Gönderen Konu: Testosteron nasil.baskilanir  (Okunma sayısı 6299 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Testosteron nasil.baskilanir
« Yanıtla #16 : 16 Aralık 2019, 14:24:30 »
testo ile için yok senın Dht ıle işin var kardesım

hem finasterıd 3 günde 1 de dudasterıd alıyorsan zaten baskılıyorsun demektır

dokulmeye gelınce normal dokulmen olabılır
Global Moderator

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 16 Aralık 2019, 17:22:27 »
Hocam siz ciddi misiniz benimde sanki aynı gibi şakaklar için başlamıştım önlerde seyrelmeye başladı sanki
Evet üst ve vertx kapanıyodu ama önler seyreldi. Şakaklardan 3 er 5er dökülme başladı birini yaparken birini döküyo anlamadım..

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 16 Aralık 2019, 17:27:34 »
Dökmesin diye dudadan aciga cikan testonun sacimi mahfetmesine izin veremem hazir seyrelen yerlerim doluyorken bir de
Nane çayı testosteron düşürüyomuş galiba  ama ne kadar doğru olur bilmem erkek için testo düşürmek. Aldactone var bi de testosteron azaltan ama yan etkileri var jinekomasti gibi.. Karaciğere ağır gelebilir.. Bence testo düşürmek yerine başka bişeyler araştır

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 16 Aralık 2019, 19:03:28 »
Dostum bu tarz takviyeleri alan kişiler bence istikrarlı kullanması lazım. Dökülme yaşanıyorsa bile korkmadan üstüne gidip kullanmak lazım. İlk kullandığımda bende 1 hafta hızlı dökülme, 1 ay içinde dökülmelerle birlikte sonunda son bulmuştu. İşe yaramayabilir finasterid kullanıp işe yaramayan insanlarda var bu nedenle zaten üstüne basa basa doktor kontrolünde kullanılmasını söylüyorum. Siz kafanıza göre alıp da böyle kullanırsanız ilacı kafanızda hep soru işaretleri yaşarsınız. Bende vitaminleri deneme yanılma yoluyla kullanıyorum ama konu ilaç olursa bunu bu şekilde kullanmak çok yanlış.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #20 : 16 Aralık 2019, 19:10:06 »
Dostum bu tarz takviyeleri alan kişiler bence istikrarlı kullanması lazım. Dökülme yaşanıyorsa bile korkmadan üstüne gidip kullanmak lazım. İlk kullandığımda bende 1 hafta hızlı dökülme, 1 ay içinde dökülmelerle birlikte sonunda son bulmuştu. İşe yaramayabilir finasterid kullanıp işe yaramayan insanlarda var bu nedenle zaten üstüne basa basa doktor kontrolünde kullanılmasını söylüyorum. Siz kafanıza göre alıp da böyle kullanırsanız ilacı kafanızda hep soru işaretleri yaşarsınız. Bende vitaminleri deneme yanılma yoluyla kullanıyorum ama konu ilaç olursa bunu bu şekilde kullanmak çok yanlış.
Mezoterapi yaptiriyorum mezoterapide dudas vardi doktor bana dudas kullanabil8rsin risk aliyorsan demisti

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 16 Aralık 2019, 19:52:32 »
Mezoterapi yaptiriyorum mezoterapide dudas vardi doktor bana dudas kullanabil8rsin risk aliyorsan demisti

