Gönderen Konu: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016  (Okunma sayısı 50949 defa)

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016
« Yanıtla #45 : 26 Aralık 2016, 00:56:16 »
47inci Gündeyim.

Sok dökülme iki hafta önce bitmisti cikislar basladi yavas yavas.

Kafamda cok sivilce cikiyor ve cok kasiyorum. Cok ugrasiyorum kafamla elliyip duruyorum sivilceleri kasiyorum.

Ama bu saatden sonra zaten greftlere zarar gelmez diye düsünüyorum. Doktor hanimim yardimcisi dedi ki kasimam iyimis birsey olmazmis bende deli gibi kasiyorum ekim bölgeyi 😂

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 28 Aralık 2016, 03:41:07 »
Selam arkadaslar.. cok kafama takmaya basladim sanki benim ekim seyrek duruyor diger arkadaslarin ekimine bakarak.. uzmanlar bi zahmet göz atsin.. sok dökülmeden önce bulabildigim son resimler

Acil yardim edin gözüme uyku girmiyor

mealtay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 28 Aralık 2016, 09:48:28 »
Selam arkadaslar.. cok kafama takmaya basladim sanki benim ekim seyrek duruyor diger arkadaslarin ekimine bakarak.. uzmanlar bi zahmet göz atsin.. sok dökülmeden önce bulabildigim son resimler

Acil yardim edin gözüme uyku girmiyor

Seyrek diyeni allah çarpar ya nasıl seyrek :)

Yalnız hocam yanlış anlama ama. Senin zorun ne. Kabuklarını erken dökmüşsün. Erkenden makineyle traş olmuşsun. Ha bire kafamı kaşıyorum demişsin. Çıkacak olan saçlarına zarar veriyorsun daha dikkatli olmalısın bnce

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 02 Ocak 2017, 18:19:43 »
Yeni fotoğraflarını bekliyoruz durumun nasıl bende sibel hanıma ektirmeyi düşünüyorum

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 05 Ocak 2017, 04:43:07 »
Daha fazla bir gelisme yok cikislar basliyor azar azar

57. gün

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 05 Ocak 2017, 04:45:17 »
Devami

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 05 Ocak 2017, 04:48:13 »
Devam

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 05 Ocak 2017, 15:16:33 »
Kaçıncı gün hocam?

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 05 Ocak 2017, 15:37:35 »
57 gün oldu

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 06 Ocak 2017, 00:54:05 »
Merhaba arkadaslar.. bu son zamanlar hepimizin bilmek istedigi bir konuyu arastirdim:

Ekilen saclar gercekten bir ömür boyu kaliyor mu?

Sizede tuaf gelmiyor mu herkez bir sene sonra forumdan kayboluyor.. peki bi kac sene sonra ekilen saclar halen duruyor mu?

Yabanci forumlarda bir cok kisi ekimden 5-6 sene sonra yeniden sac dökülmesinden sikayetci oluyor. Ekilen saclarin cogu döküldügünden bahsediyorlar.

Doktorlar bize dogrulari anlatmiyor malesef cünkü herkez para derdinde.

Saclarda minyatürlesme denilen bir sürec var. Bu sürecte donördeki saclar gittikce inceliyor ve dökülüyor. Yok efendim donördeki saclar ömür boyunca dökülmüyor bunlar hepsi yanlis bilgi.

Ve bu miyatürlesmis saclar alinip ekilirse  o yasadiklari sokdan dolayi bu saclarin ömrü kisalabiliyor ve bir kac sene sonra dökülüyor.

Her insanda bu miyatürlesme orani farkli.. bazilerinde 10% yani normal oran bazilerinde ama cok daha fazla..

Iyi bir doktorun, sadece paraya bakmiyan bir doktorun bu orani ölcmesi gerekiyor ve ona göre ekime karar vermesi gerekiyor.

Belcikada Dr Bisanga nin yardimcisindan ögrendim bunlari. Sagolasin sizleride uyarmak ve dogrulari göstermek icin benimle bu bilgileri paylasti.

