden aliyor. Zekeriya hoca da eskiden guvenli bolgeden alirdi ve zarar verirdi donere, epey tepki aldi. Simdi guvenli bolgenin disina cikiyor ama zarar vermiyor. Ikisi bir arada olmuyor gibi.

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 22 Şubat 2017, 13:56:31 »
Merhaba arkadaslar.. Bugün 115 gün oldu ve gidisatdan pek memnun degilim su ana kadar..

Yeni kök göremiyorum bu normal mi?? Sizce sürec nasil ilerliyor bende? Yeni kök görmeyince acaba cikmayacak mi saclar diye düsünüyorum

5 gün sonra 4. ay olucak buyrun resimler olumlu olumsuz yorumlarinizi beklerim

** buarada resimler flassiz isik altinda ve donör dediginiz gibi düzelmeye basladi sanki cok sükür
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2017, 13:59:50 Gönderen: FerhatG »

emirizmir

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 22 Şubat 2017, 14:14:42 »
kardeşim arka toparlanmaya başlamış bence iyi gözüküyor arka zaten önler uzadıkça arkayı da çok kısa kestirmezsin 7. ayı bekle daha da iyi olacak

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 22 Şubat 2017, 14:24:10 »
hocam bence normal seyrinde şuan. forumda sibel ulusanın ekimleri mevcut. hepsi 5.aya kadar ortada pek bisey yokken 5.aydan sonra saçlar uçuşa geçmiş hep.seninkisinin de öyle olmasını umuyorum. dönorun şu gün itibariyle toparlanamamış olmasını yetersizliğe bağlıyorum. ekim öncesi paylaştığın fotolarda dönorun çok ta kuvvetli olmadığını düşünüyorum. ama biraz daha uzun tutarsan fazla belli olmaz izler. ekim bölgesi 1,5 ay sonra falan çok daha güzel ve dolgun gözükecektir özellikle ön taraf.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 22 Şubat 2017, 15:00:47 »
4. ayda donörün toparlayamaması garip geldi bana hocam Sibel Hanım ile görüştünüz mü bu konuyu? Saç çıkışları içinse beklemek gerek bazen geç atak yapabiliyor.

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 22 Şubat 2017, 15:05:09 »
gidiyosunuz soyle sacma sacma merkezlere hem strese giriyosunuz hemde kendinize saclariniza yazik ediyosunuz. bu isin ucuzu yok oyle 5 bin 10 bin tl ye sac ektirip mutlu olamazsin. iyi sonuc istiyosan ben bu bisi kafama takiyorum ve kurtulmak istiyorum diyosan 20bin 30bin tl yi gozden cikartip en iyi yere gidip 1 kerede bu isi halledeceksin. sonucta saclarinda oynuyosun ve orjinalligini insanlara teslim ediyosun. arabadan evden daha onemli seyler bunlar. sac ekimi oyle arkadan alip uste ekmekle olmuyo, birsuru planlamasi boku pusuru var. sonra boyle herkesin uzuldugu sonuclar ortaya cikiyor yaziktir, simdi ne kadar para verirsen ver o donoru geri alamazsin. akillanin arkadaslar
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2017, 15:09:39 Gönderen: ModelPros »

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 22 Şubat 2017, 16:28:20 »
gidiyosunuz soyle sacma sacma merkezlere hem strese giriyosunuz hemde kendinize saclariniza yazik ediyosunuz. bu isin ucuzu yok oyle 5 bin 10 bin tl ye sac ektirip mutlu olamazsin. iyi sonuc istiyosan ben bu bisi kafama takiyorum ve kurtulmak istiyorum diyosan 20bin 30bin tl yi gozden cikartip en iyi yere gidip 1 kerede bu isi halledeceksin. sonucta saclarinda oynuyosun ve orjinalligini insanlara teslim ediyosun. arabadan evden daha onemli seyler bunlar. sac ekimi oyle arkadan alip uste ekmekle olmuyo, birsuru planlamasi boku pusuru var. sonra boyle herkesin uzuldugu sonuclar ortaya cikiyor yaziktir, simdi ne kadar para verirsen ver o donoru geri alamazsin. akillanin arkadaslar

Ekim oncesi fotograflarina baktin mi bilmiyorum ama Koray Erdogan veya Zekeriya Kul'un Ferhat'i kabul edecegini pek sanmiyorum donorun veriminden dolayi. Parasindan doktorundan ziyade alim teknigine gore secim yapmaliydi o da manuel olmali bu gibi donorlerde, zarar daha az olur.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2017, 16:30:32 Gönderen: endo »

Facebook Twitter Instagram