Gönderen Konu: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016  (Okunma sayısı 50930 defa)

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3500 Greft | 10-11-2016
« Yanıtla #15 : 06 Kasım 2016, 17:02:47 »
Ah guzel kardesim cok umut baglamissin bu ise ama insallah üzülmezsin. Şunu unutma sac ekilmemis kel kafa , ekilip seyrek cim adam gibj kafadan her halukarda daha gecerlidir. Sonra insallah bu halini aramazsin. Bak ben 32 yasina gircem hala endise duyyorum nedenmi saclar gidici belli. Okadar kafa yordum ki bu ise sana da yakisikliligina da kiyamadigim icin yazdim .. iyi dusun kardesim...cooook iyi dusun... fotolara sunlara bunlara asla aldanma bu sitede ki cogu foto ya da aldanma cunku en iyi halinde cekiliyor ve genellikle tam ısık foto ceken cok az. Zaten ekim yapilmis bi kafaya spot ısık vurdugun xaman o ekim hicte güzel görunmuyo cook örnek gördüm. Bak sunuda soleyim sen anladigim kadariyla kafaya koydun bu isi, bikere asla sakaklara girme Asla !!! Sac cizgini cok geriden baslat ve sadece dar bi alana sık ekim yaptır. Sibel hanimin planlamalari hic hosuma gitmiyor malesef .. 50 yasinda adama cocuk cizgisi yapior hic hos durmuyo . Sen asla onden baslatma . O ne derde desin bence bunu sart kos. Valla kardssim öyle bi ararsin ki bu halini. Insallah aramazsin. Allah sifa versin

gepetto

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 06 Kasım 2016, 18:03:32 »
Bu arada şakaklara ektirme zaten baya iyi oralar.Bende hiç yoktu ve saç ekim alanım dardı o yüzden ektirdim.
Senin alan geniş ve şakakların zaten güzel.

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2016, 18:58:31 »
Az önce sac ekimi sona erdi -

3820 greft ekildi. Daha fazla bilgi vericegim ve yazdiklarinizida yanitliyacagim. Resim atiyorum simdilik

2li 3lü greft cikti en cok. 3500 greft daha cikarmis dedi Dr Ulusan

Allah utandirmasin..

Kelim ama yakışıyor

• Ziyaretçi
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2016, 19:12:13 »
Geçmiş olsun kardeşim çok nizami ekilmiş inşallah güzel sonuç alırsında özgüvenin ve hayata bakışın yerine gelir. Ben ekimini beğendim de keşke saç çizgini 3-4cm daha yukarıdan başlatsaydın greftleri ekonomik kullanmak açısından iyi olabilirdi. İlerleyen zamanlarda bunun sıkıntısını yaşayabilirsin. Beslenmene ve ilaçlarını düzenli kullanırsan seni mutlu edebilicek bir sonuç alıcağını tahmin ediyorum hoşçakal

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Kasım 2016, 19:15:47 »
Ustam arkadan birdaha 3500 cikarmis. Ayrica sakal ve gögüsdede cok ve kaliteli saclarim var. Eyvallah tesekkür ederim insallah diledigim gibi olur :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Kasım 2016, 21:27:46 »
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Ben konuya diğer dostlarımın baktığı açıdan bakmıyorum. "Ektirme" derdim sana, ama yaş,dökülme tipi sebebiyle değil. Kafa yapın çok nizami,  yandan bakınca sacsızlık sende sırıtmıyor. Bazı insanlar vardır, sacsızlık yakışır. Jason Statham ilk aklıma gelen örnek . Bence sana da yakışıyordu. Ekimine gelince, ben beğendim. Sibel hanım işine özenen ve estetik anlayışı olan bir doktor. Sonucun iyi olacağından hiç şüphem yok. Gönlünü ferah tut, bırak dostlarımız ne derse desinler. Onlar da art niyetli yorum yapmıyorlar tabi ki, senin iyiliğini düşüyorlar. Yaşın 22 ve bu durum seni rahatsız ediyorsa tabi ki ektireceksin. En güzel yıllarını saçlı bir şekilde geçirmek istemek senin en doğal hakkın. Tekrar söylüyorum, sonuç çok iyi olacak, göreceksin ☺
🏇🏇

recoba

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Kasım 2016, 21:54:16 »
Ertelemek en buyuk gunahtir. madem sacsizlik problemin var, madem rahatsizsin, maden seni psikolojik olarak yoruyor, Iyikide yaptirmissin....

