Gönderen Konu: Ekimden sonra iltihap yardım  (Okunma sayısı 15109 defa)

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonra iltihap yardım
« : 15 Aralık 2019, 20:43:49 »
Saç ekiminin 4. Günündeyim kafamda iltihaplanma var ne yapmam gerekiyor özellikle hintell yardım edersen sevinirim arşivde benim durumumda olan bi arkadaşa  rifocin ampul önermişsin 2 tane antibiyotik kullanıuorum ekim merkezi antibiyotiğin kurutacağımı söylüyor ama geç kalmaktan korkuyorum ne yapacağımı bilöiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimden sonra iltihap yardım
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2019, 23:17:30 »
Ekim.merkezinize sordunuz mu rifocin kullanmaniz gerekiyormu? Sadece antibiyotik.degil genelde rifocin de uygulaniyor diye biliyorum kardesim.

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2019, 23:25:47 »
Ekim.merkezinize sordunuz mu rifocin kullanmaniz gerekiyormu? Sadece antibiyotik.degil genelde rifocin de uygulaniyor diye biliyorum kardesim.
kardeşim az önce konuştum doktorla ricofin uyguluyoruz ama sızıntı olması durumunda kullanıyoruz şuan kullanma antibiyotiğin kurutmasını beklicez dedi 2 tane antibiyotik kullanıyorum buarada tenim çok yağlı olduğu için böyle olduğunu söyledi hatta ricofin aldım var elimde ama tereddütteyim şuan daha fazla ilerlemesinden kökleri öldürmesinden korkuyorum

Stark

• Full Member
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2019, 23:26:34 »
Ben fucıdın surdum kardesim iltihabı cıkardı gibi sende merkezine sor ona göre sür sende biraz daha fazlaymıs

Stark

• Full Member
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2019, 23:28:33 »
Fucıdın de öldürüyor galiba kökleri ben sürdügüm zaman bi kaç kök kanlandı kremin degdigi yakınlastırıp bakabilirsin

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2019, 23:29:54 »
Ben fucıdın surdum kardesim iltihabı cıkardı gibi sende merkezine sor ona göre sür sende biraz daha fazlaymıs
kardeşim az önce konuştum doktorla ricofin uyguluyoruz ama sızıntı olması durumunda kullanıyoruz şuan kullanma antibiyotiğin kurutmasını beklicez dedi 2 tane antibiyotik kullanıyorum buarada tenim çok yağlı olduğu için böyle olduğunu söyledi hatta ricofin aldım var elimde ama tereddütteyim şuan daha fazla ilerlemesinden kökleri öldürmesinden korkuyorum

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2019, 23:33:50 »
Fucıdın de öldürüyor galiba kökleri ben sürdügüm zaman bi kaç kök kanlandı kremin degdigi yakınlastırıp bakabilirsin
rifocin tavsiye ediyorlar genelde ama neden sen neden fucidin kullandın

Stark

• Full Member
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2019, 23:34:21 »
Antibiyotikte. Kesebilir belki cok bi bilgim yok ama bu fucıdınde cok iyi bişey degil antibiyotık kurtatırsa bence daha iyi olur resimden bak benım orası hep kanlandı fucıdınden sonra 2 gun filan bi bak azalma oluormu ona göre kullanırsın bence

Stark

• Full Member
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2019, 23:35:10 »
Bana ekım merkezım fucıdın dedi

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2019, 00:01:36 »
Antibiyotikte. Kesebilir belki cok bi bilgim yok ama bu fucıdınde cok iyi bişey degil antibiyotık kurtatırsa bence daha iyi olur resimden bak benım orası hep kanlandı fucıdınden sonra 2 gun filan bi bak azalma oluormu ona göre kullanırsın bence
tamam kardeşim teşekkür ederim

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 16 Aralık 2019, 21:48:34 »
Geçmiş olsun son durum nedir hocam var mi iyileşme?

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2019, 19:13:49 »
Geçmiş olsun son durum nedir hocam var mi iyileşme?
dostum antibiyotik kullanımına devam ediyorum kliniğe hergün düzenli resim atıyotum kuruma eğiliminde olduğu söyleniyor ilk yıkamada 3-4 gün sonra olacak şimdilik durum bu gelişme olursa resimle birlikte paylaşıcam

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2019, 19:17:05 »
dostum antibiyotik kullanımına devam ediyorum kliniğe hergün düzenli resim atıyotum kuruma eğiliminde olduğu söyleniyor ilk yıkamada 3-4 gün sonra olacak şimdilik durum bu gelişme olursa resimle birlikte paylaşıcam
Tekrar geçmiş olsun senden 1 gün sonra benim ekim oldu. Insallahcabuk iyileşir iyi düşün iyi olsun.

Sherlock

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2019, 19:20:27 »
Tekrar geçmiş olsun senden 1 gün sonra benim ekim oldu. Insallahcabuk iyileşir iyi düşün iyi olsun.
öylemi sabah pansumana geldiğimde gördüğüm sizdiniz ozaman sizin nasıl geçti sıkıntı yaşamamışsınızdır umarım

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2019, 19:25:53 »
öylemi sabah pansumana geldiğimde gördüğüm sizdiniz ozaman sizin nasıl geçti sıkıntı yaşamamışsınızdır umarım
Aynen ben yuzusustu oldugum için goremedim. Bende de baya kanama oldu o yüzden uzadı. Konu açtım forumda.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=10911.30

Şimdilik bi sıkıntı yok diyolar yarın yıkama olabilir, sibel hanıma soracak lütfiye hanım yarın.

Facebook Twitter Instagram