Sibel hanım ın ekimleri gayet güzel sonuc veriyor, onun iyi aşçılığından şüphemiz yok.
Ama şunu unutmamak gerekir ki, sonuçta sen ne malzeme götürürsen , mutfaktan o yemek çıkar.
22 yaş,saç ekimi için çok ama çok erken,zaten saç dökülme sürecinin en agresif oldugu yaşlar 26 yas sonrası, ekim yaptırmayıp beklemek seni kısa vadede Mutsuz etsede ilerleyen yaşlarında, bu kararın nekadar dogru oldugunu anlayacaksın. Saç dökülme şekline bakışırsa Norwood 5-6 seviyelerine ulaşacağın aşikar.Saç ekiminden mucizeler beklenmemeli, donörün gerçekten çok sık ve yogun olsa, yada uzakdoğulu insanlar gibi ensen multigreft ler ile dolu olsa, mevcuttaki saçları hiçe sayıp bir zar atıp riske girmeyi akıldan geçirebilirdin.
Kafa yapın 3 numara kısa saç ile dolaşmak için çok müsait, gayet yakışıklı bir adamsın, bence bir süre daha düşünmen senin için daha mantıklı olacaktır.Randevu aldım , kendimi hazırladım, biraz kapora verdim gibi şeyleri dert etme, kendine düşünmek için biraz Zaman tanı.
İlla ki yaptıracagım diyorsan, dikkat edeceğin nokta en az ekim yeri kadar, planlama da olmalıdır. Reservi dikkatli kullanıp, 2. Bir ekimin planı şimdiden yapılmalıdır.