@alfa abim senin yerinde olsam günlük 0,5 pro prcia kullanirdim. Evet doktor hanim Biotinden baska bir ilac önermiyor cünkü kendisi finansterid ve diger ilaclarla fazla ilgilenmiyor ondan. Mesala bana istersende alabilirsin dedi.
Norveclinin ilk haftlaraina bakarsak 0,5 pro prcia ile iyi sonuclar elde etti sonra dozu 1e yükseltti. Bence bi dene iyi olmassa birakirsin. 0,5 yan etpekileri olucagini sanmiyorum. Bende bugün siparis ediyorum
@pete71
sagol amin insallah hersey güzel olur:)
@esatdere
kusura bakma kardes belki biraz sert konusmus olabilirim o an ama benim sahsi düsüncem, biri ekim yaptirmayi gercekten kafasina taktiysa asiri aci bile bu karardan geri cevirmemesi lazim.
Her insanin agri ve aciya ayri duyarliligi vardir mesala bendede bazen acilar az degildi, ama o aylardir bozulan psikoloji herseye bin basar, gerekirse ayni ekime bi kac kez daha daha girerdim. bence bir insan bunu gercekten isteyecek, kafasina takicak ve öyle gidicek ozaman öyle cümleler de kurmaz sanirim ama bu sadece benim sahsi fikrim umarim saygi duyarsin.
Ben psikolojim sadece bi kac aydir bozuk, burda senelerce bu dertle gezen insanlar var okadar ekim icin kararsiz olan insanlar var bence onlari düsünerek yanlis cümleler kurdugunu düsünüyorum.
Buarada seninde ekimin hayirli olsun insallah sende diledigin sonuca ulasip mutlu olursun..