Gönderen Konu: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016  (Okunma sayısı 50948 defa)

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016
« Yanıtla #75 : 22 Şubat 2017, 17:13:24 »
Donorun toparlanmasini cani gonulden diliyorum. Hem kendi forumumda hem yorum yaptigim yerlerde israrla soyledigim seyler var.  1 herseyden ama herseyden once sahip olduklariniza zarar verilmemeli buna cok dikkat edin bu anlamda abartili greft sayilarina itibar etmeyin.  Isin sonu size SONSUZ greft vaad edilmesine vardi... Zoka yutmayin.  2.  Gittiginizde size neredeyse kasinizin ustunden sac cizgisi cizenlerin yarattigi pembe dunyaya kapilmayin.  3 gercekci olun mucize yoktur.  Bu anlamda mesela Hasan in Huseyin kafasi ile sizin kafaniz farklidir.  Kalitim ve gen denen faktorler de vardir.   4 sac dokulmeniz netlesmeden 20 21 22 yasinda sac ektirmeyin... Hele hele 3 bin 4 bin 5 bin..... Yapmayin...  Liste cok uzar ama estetik cerrah olmayanlara bence gitmeyin.  Genc arkadasim umarim saclarin toparlanir.  Moralini yuksek tutmaya calis cunku onun da tedaviye iyiye gitmeye olumlu etkisi vardir.  Umalim ki hersey nihayetinde tam istedigin gibi olsun.  Paylasimlarina devam.  Dogru beslen. Spor yapmiyorsan spora da basla.  En azindan moral olarak yukselirsin. 

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 22 Şubat 2017, 17:20:41 »
Sibel Hanimin yardimcisi Lütfiye Hanimla konusmustum donörüm ile ilgili ve bana dedi ki 6 aya kadar düzelirmis yani daha iki ay zaman var önümde. Ozamana kadar hem ekim bölgesi daha dolgun olurmus hemde donör toparlanirmis.

Size tekrar ekim öncesi Donör resimleri atayim. Yetersiz oldugu felan söylenmedi bana doktor hanim tarafindan

Buarada morelimi yüksek tutmam icin bana yardimci olanlardanda allah razi olsun sonuna kadar hem kendim hemde sizin icin paylasimlara devam edicegim.

Buarada donörüm 2-3 ay icinde toparlanmassa bir arkadasimda sac simulasyonu ile o bölgeyi kapaticagim. Bunu tepe bölgesi icin de planladim cünkü oraya henüz bir ekim düsünmüyorum sac dökülme sürecim devam ediyor cünkü
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2017, 17:24:23 Gönderen: FerhatG »

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 22 Şubat 2017, 17:25:56 »
gidiyosunuz soyle sacma sacma merkezlere hem strese giriyosunuz hemde kendinize saclariniza yazik ediyosunuz. bu isin ucuzu yok oyle 5 bin 10 bin tl ye sac ektirip mutlu olamazsin. iyi sonuc istiyosan ben bu bisi kafama takiyorum ve kurtulmak istiyorum diyosan 20bin 30bin tl yi gozden cikartip en iyi yere gidip 1 kerede bu isi halledeceksin. sonucta saclarinda oynuyosun ve orjinalligini insanlara teslim ediyosun. arabadan evden daha onemli seyler bunlar. sac ekimi oyle arkadan alip uste ekmekle olmuyo, birsuru planlamasi boku pusuru var. sonra boyle herkesin uzuldugu sonuclar ortaya cikiyor yaziktir, simdi ne kadar para verirsen ver o donoru geri alamazsin. akillanin arkadaslar

Ekim oncesi fotograflarina baktin mi bilmiyorum ama Koray Erdogan veya Zekeriya Kul'un Ferhat'i kabul edecegini pek sanmiyorum donorun veriminden dolayi. Parasindan doktorundan ziyade alim teknigine gore secim yapmaliydi o da manuel olmali bu gibi donorlerde, zarar daha az olur.

