bu redpill muhabbetinden etkilendiği biliyodum Justin. Sen daha lisede okurken bu lookism,4chan **hate ve daha değişik sitelerde bu olaylar üzerinde konuşuyodum insanlarla tartışıyodum. İnan bana tamamen olmasada boş bu olaylar evden dışarı çıkmayan insanlarla konuşmayan özgüvensiz "incel" arkadaşların kendilerini avutmasından başka bir şey değil bu muhabbetler. Tamamen mi hatalı peki denilenler hayır ama gerçek hayatta bu kadar önemli değiller özellikle saç.
norwood1 ler bana çekici gelmiyor mesela, erkek dediğinin saç çizgisi u veya v şeklinde olacak(derin v değil). Dümdüz saç çizgisine sahip olanları biraz yanlış anlama ama iqsu düşük görüyorum hep. Arda kural norwood 2-3ken deli oluyodu millet ona.
Şimdi olaya farklı bir yerden bakalım. Kadınlarda burun, erkeklerde çene yapısı saçtan 100kat daha önemli, hani saçtan dolayı kimse sizi beğenmemezlik yapmaz ama saçını beğenmediğin için oluşan özgüven eksikliğinden dolayı problem yaşayabilirsin. Ama kadınlarda büyük kemerli burun, erkeklerde küçük geride çene gibi bazı kötü özellikler ilk görüşte problem yaşatıyo insana. Ama inan ne çiftler gördüm puanlamada erkeğe 7-8 kadına 2-3-4 verebileceğim veya tam tersi. Hepsinde de çirkin/düşük puanlı karakter daha baskın/girişken oluyor.
Saç ekimi estetik bir operasyon şimdi diğer estetik operasyonlara mesela kadınların burun ameliyatlarına, erkeklerinde çene ameliyatlarına bakın(özellikle çenesi geride olanların). Karşı cinsiniz olsa zerre şans vermeyeceğiniz adam/kadındandan şans vereceğiniz adama dönüşüyorlar.
Özetle yüzünüzdeki en büyük kusuru/kusurları kapatın kendinizde devamlı kusur aramayın çünkü kimse mükemmel değil. norwood 2-3 saç inanın büyük problemler değil ve çoğu yüze yakışabiliyor.
Ve ben 19 yaşında 3-4 ayımı(sınava hazırlanırken) bu redpill muhabbetinden ağır depresyonda geçirdim ( ama justin kadar saçmaladım hiç
), depresyondan çıkma nedenim ise gerçek problemsiz insanlarla aynı ortamda bulunmak oldu. Hala o forumlara nadiren uğrarım eggman reis falan vardı yeni çıkmıştı o zamanlar.
Ve bunu gerçekten sana kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum, bu redpill/incel/alfa muhabbeti bu forumun konusu değil. Tamamen senin gibi insanlarla oluşmuş forumlar var burada bu muhabbetleri yapınca insanlar seni sorunlu olarak görüyor çünkü burada o " evden dışarı çıkmayan insanlarla konuşmayan özgüvensiz "incel" arkadaşlar" dan çok nadiren var hepsi işinde gücünde para kazanan belirli ortamı olan insanlar, 20li yaşlarda evde baba parası yiyip hayatım neden böyle diyen tipler değiller.