Gönderen Konu: Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016  (Okunma sayısı 50927 defa)

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Sibel ULUSAN | 3820 Greft | 09-11-2016
« : 06 Kasım 2016, 00:11:26 »
Merhaba Arkadaslar,

22 yasindayim ve ekim yaptirmaya karar verdim. Ilk önce Instagram reklamlara kanarak "Hairofistanbul" merkezinde ektirecektim fakat "bonedriven" adli arkadas beni o karardan vazgectirdi sagolasin cok arastirip, fiyat performans acisindan Dr Sibel Ulusana karar verdim. O konuyu burada okuyabilirsiniz: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=976.0

Haftaya persembe günü ekimim gerceklesicek. 3500 Grefte anlastik - fiyat 6500 tl. Fiyatlar yakin zamanda artacakmis.

Türkcem hatali olabilir kusura bakmayin.

Insallah olumlu bir sonuc alirim. Ekim öncesi resimlerimi sizlerle paylasiyorum, ve ekimden sonrada sizlere resim ve bilgi paylasicagim.

Hayirlisi olsun.

Profil resim, yan profil, Kisa sacli, uzun sacli, flasli, flassiz resim paylasiyorum

----------------

Ve ilk sorum: Sizce yan profilden bakarken, sakaklara ekim sart mi bende? kararsizim, doktor hanimin yardimcisi lütfiye abla, orayada ekilmesinden yana. Sizin görüsünüz nedir?

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3500 Greft |10-11-2016
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2016, 00:13:36 »
Allah utandırmasın.. şimdiden hayırlı olsun. Sibel hanımda ektirenlerin sayısı çoğalıyor :)

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2016, 00:15:47 »
.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 00:34:42 Gönderen: FerhatG »

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2016, 00:17:51 »
Vertex ve donör
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 00:32:04 Gönderen: FerhatG »

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2016, 00:22:06 »
@sdbln

Ben zaten senin sonuclardan cok etkilendigim icinde Sibel Ulusana karar verdim diyebilirim. ;D
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 00:35:44 Gönderen: FerhatG »

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel ULUSAN | 3500 Greft | 10-11-2016
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2016, 00:48:45 »
Eyvallah hocam.. daha iyisi senin olur inşallah

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Kasım 2016, 02:03:17 »
Sevgili kardesim sen kararini vermissin ama benden sana cok önemli bir  tavsiye , ekim yaptirma !! Kizma sakin bu soledigime. Donor alanin cok elverisli degil norwood 6 seviyelerine gelecek bir dokulme tipin var. Bu yasta yaptiracagin ekim seni sadece bir kac yil mutlu edecek daha sonra Allah korusun cok pismanlik duyabilirsin. Bak asla o doktor bu doktor demiyorum sadece tek net tavsiyem sac ekimini bu yasta yaptirma . Yazik edersin kendine... eger dokulme tipin ve sac durumun elverisli gorunseydi ektir derdim ama daha 22 yasindasin cok iyi dusun kardesim. Koraya da muttalipede umara da lorenzo ya da bu yasta ektirme. Allah yar ve yardimcin olsun sevgili kardesim .....

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Kasım 2016, 02:12:54 »
Şimdiden hayırlı olsun iyi sonuç almanı temenni ederim.
Şakaklara ekim yaptırabilirsin ama fazla greft harcatma çok dolturtma şakakları henüz 22 yaşında olduğun için yaş ilerledikçe bir ekime daha ihtiyacın olabilir(bunu mümkün olduğunca geciktirmek ve dökülmeyi en aza indirmen içinde ilaç kullanman gerek yan etkileride var okumuşsundur muhtemelen). bu yüzden greftlerden tasarruf yapmanı öneririm. donör bölgende çok sık değil ama saçların ve ten renginin koyu olması saç ekiminde bir avantajdır. Saç çizgini çok öne aldırma senin için sınır neresiyse oradan başlat çizgiyi doktor ekimden önce bunu belirleyecek sende fikrini söyle görüntünü kafanda canlandır. Ne kadar geriden başlarsa o kadar sık bir ekim olur. Dışardan bakan bir kişi saç çizgisi geride veya şakakları açık olan birine kel demez en azından ben demem şakak problemi bir çok kişide mevcut zaten buna çok takılma bol şans

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Kasım 2016, 08:46:25 »
Donör gayet iyi,önler güzel bir ekimle beraber 10 numara olur.verteks herzaman sıkıntı,inşallah o bölgede güzel olur.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Kasım 2016, 09:01:46 »
Hocam yaşın çok küçük ben 30 yaşında ektirdim ama kendiminkine bile çık erken gözüyle bakıyorum . Çünkü saçlar dökulmeye devam ediyor. ekim yaptırmak kendi kararın.  5- 6 yıl arayla enaz iki ekim düsünmelisin . önce ön tarafa sık bir ekim sonra arka alana. Eğer 3500 kökü yayarak ektirirsen çok ćıplak kalır.  ön çizgiyi geride tutmalisin . ayrıca SAKIN şakaklara greft harcatma.  Bunu çok net söylüyorum bi kardesin olarak. zaten şakakta sorun görülmüyor.