Allah etmesin Allah etmesin sonuc kotu olsun olsun ne kadar olacak... eski halinden daha kotu olmaz yaaaa... ekimini yaptin asil sorun simdi basliyor.. Psikolojik ve sabir sinavi.... Allah hepimize sabirlar versin kardesim...

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 09 Kasım 2016, 22:24:53 »
kafanda çok fazla mınyatürlesmıs saç var keske oncesınde bır 7 8 ay ılac tedavısı ıle onları güçlendırıp o sekılde bır ekım yaptırsaydın
cok daha basarılı bır sonuc alırdın ekımın hayırlı olsun

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Kasım 2016, 00:22:24 »
Desteginiz icin tesekkür ediyorum.. 22 yasindayim dogru, ama saclarim 22 yasinda sac dökülmesi olanlardan cok farkli. Belkide 32 yasinda bu sac dökülmesi bu seviyeye ulasiyor ondan beklemeyi dogru bulmadim.

Beni gercekten cok rahatsiz ediyordu psikolojimi bitiriyordu resmen. Ben 30-40 yasinda degilim 22 yasindayim ve bu sacla cok daha yasli gösteriyordum.

Bugün ikinci gecem ve hersey yolunda allaha sükür. Kafam balon gibi sisti ama olsun cok yüksek bir motivasyon ile bu zor süreci gecirecegim.

Ameliyat saat 8:30da baslamisti

Ilk önce kökler alindi bizzat Dr Sibel Ulusandan. 2 Asistani greftleri diziyorlardi.
Sonra kanal acma islemine gecildi. Bunuda tamamen Dr Sibel Ulusan yapti.
Son olarakda greftler acilan kanallara ekildi. Bunu Dr Sibel Ulusan iki asistani ile birlikte yapti. Ara sira iki asistani yanlizda yapiyordu ama bu benim icin bir sorun degildi. Ameliyat toplam 10 saat sürdü.

Bir gece önceden bu forumda okumustum biri söyle yazmis: Ignenerin bukadar aciticagini bilseydim sac ektirmezdim.

Bu beni cok korkuttu ve uykumu benden aldi. Uykusuz girdim
Ameliyata.

Sizi sunu söyliyebilirim ki: Evet igneler agriyor ama 1. bu islem asagi yukari sadece bir dakka sürüyor. Ve igneden igneye aci azaliyor anastesie yüzünden. Bir erkek adam orda sesini cikarmadan o igneleri gecer okadarda abartliacak degil. Bugün yine ayni aciya katlanirdim sacimin olmasi bir iki igneden cok daha önemli benim icin.

Asil zor olan 10 saat boyunca orda uzanmak oldu. Gercekten sabir göstermeniz gerekiyor ama hep sonraki halimi hayal kurarak bu sabiri gösterebildim.

Kendi kendinizi herzaman motive edin ve sonraki halinizi hayal edin. Inanin bana ozaman insan severek bile aci ceker.

Ön cizginizi greftler alindiktan sonra doktor hanim ve yardimcilariyla beraber belirliyorsunuz. Bu konuda baya ugrasiyorlar ve sizin fikirleride degerlendiriyorlar.

Dedigim gibi su an ikinci günümdeyim ve gayet mutluyum hem iyi doktor sectim diye hemde kendi motivasyonumu herzaman yüksek tuttum diye.

Insallah sizinde desteginiz ile birlikte güzel sonuca kavusurum. Herhangi bir sorunuz veya resim isteginiz varsa bunu bana burda iletin size yardimci olabilirsem olurum.

