Dostum saçtan anlayan birisin belli fakat bu konuda tam saçmalamışsın.Kelller çok çabuk yaşlanıyor ve yaşlılık dönemindeki hastalıklara ayrıca çok yatkınlar hani bunu ben söylemiyorum bilim söylüyoe diyorsun ya bunuda bilim söylüyor .sanırım sen o kadar bilginin içinde bu bilgiden bihabersin.
kalp krizi vs hep kellerin başında ufak çaplı bir araştırmayla bu dedikleriömin doğruluğunu öğrenebilirsin.
Bu postu 3 yıl önce atmıştım kellik kalp damar hastalığın sonucu demiştim
saç dökülmesi kalp hastalığına sebep olma konusunda obeziteden bile daha büyük bir risk taşıdığı bilimsel olarak kanıtlanmış olan erkek "hastalığı". obezlerin kalp hastalığına yakalanma riski obez olmayanlara göre 4 kat daha fazlayken erken yaşta saç dökülmesi veya saç grileşmesi yaşayanlarda bu risk faktörü neredeyse 6'ymış.
sanırım damar kireçlemesini çok güzel kanıtlar niteliğinde
https://www.escardio.org/The-ESC/Press-Office/Press-releases/male-pattern-baldness-and-premature-greying-associated-with-risk-of-early-heart-diseasebuda başka bir postum.
Feromon erkeklerin ter nemi içinde bulunuyor. Bir damla erkek terinin yüzde birindeki miktar "feromon ", kadın üzerinde güçlü bir "cinsellik çağrışımı" yapmaya yeterli oluyor.
Adrojen (dht) Feromon İlişkisi
Kadınlarda bulunan erkeklik hormonu kadının cinsellikten zevk almasını ve cinselliği düşkünlüğünü sağlıyor. "Feromon" ise kadını bazen "paralel yaşam" heyecanına iten de bir neden olabiliyor.
Yumurtlama dönemi öncesinde kadının kokulara daha duyarlı olduğu günlerde yabancı bir "feromon" çekim alanına girmesi mümkün. Bilimsel olarak anlatayım...
"Erkek terinde bulunan androstadienon" adlı "feromon"a maruz kaldıklarında (androstadienon, yumurtalıklar tarafından üretilen bir androjen olan androstenedionun birinci dereceden kuzenidir) kadınların 6 dakika içinde ruh halleri iyi yönde değişir. Havadaki bu "feromon"lar saatlerce, kadınların kötü hallere girmelerini engeller.
Zaten bir partnere sahip kadınların, yumurtlama öncesi dönemlerde daha dominant erkeklerin kokularından hoşlandıkları yolunda bulgular var.
Proscarla (finestred) dht Aynı zamanda derideki yağlanmayı bitiriyor bundan dolayı kadınları etkileyen feromon salgısında bir azalmada yapabiliyor finestred kullanan erkekler kadinlar tarafinda çekici bulunmuyor
öyle yorumlar yapılmışki sanki kelliği övmüşüm gibi algılanmış.Bunlar gerçekler. Dünyada kellikle en çok mücadele eden benim. kel halimde şuan neredeyse lise haline dönmüş kimsenin yapamadığını yapmışım. Hoşunuza giden şeyleri kabul edip hoşunuza gitmeyen şeylere reaksiyon göstermeniz tuaf .Anlıyorum gençsiniz bulunduğunuz ortam ve şartlar gereği karşı cins tafafında tercih edilmemeniz sizde öfkeye sebeb olmuş inanınki kadınlar sizin baktığınız gözle size bakmaz. Memelilerin genelinde diğer dişilerin seçtiği erkeği seçerler insanlarda bu böyledir. olmayan bir durum için kendi kendinizi sınırlandırmayın.Kelim kimse beni tercih etmiyor ,param yok kimse tercih etmiyor derseniz olmayan durumlar bile engelmiş gibi durur ve sadece hayatı seyredersiniz.