Yanlis anlasilmasin ama cünkü dediklerim her insan icin gecerli degil. Ama saclarin ömür boyu tutmasinada bir garanti yok malesef. Bu sadece paragöz Doktorlarin reklami.

Ben bunu bilseydim ektirmeden önce bendeki minyatürlesmeyi kontroll ettirirdim ama malesef artik gec. Donörüm ilk sayfadaki resimlerde gördügünüz gibi zaten cok iyi degildi hayirlisi olur insallah

Size iki resim ekliyorum simdi. Gördügünüz kisi Dr Bisangada sac ektirmek istiyordu ama doktor bu hastayi kabul etmedi. Ilk bakista donörü harika görünüyor ama ikinci resimde gördügünüz gibi kalin saclarin yaninda bir sürü ince (minyatürlesmis) saclar var.

Iyi bi doktor önce böyle analizler yapar sonra miyatürlesmemis greftleri eker.

Bugün saclar cikipda bi kac sene sonra cogu geri dökülürse doktor istedigi kadar sık etsin neyime yarar.

Deger mi bukadar eziyete? Biz okadar umut bagliyoruz bu ise.. DOKTORLUK yapmis insanlar neden bu konuda bizi aydinlatmiyorlar? Neden bize tutamiyacak sözler veriyorlar?

Kusura bakmayin elimden geldigi karar hatasiz yazmaya calistim türkcem cok iyi degil.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 01:00:38 Gönderen: FerhatG »

kullanılmayanhesapsilinsin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 06 Ocak 2017, 08:49:59 »
Hocam bu bilgilendirme çok iyi oldu hep merak ettiğim bir konuydu dediğiniz gibi herkeste olmuyor bu durum forumda bir abi vardı geçmiş yıllarda fut yaptırmısti olduğu gibi kalmıştı hiç dökülme olmamisti saç ekimi olayıni sadece doktor yapmalı bana göre gideceğiniz Ekim merkezine sorun arkadaslar adam neyci doktorluk belgesi var mı en son ne zaman saç ekimi ile ilgili konuşmalara toplantılara katılmış vs

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 06 Ocak 2017, 19:17:38 »
Merhaba arkadaslar.. bu son zamanlar hepimizin bilmek istedigi bir konuyu arastirdim:

Ekilen saclar gercekten bir ömür boyu kaliyor mu?

Sizede tuaf gelmiyor mu herkez bir sene sonra forumdan kayboluyor.. peki bi kac sene sonra ekilen saclar halen duruyor mu?

Yabanci forumlarda bir cok kisi ekimden 5-6 sene sonra yeniden sac dökülmesinden sikayetci oluyor. Ekilen saclarin cogu döküldügünden bahsediyorlar.

Doktorlar bize dogrulari anlatmiyor malesef cünkü herkez para derdinde.

Saclarda minyatürlesme denilen bir sürec var. Bu sürecte donördeki saclar gittikce inceliyor ve dökülüyor. Yok efendim donördeki saclar ömür boyunca dökülmüyor bunlar hepsi yanlis bilgi.

Ve bu miyatürlesmis saclar alinip ekilirse  o yasadiklari sokdan dolayi bu saclarin ömrü kisalabiliyor ve bir kac sene sonra dökülüyor.

Her insanda bu miyatürlesme orani farkli.. bazilerinde 10% yani normal oran bazilerinde ama cok daha fazla..

Iyi bir doktorun, sadece paraya bakmiyan bir doktorun bu orani ölcmesi gerekiyor ve ona göre ekime karar vermesi gerekiyor.

Belcikada Dr Bisanga nin yardimcisindan ögrendim bunlari. Sagolasin sizleride uyarmak ve dogrulari göstermek icin benimle bu bilgileri paylasti.

Yanlis anlasilmasin ama cünkü dediklerim her insan icin gecerli degil. Ama saclarin ömür boyu tutmasinada bir garanti yok malesef. Bu sadece paragöz Doktorlarin reklami.