Allah utandirmasin

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Kasım 2016, 07:04:03 »
dostum geçmiş olsun tekrardan. 
iğneler acıtmiyor. ben pek hissetmemiştim.  sadece süre çok uzun. 10 saat minimum hareketle durmak gerçekten sabır işi.
ekimin ilk 5 günü sıķıntılı geçiyor. 
bende 3. günde donör bölgede ağrılar artmıştı. şişlik ve morluklar da artmıştı .
4. günden sonra toparlandim.

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Kasım 2016, 00:04:18 »
Sagol :)

Insallah sisikler yarina kadar gider misafir gelicek rezil olurum 😂😂 kafam su an balon gibi sisik.. aci felan hissetmiyorum yanliz ekim bölgesi ara sira kasiniyor. Size resim aticagim

Keske sac cizgim eskisi gibi asagda olabilseydi ama ileriyi düsünerek bu karari verdik.

Beni sevindirmek icin mi dediler bilmiyorum ama 3500 daha cikar denildi ve greftlerimin cogu 2-3lü oldugu söylenildi. Kafamda tabi soru isaretleri olsustu donör bolgemdeki greftler bukadar iyise, saclarim neden okadar zayif ve seyrek görünüyordu kisa haldeyken..

Buarada bugün birseyin farkina vardim: benim tirnaklarim cook cook yavas uzuyor hep, demeki vitamim eksikligim oldugu icinde saclar böyle zayif olabilir. Coktandir böyle bir his var icimde ama doktora gidip kontroll ettirmedim hic. Tirnagin sac ile bir alakasi var mi?
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2016, 00:20:03 Gönderen: FerhatG »

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Kasım 2016, 10:14:55 »
Tırnak ve sac biotin hapiyla güçlenir. benim tırnaklarım hızlı uzuyor ama ekim bölgesindeki saçım çok geç uzadı.  bana da ekim günü greftlerin ağırlıklı olarak çoklu olduğu söylendi tekli greftler az denildi . ön çizgin bence aşağıda bile. ilerde bir ekim daha yaptırıp arka tarafı doldurtursun.  bende ikinci ekimle arkalari doldurtmayi düşünüyorum.

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Kasım 2016, 12:12:34 »
Hocam hayırlı olsun geçmişler. inşallah iyi sonuç alırsınız .Keşke ön saç çizgisini biraz daha yukarıdan başlatsaydınız erkeklerde yaş ilerleyince  alın bölgesindeki  kasların genişleme gösterip alnın yukarıya doğru kaydığı belirtilmekte.nedense sibel ulusan ekimlerinde ön saç çizgisini aşağıdan başlatıp , operasyonu bir güne sığdırmakta.Ameliyat süresi uzayınca saçın  fire vermesi artıyor.Ama sibel ulusan başarılı ekimleri olan bir doktor.İnşallah dilediğin olur güzel saçlara kavuşursun. 

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Kasım 2016, 18:05:23 »
Ekimin hayırlı olsun. Öncelikle'' Bir gece önceden bu forumda okumustum biri söyle yazmis: Ignenerin bukadar aciticagini bilseydim sac ektirmezdim. '' bu cümleyi ben kurdum yaşım 21. Ama ben orda (Sivilcemi bile sıkamam çok hassasım) diyerek bir cümle kurmuştum. 2 ; '' Bir erkek adam orda sesini cikarmadan o igneleri gecer okadarda abartliacak degil. '' Burda çok büyük saygısızlık ve terbiyesizlik yapmışsın resmen bana erkek adam değilsin gibi bir cümle kuruyorsun. Olsun bu saygısızlığına ,  sana kötü cümleler kurarak karşılık vermeyeceğim. Umarım ekimin güzel olur inşallah güzel sonuçlara ulaşırız.
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2016, 18:08:55 Gönderen: esatdere »

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Kasım 2016, 21:25:46 »
Bitürlü cevap yazamiyorum forbidden diye birseyler yaziyor orda.

Facebook Twitter Instagram