Doktor kontrolünde tahliller yaparak kullanıyorsanız ne ala. Riske zaten siz karar vereceksiniz dht baskılamak başlı başına risk teşkil ediyor. Ben yine de size şunu söyleyeyim ben finasterid kullanırken minyatürleşme durmuş saçlarım hacimlenmişti ancak koparak dökülme bende hiç bir zaman durmadı. İyi analiz etmek lazım saçlar gerçekten dökülüyor mu ben dediğim gibi ilk kullandığımda hızlı dökülme de üstüne gidip kullanmıştım. Bence risk aldıysanız çabuk pes etmemek lazım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #22 : 16 Aralık 2019, 21:15:28 »
Doktor kontrolünde tahliller yaparak kullanıyorsanız ne ala. Riske zaten siz karar vereceksiniz dht baskılamak başlı başına risk teşkil ediyor. Ben yine de size şunu söyleyeyim ben finasterid kullanırken minyatürleşme durmuş saçlarım hacimlenmişti ancak koparak dökülme bende hiç bir zaman durmadı. İyi analiz etmek lazım saçlar gerçekten dökülüyor mu ben dediğim gibi ilk kullandığımda hızlı dökülme de üstüne gidip kullanmıştım. Bence risk aldıysanız çabuk pes etmemek lazım.

Etmiyorum zaten faydasini bile gordum dutas kullanip dokulunce korkmustum ama su anlik durum iyi dutasi da abartili kullanmiyorum iki gunde 1 aliyorum zaten o onler dolsun diye finas arkami iyi toparladi 2 haftaya guncellicem konuyu zaten

Ben de yikaninca biraz fazla geliyor iki sampuanlamaya 30 tel fln o da onun disinda pek bi sikinti yok gibi

Ben bu konuyu ilk dutasi alip yastik 12 13 tel gorunce korkup acmistim acaba dutas mi dokuyor diye de su an biraz normale dondu durum

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Aralık 2019, 22:18:46 »
Etmiyorum zaten faydasini bile gordum dutas kullanip dokulunce korkmustum ama su anlik durum iyi dutasi da abartili kullanmiyorum iki gunde 1 aliyorum zaten o onler dolsun diye finas arkami iyi toparladi 2 haftaya guncellicem konuyu zaten

Ben de yikaninca biraz fazla geliyor iki sampuanlamaya 30 tel fln o da onun disinda pek bi sikinti yok gibi

Ben bu konuyu ilk dutasi alip yastik 12 13 tel gorunce korkup acmistim acaba dutas mi dokuyor diye de su an biraz normale dondu durum

Kopmaya dayalı dökülmeyi antiandrojenlere bağlamamak lazım bende de oluyor o tarz dökülme muhtemelen mevsimsel dökülmedir. Fotoğraflarla güncellerseniz etki alanını da daha iyi görmüş oluruz. Bu arada dutasterid kullananlar 1 hafta da 1 olarak kullanıyor diyor, iki günde 1 kullanmak fazla olmuyor mu?

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #24 : 17 Aralık 2019, 01:08:06 »
Aslinda arkam.kapaniyor mu diye konu acmistim 10 gun fln oluyor iradan bakabilirsiniz
Ikincisi dokulenlerin ucu beyaz genellikle bu beni korkutuyor koparak dokulmelerde sac incelir mi ki

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Aralık 2019, 01:28:12 »
Aslinda arkam.kapaniyor mu diye konu acmistim 10 gun fln oluyor iradan bakabilirsiniz
Ikincisi dokulenlerin ucu beyaz genellikle bu beni korkutuyor koparak dokulmelerde sac incelir mi ki

Saçlarınızı çekerken ucu beyaz gelebilir kök değil o,  koparak dökülenlerle zaten o bahsettiğiniz ucu beyaz olarak dökülme olmaz :). Koparak dökülme herkesde yaşanan bir durum sağlıklı saçları olan insanlarında günlük ortalama saçları dökülüyor. Saç dökülmesi yaşayan insanlarda saç yağlanması sorunu olduğu için genelde bu biraz daha fazla oluyor. Yani koparak dökülme de saç incelmez önemli olan saçlarda minyatürleşme var mı. Kaldı ki yaş ilerledikçe dönor alanındaki saçlarda bile minyatürleşme olabilir finasterid kullanırken de bende her bölgede %100 işe yaramadı.

Facebook Twitter Instagram