Saç Ekimi Sonuçları
Muttalip hoca mı?
Hocam bu acıklıga en az 3500 gerekir
Hocam daha önce bu forumdan bir arkadaş aynı doktor hocaya ektirdi onun açıklığı benden çol daha fazlaydı onada 2500ekilmiş ve şu anda gayet güzel gözüküyor telefon ile kendisiyle görüştüm hocanın 3000üstü ekmediğini ve önlere sık ekim yaptığını söyledi. Bende onla kendimi kıyaslayarak 2500 bana yeterli gelir ozaman diye düşündüm.
Hocam açıklığınız fazla 2000 alıp üstlrtr tepeye serpiştirmek nasıl oluyor anlamadım 2500 değil 5000 en az lazım brn daha yrni yaptırdım açıklığım size göre azdı tepeye kan dolaşımı az zor tutuyor diye ektirmedim 5500 grefti üstlerim size göre kapalı olmasına rağmen 4200 önlere 1300 üstlere sıklaştırma yaptırdım şuju düşünün 2500 ektirdiniz dağınık zaten seyrek ekim olacak baya bir de hepsi çıkmazsa daha çirkin bir görüntü çıkabilir ortaya benimki nacizane uyarıdır gönlünden geçen olur inşallah
tepe bölgesıne ekım yaptırmayın sımdılık bozarsınız 200 300 greft ıcın değmez ön orta geniş 2000 greft yeterlı gelmez diye dusunuyorum
açıklık hemen hemen aynı ama donördeki saçları sizin saölarınızdan daha kalın sanırım ? sizin tanıdığınız bırı mı bu arkadaş??tepeye gırmeyın eksın bakalım doktorunuz 2500 grefti ön orta bölgeye umarım başarılı olur
Bu tepeye işlem yaptırırsan geriye gidersin. Çıkandan fazla dökülme olur. Eli kulağında dökülmeye meğilli çünkü.