Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun ekim güzel ama bir kaç şey sormak istiyorum. 1.5 yıl olmuş halen pembemsi deride görüntü var. Ve saçlarının kısa olduğu fotoların varsa atarsan çok sevinirin. Çünkü saçların çok uzun kısa görüntüsü nasıl acaba ? Birde proscarı bırakmayı düşünüyormusun ? Çünkü bu görüntüde proscarın çok etkisi vardır illaki ama sonuç olarak güzel olmuş saçlarının açık olmasına rağmen güzel bir görüntü almışşsın.
Alıntı yapılan: halacboy - 09 Kasım 2015, 17:41:48Geçmiş olsun ekim güzel ama bir kaç şey sormak istiyorum. 1.5 yıl olmuş halen pembemsi deride görüntü var. Ve saçlarının kısa olduğu fotoların varsa atarsan çok sevinirin. Çünkü saçların çok uzun kısa görüntüsü nasıl acaba ? Birde proscarı bırakmayı düşünüyormusun ? Çünkü bu görüntüde proscarın çok etkisi vardır illaki ama sonuç olarak güzel olmuş saçlarının açık olmasına rağmen güzel bir görüntü almışşsın.
Sağ şakakta dökülme mi oldu? Daha iyiydi eski fotoğraflarda..Ya da fotoğrafla mı alakalı?
Flashtan olabilir, olmasa bile yine de harika..Efsaneler arasındasın, saçların kıymetini bil, tadını çıkar
Kesinlikle kısa saç kullanmalısın dostum sana hayati bir tavsiye ekimin güzel olmuş kısa haliyle zaten kendini belli ediyor. Güle güle kullan darısı başımıza
Hocam saçlarınız çok güzel olmuş. Allah nazardan korusun
Hayırlı olsun çok iyi olmuş güle güle kullan