Ben bunu bilseydim ektirmeden önce bendeki minyatürlesmeyi kontroll ettirirdim ama malesef artik gec. Donörüm ilk sayfadaki resimlerde gördügünüz gibi zaten cok iyi degildi hayirlisi olur insallah

Size iki resim ekliyorum simdi. Gördügünüz kisi Dr Bisangada sac ektirmek istiyordu ama doktor bu hastayi kabul etmedi. Ilk bakista donörü harika görünüyor ama ikinci resimde gördügünüz gibi kalin saclarin yaninda bir sürü ince (minyatürlesmis) saclar var.

Iyi bi doktor önce böyle analizler yapar sonra miyatürlesmemis greftleri eker.

Bugün saclar cikipda bi kac sene sonra cogu geri dökülürse doktor istedigi kadar sık etsin neyime yarar.

Deger mi bukadar eziyete? Biz okadar umut bagliyoruz bu ise.. DOKTORLUK yapmis insanlar neden bu konuda bizi aydinlatmiyorlar? Neden bize tutamiyacak sözler veriyorlar?

Kusura bakmayin elimden geldigi karar hatasiz yazmaya calistim türkcem cok iyi degil.
sevgili kardeşim hatırlarsan senden yaşça ve tecrübe olarak daha önde olan biri olarak sana bişeyler anlatmaya ekimden vazgeçirmeye çalışmıştım. ama dinlemeyip ekim yaptırdın. yine üzülerek söylüyorum ki bu ekim seni memnun etmeyecek, yıllar sonra hele ekilen saçlar resmen bir çim adam formunda gözükecek. çok üzülerek söylüyorum bunları ama acı gerçekler bunlar. ben 32 yaşına girdim ve saçlarım hala var sadece önlerde problem var ama çok iyi analiz ediyorum ki gelecekte er geç kelim. bunu bilidiğim için, sadece bir kaç sene beni tatmin edecek bir işe girişmedim. inşallah klonlama bulunur da hepimiz rahat ederiz, ne diyim hakkında ve hakkımızda hayırlısı....

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 18 Ocak 2017, 02:37:17 »
Kusura bakmayin degerli keldaslarim fazla zaman bulamiyorum yazip resim atmaya sinavlarim var bu aralar ama sizi unutmadim 😁

@saçkolik abim dedigin gibi sende sadece önlerde sorun var ama bende norwood 6 dökülme tipi oldugu icin ben senin kadar bekliyemem cünkü zaten baya bi dökülmüs ön taraflar oraya simdi ekim yaptirdim arkayada ablam sac simulasiyonu yapiyor onu yaptiracam bi kac sene böyle idare edicez ondan sonra bi bakarsin sac klonlama cikmis hepimiz kurtuluruz bu isten 😁

Size 70. Gün Resimlerimi paylasiyorum flaşli flaşsiz

Tercübeli abilerim bi durumu degerlendirebilirseniz sevinirim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 18 Ocak 2017, 15:10:33 »
Ferhat kardes,
Benim bu ekim işinden tek anladığım şu oldu "4.-5. Aya kadar iyi olmuş kötü olmuş,sıkıntılı yada süreç süper diye tahmin yürütebilecek kimse Yok"
Çarşamba'nın geleceği Salı'dan belli, fakat kötü gözüken Ekimler atak yapıp süper sonuç verebildiği gibi çok düzenli süper gibi gözüken ekim sonucları hüsran ile sonuclanabiliyor.
Ben 90.gündeyim,hala çıkış falan yok, ekim yapana soruyorum, kendi bile yorumlayamıyor .6 aç geçsin bakalım diyor.
KESKe ilk günlerden bakıldığında sonuç aşagı yukarı tahmin edilebilir birşey olsada 5-6 aylık süreci karın ağrısı ile geçirmesek.
Mümkün mertebe kafaya takmadan bu süreci atlatmak gerek.

Umarım sonuç mutluluk veren cinsten olur.

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 18 Ocak 2017, 15:19:54 »
@FerhatG: Sivilceleri patlatmıyor musun, patlatma mı dediler?

Facebook Twitter Instagram