Evet arkadaslar 5 aya 5 gün kaldi sizinle yeni resimler paylasayim
Resimler full isik altinda, normal isik altinda, yan ve ön profilden.
Donörü aksama atabilirim resim cekicek kimse yok evde cünkü 😂
Gidisatdan memnunum ancak donör halen sıkıntılı sayılır düzelme olmasina ragmen.
Sebamed every day shampoo kullaniyorum her gün ve faydasini görebiliyorum diyebilirim. Bana göre gercrkten cok kaliteli sampuan. Her gün Biotin kullanmaya calisiyorum. Arkadaslar bence hangi markadan oldugu hic önemli degil yani illaha markasi solgar olucak diye birsey yok 5 mg icinde olsun dogru düzgün bir yerden alin yeterki bakaldan felan olmasin 😂 Bosuna solgar kullanicam diye okadar para harcamayin neden cünkü bende ilk basta solgar kullandim yalis hatirlamiyorsam 60 kapsül 50 TL cicari ödedim burdada DM diye bir dükkan var almanyada 60 kapsül 2,45€ yani diyelim 10 TL ve aralarinda hic bir fark yok ikisindede 5mg biotin var ve biotinin cesitleri yoktur.
Biotinin bir zararida yoktur yani insan sürekli seneler boyunca kullanabilir bence daha ucuz biotin alin kullanmayi birakmayin ve kalan parayla daha kaliteli sampuan alin mesala saclariniza daha iyi gelir. Burda cogu insan solgar kullandigi icin bu tavsiyeyi vermek istedim.