Gönderen Konu: Hem kel hem de kırmızı haplı olmak  (Okunma sayısı 5979 defa)

My Precious

• Hero Member
Hem kel hem de kırmızı haplı olmak
« : 15 Aralık 2019, 23:10:48 »
Saç her şeydir.Norwood 1 ve gür bir saçın yoksa işin bitmiş demektir.Nw2nin gerisi kendini acilen yok etmeli.
Kel erkekler zayıftır düşüncelerini saklamayaz çoğu kadın saçlı erkekleri seçer gür saç sağlıklı gen mekanizmasının bir ürünüdür adeta.
Hayır yani kim niye neden bulgur kazanı gibi kafası olan,ekmek kafalı birisini tercih etsin ki.....
Sakın bana gelip statham hocam demeyin milyon kere dedik o adamın kafa arkası çıkıntılı senin ki düz düz ulan kafa arkan düz nereye karizma oluyorsun.

Evet beyler kırmızı hap budur norwood 1 +gür  saçlı olacaksınız
En çok gtümü yakan ise dalgalı/kıvırcık gür saçlar cidden bir taraflarım acıyor çünkü kızlar bayılıyor bu saç tipine.
Genetik piyango bize vurmadı beyler dünyaya bir kere geliyoruz ve 20 yaşında alnımız otoban oluyor bu arada norwood 1 berkecanlar armudu hamuduyla götürüyor

My Precious

• Hero Member
Ynt: Hem kel hem de kırmızı haplı olmak
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2019, 23:21:08 »
Şimdi gelip burada sen şusun busun dicekler için konuşuyorum bu lanet hepimiz için yeter de artar bile hepimiz aynı geminin yolcusuyuz bunu unutmayın

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2019, 23:34:55 »
Şunu da ekleyelim; bazen kel biriyle güzel bi kadının evli olduğunu görür ve şaşırırsınız. 2 ihtimal var burda, ilişki ya erkek kel olmadan önce başladı ya da erkek zengin.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2019, 23:59:11 »
Şimdi gelip burada sen şusun busun dicekler için konuşuyorum bu lanet hepimiz için yeter de artar bile hepimiz aynı geminin yolcusuyuz bunu unutmayın

Saçlarının durumu nedir?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2019, 01:54:17 »
Böyle ergen düşüncelerle ancak kendinize işkence edersiniz. Kendiyle barışık ve özgüvenli olun, şimdiye kadar hiç kadınlarla sorun yaşamadım

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2020, 20:09:24 »
Mantıklı bir yazı gelmedi ama tabi sizlerin görüşü saygı duyarım

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2020, 20:55:10 »
Mantıklı bir yazı gelmedi ama tabi sizlerin görüşü saygı duyarım
Hocam niye upladın konuyu arada bir kızdırmak için açarım bu tarz konuları.
Foruma genelde sinirli ve saf arkadaşlar gelir onları dindirmek için açıyorum

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2020, 21:10:39 »
Kellik bir erkeğe 'olgunluk' katıyor!  Bir erkeğin yakışıklı olup olmadığı, kadınları belli bir yere kadar ilgilendiriyor,  Saçları hiç bir zaman rüzgardan uçuşmayacak, dağılmayacak, ve anlamsız biçimlere girmeyecektir...bazı kadınların kel erkeklere öncelik vermesine anlam verebilirsiniz. Neden mi? çünkü kel erkekler, ister istemez biraz daha olgun, biraz daha 'görmüş ve geçirmiş'😀 .Kel erkekler, diğerlerini daha dominant ve üstün .yatakta  çünkü  testosteron yüksek  😁

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2020, 22:14:31 »
Kellik bir erkeğe 'olgunluk' katıyor!  Bir erkeğin yakışıklı olup olmadığı, kadınları belli bir yere kadar ilgilendiriyor,  Saçları hiç bir zaman rüzgardan uçuşmayacak, dağılmayacak, ve anlamsız biçimlere girmeyecektir...bazı kadınların kel erkeklere öncelik vermesine anlam verebilirsiniz. Neden mi? çünkü kel erkekler, ister istemez biraz daha olgun, biraz daha 'görmüş ve geçirmiş'😀 .Kel erkekler, diğerlerini daha dominant ve üstün .yatakta  çünkü  testosteron yüksek  😁

Havalar soğuk olmasa bu yazıyı okuduktan sonra kafayı kazıtırdım.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2020, 22:27:23 »
Hocam madem kel olmak bu kadar özel şey bir neden bu forumdasınız o zaman ? Ya da şöyle sorayım norwood 0 gür saçınız olsun istermiydiniz yoksa kel takılmaya devam mı

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2020, 22:48:14 »
 Kararsızım  vallah  artık  okadar uğraş para ver  yine dökülüyor  saç   artık   kendime yeni bir imaj  yaratmam lazım  Kel  olarak  😁 

tekila mezesi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 07 Ocak 2020, 02:18:31 »
precious bu adama ne dersin sence kadınlar buna neden tapıyorlar her şey senin tasvir ettiğin gibiyse.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2020, 12:27:26 »
precious bu adama ne dersin sence kadınlar buna neden tapıyorlar her şey senin tasvir ettiğin gibiyse.
Bu adamın yüz hatları efsane...Kendini kandırma dostum bu adam gibi olmazsın(bende olamam)
Ayrıca bu adam saçlıyken ün yaptı enemy at the gatesta yine nw2.5 -3 gibi ama kaldırıyordu tipi

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Ocak 2020, 12:13:36 »
Pierre woodman diyorum ,jhonny sıins diyorum başka bir şey demiyorum. Avrupa da 18 yaşına basan güzel kızlar soluğu bu kel göbekli kıllı çirkın yaşlının yanında buluyor. (pierre woodman)

Bu kadın iki üniversitesi mezunu Wall Street deki bankacılık işini bırakarak bu gorile kaçıyor gerisini siz düşünün
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2020, 12:24:21 Gönderen: mem »

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 08 Ocak 2020, 12:42:36 »
Antitez üretmek için kastıkça kasmışsın. Kel olmak iyi ve güzel bir şey değildir bu kadar basit. İstisnalar da kaideyi bozmuyor. Bu sitede kellik niye övülür anlamış değilim

Facebook Twitter Instagram