soylediklerimle senin soylediginin ne alakasi var? kabul etmezlerse saglikli bir sonuc alinamayacagindan kabul etmezler yani sonuc olarak dogru bir secim yapmaya iterler arkadasi. sacma sapan asker gibi dizilmis bir cim adam goruntusunden ve mafolmus bir donordense dogal kellik her turlu daha mantikli bir secim olur. ayrica arkadasin donorunu ben cok zayif gormedim, sansini deneyebilirdi. neyse is isten gecmis zaten ben ekim dusunen yaptirmamis arkadas icin soyluyorum, bu isten bu fiyatlara memnun olunacak bir sonuc alma ihtimali yok, sac sorunundan kurtulmak isteyen arkadaslar 20 bin 30 bin tl yi gozden cikaracak veya hic dokundurmayacak sacina. parasindan doktorundan ziyade degil o is, zaten donore zarar gelmemesi gerekir o yuzden ona gore secim yapmak sacma olur. ben donore zarar gelmemesini zaten cepte olarak gorurum ekim isine girerken. sac ekiminde herkesin amaci guzel ve dogal saclara kavusmaktir donorune zarar gelmemesi degil..! bu yuzden fiyat ve doktor bu iste en onemli faktordur.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2017, 18:35:23 Gönderen: ModelPros »

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 22 Şubat 2017, 18:53:34 »
gidiyosunuz soyle sacma sacma merkezlere hem strese giriyosunuz hemde kendinize saclariniza yazik ediyosunuz. bu isin ucuzu yok oyle 5 bin 10 bin tl ye sac ektirip mutlu olamazsin. iyi sonuc istiyosan ben bu bisi kafama takiyorum ve kurtulmak istiyorum diyosan 20bin 30bin tl yi gozden cikartip en iyi yere gidip 1 kerede bu isi halledeceksin. sonucta saclarinda oynuyosun ve orjinalligini insanlara teslim ediyosun. arabadan evden daha onemli seyler bunlar. sac ekimi oyle arkadan alip uste ekmekle olmuyo, birsuru planlamasi boku pusuru var. sonra boyle herkesin uzuldugu sonuclar ortaya cikiyor yaziktir, simdi ne kadar para verirsen ver o donoru geri alamazsin. akillanin arkadaslar

Ekim oncesi fotograflarina baktin mi bilmiyorum ama Koray Erdogan veya Zekeriya Kul'un Ferhat'i kabul edecegini pek sanmiyorum donorun veriminden dolayi. Parasindan doktorundan ziyade alim teknigine gore secim yapmaliydi o da manuel olmali bu gibi donorlerde, zarar daha az olur.

soylediklerimle senin soylediginin ne alakasi var? kabul etmezlerse saglikli bir sonuc alinamayacagindan kabul etmezler yani sonuc olarak dogru bir secim yapmaya iterler arkadasi. sacma sapan asker gibi dizilmis bir cim adam goruntusunden ve mafolmus bir donordense dogal kellik her turlu daha mantikli bir secim olur. ayrica arkadasin donorunu ben cok zayif gormedim, sansini deneyebilirdi. neyse is isten gecmis zaten ben ekim dusunen yaptirmamis arkadas icin soyluyorum, bu isten bu fiyatlara memnun olunacak bir sonuc alma ihtimali yok, sac sorunundan kurtulmak isteyen arkadaslar 20 bin 30 bin tl yi gozden cikaracak veya hic dokundurmayacak sacina. parasindan doktorundan ziyade degil o is, zaten donore zarar gelmemesi gerekir o yuzden ona gore secim yapmak sacma olur. ben donore zarar gelmemesini zaten cepte olarak gorurum ekim isine girerken. sac ekiminden herkesin amaci guzel ve dogal saclara kavusmaktir bu yuzden fiyat ve doktor bu iste en onemli faktordur.