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Kasım 2016, 10:37:34 »
Bencede şakaklara ektirmesin.. Rebelmove arkadaşımız olayı çok iyi özetlemiş bence.. alfa hocama da katılıyorum.
Ayrıca donör bölge ekim için elverişli. Sık bir görüntü var.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Kasım 2016, 10:57:54 »
Sibel hanım ın ekimleri gayet güzel sonuc veriyor, onun iyi aşçılığından şüphemiz yok.
Ama şunu unutmamak gerekir ki, sonuçta sen ne malzeme götürürsen , mutfaktan o yemek çıkar.

22 yaş,saç ekimi için çok ama çok erken,zaten saç dökülme sürecinin en agresif oldugu yaşlar 26 yas sonrası, ekim yaptırmayıp beklemek seni kısa vadede Mutsuz etsede ilerleyen yaşlarında, bu kararın nekadar dogru oldugunu anlayacaksın. Saç dökülme şekline bakışırsa Norwood 5-6 seviyelerine ulaşacağın aşikar.Saç ekiminden mucizeler beklenmemeli, donörün gerçekten çok sık ve yogun olsa, yada uzakdoğulu insanlar gibi ensen multigreft ler ile dolu olsa, mevcuttaki saçları hiçe sayıp bir zar atıp riske girmeyi akıldan geçirebilirdin.

Kafa yapın 3 numara kısa saç ile dolaşmak için çok müsait, gayet yakışıklı bir adamsın, bence bir süre daha düşünmen senin için daha mantıklı olacaktır.Randevu aldım , kendimi hazırladım, biraz kapora verdim gibi şeyleri dert etme, kendine düşünmek için biraz Zaman tanı.

İlla ki yaptıracagım diyorsan, dikkat edeceğin nokta en az ekim yeri kadar, planlama da olmalıdır. Reservi dikkatli kullanıp, 2. Bir ekimin planı şimdiden yapılmalıdır.

gepetto

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2016, 11:12:52 »
Umarım iyi bir sonuç alırsın.
Bende 22 yaşında ekim yaptırmaya karar verip bir şekilde 2016 da ektirdim.Aklına koydunmu karar verip yapman daha iyi olur diye düşünüyorum.Çünkü bir şekilde hep kafanın bir köşesinde kalıyor.

İyi günler.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2016, 12:29:11 »
Genç yaşta bu duruma dusmen sıkıntılı. Benim saçlar 26 den sonra daha yoğun döküldü 30 da ekim yaptim.ekim konusunda alfaya katılıyorum.

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Kasım 2016, 16:32:28 »
Merhaba abilerim,

ilk olarak sunu belirteyim: 3500 greft ön kisimdan kulak hizasina kadar ekilecektir, Eger ki tüm kafama ektirmis olsaydim, bir iki sene sonra yine kafam ciplak olucakti. Bu yüzden iki veya hatta üc seans gerekicektir bende. Bu seanslarin nezaman gerceklesmesi gerektigini doktor hanimla konusacagim, bakalim o ne diyor bu ise.

Simdi evet 22 yasindayim ve hem okulum hemde eski iliskimden dolayi olusan stres beni ve saclarimi malesef simdiden cok yipratti.

Norwood 6 olucak benim kafam, cünkü babamda norwood 6 ve saclari ayni benimki gibi, hatta ayni yerde sackiranimiz bile var.

Ben ektirmeye gercekten cok kararliyim, cünkü bu sac sorunu beni cok üzüyor ve özgüvenimi benden aliyor. Simdilik sadece ön tarafi ektirip arka bölümü, norvecli arkadasimizin yaptigi gibi ilaclarla (finans, minox, biotin) kontroll altina almaya calisicagim. Bence norvecli arkadasimiz ilaclari birakmasaydi saclari tekrardan dökülmezdi.

Dr Sibel Ulusan hastalarina Biotinden baska bir ilac aldirmiyor ama belki benim durumumda diger ilaclarida tavsiye eder, bunu onunla kesinlikle konusucagim,

Sakaklarimla ilgilide, bende ektiremyi düsünmüyorum, bencede iyi durumdalar, bundan sonra dökülmez diye düsünüyorum. Bakalim doktor hanim ne diyecek bu ise.

Hepinize tessekür ediyorum hayirli pazarlar
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 16:34:20 Gönderen: FerhatG »

Facebook Twitter Instagram