Tamam ben de onu diyorum bastan beri. Sac ekimine uygun olmayan birine 20-30bin ver dersen onu verse bile o kabul etmeyecek. Sebebi tabii iyiligini dusunuyor ama ayni zamanda kendi reputasyonlarina zarar vermemek ister. Bir suru parametre var sac ekimi basarisinda, para aslinda bir sonuc. Cok talep alan birisi ucretini zamanla artirir veya doviz kuruna birakir kendiliginden artar.  Dusuk fiyatli cok da iyi eken doktorlar var, belki de gelecekte onlar da 20-30bin olacaklar bilemeyiz. Sen anlik dusunuyorsun.

@ferhat, moral bozacak bir durum yok elbet bir sekilde duzelir. sac simulasyonunun gecici olani da mantikli.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 23 Şubat 2017, 23:59:11 »
hayırlı olsun ekiminiz. donör toplamış artık 2 ay sonra daha iyi olur. önceki resimlerle bariz fark var iyileşmiş yani çok takmayın.

Medcezir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 24 Şubat 2017, 03:27:39 »
1~2 gune 3e vurduracam ins aynisi olmaz, ekimden sora iyi idi ama 2,5 ay sora bakalim nasil

eliascanetti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 02 Mart 2017, 14:39:15 »
1~2 gune 3e vurduracam ins aynisi olmaz, ekimden sora iyi idi ama 2,5 ay sora bakalim nasil

3 numara yaptın mı. fotoğraf atar mısın

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 11 Mart 2017, 14:46:43 »
nasıl kardeşim durum ?

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 11 Mart 2017, 22:45:13 »
4ay oldu saclar cikiyor yavas yavas ama dönör halen sıkıntılı

Resimler flaşli ve flaşsiz full ışık altında

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 11 Mart 2017, 22:49:23 »
Donör kisaltiktan sonra ve önce flaşli flaşsiz

Tam olarak 122. Gün

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 12 Mart 2017, 00:19:45 »
micromotor ile mi alım yaptı donörden? sibel ulusan ilk piyasaya çıktığında enseler 2 hafta da topluyordu şimdi kimi 3 ayda kimi daha geç toparlıyor. ileri değilde geri gitmeye başladı.. kendisine sordunuz mu ne dedi?

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 12 Mart 2017, 01:20:55 »
Evet micromotor ile alim yapildi.

Ameliyattan sonra sibel hanima degilde yardimcisi lütfiye ablaya sordum ve bana dediki 5-6 m düzelir ama ben sanmiyorum.

Donör hala kirmizi sayilir bu saatden sonra daha düzelir mi hep beraber görücegiz düzelirse ne mutlu bana.

Sizce donör 4 ay düzelmedikten sonra düzelir mi? Forumda benim donör problemimi yasamis biri var mi?

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 12 Mart 2017, 01:27:33 »
arenamed denen yerde ektirenlerin 6 ay sonra düzeliyor. hastalıklı tavuğa çeviriyorlar onlar. sizin ki onlara kıyasla çok daha iyi durumda. yani 2 ay sonra tekrar bakmak lazım. siizn tek hatanız manuel alım düşünmemek olmuş. saçlar erken yaşta gitmiş,ense bölgesi de çok güçlü değil. micromotor ile 4 bin greft çıkıyorsa manuel ile 6-7 bin çıkıyor. tabi daha pahalı. 2. bir ekim olursa sakın micromotor yaptırmayın ilerisi için bu tavsiyeyi veriyim size.

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 12 Mart 2017, 01:48:39 »
Hocam insallah dedigin gibi olur :)

Ikinci ekimi üstüne para verseler bile micromotor ile yaptirmam 😂

Benim şansızlıgım hem sac dökülmüs hemde ense zayif. Bari ense saglam olaydi ama neyse benim kaderimde böylymis 😁

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 12 Mart 2017, 01:52:56 »
Benimde ense zayıf. Saçlı gezmek kismet degil bize demek ki :) hayırlısı artik sizin ekilenler ciksinda sonra manuel alim yaptırarak işi bitirirsiniz.

Facebook Twitter Instagram