Gönderen Konu: ARENAMED 5500 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 14516 defa)

secretservice

• Hero Member
Ynt: ARENAMED 5500 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #16 : 13 Aralık 2019, 23:01:46 »
arenamed in ekimlerini araştırdıysan zaten ekilenler çıkıyor sıkıntı o süreç işlerken donör bölgenin yarattığı psikolojik rahatsızlık, bence hiç kafana takma ama sen şimdiden takmışa benziyorsun, akışına bırakman daha iyi olur önce ekilenleri korumaya çalış daha sürecin başındasın.

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 13 Aralık 2019, 23:22:31 »
arenamed in ekimlerini araştırdıysan zaten ekilenler çıkıyor sıkıntı o süreç işlerken donör bölgenin yarattığı psikolojik rahatsızlık, bence hiç kafana takma ama sen şimdiden takmışa benziyorsun, akışına bırakman daha iyi olur önce ekilenleri korumaya çalış daha sürecin başındasın.
Yok araştırdım zaten ve sonuç olarak rn iyi olanlardan biri olduğunu düşündüğüm için bu donörle oraya gittim ki ben 4000 4500 den çok almazlar diye düşündüm traş ettiler saçın ince uzunken pek belli etmiyor ama kesince gayet gür köklerin var dediler şaşırdım ve rahat aldıklarını söylediler görüntü de çok şükür arenamed donörü gibi değil ellerine sağlık iyi duruyor 2 gün olmasına rağmen bu bir süreç biliyorum kafama da takmıyorum ama işte yardım istiyorum bu büyüj platform aracılığı ile donörün daha hızlı iyileşmesi için kullanabileceklerim için Hintell hocam cevap verdi sağolsun dediğini kendimce araştırıp uygulucam bir ay sonra tabi araştırmak derken kendisine kesinlikle güveniyorum sadrce bana uygun olup olmadığını araştırıcam teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca size de

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 13 Aralık 2019, 23:38:37 »
Yok araştırdım zaten ve sonuç olarak rn iyi olanlardan biri olduğunu düşündüğüm için bu donörle oraya gittim ki ben 4000 4500 den çok almazlar diye düşündüm traş ettiler saçın ince uzunken pek belli etmiyor ama kesince gayet gür köklerin var dediler şaşırdım ve rahat aldıklarını söylediler görüntü de çok şükür arenamed donörü gibi değil ellerine sağlık iyi duruyor 2 gün olmasına rağmen bu bir süreç biliyorum kafama da takmıyorum ama işte yardım istiyorum bu büyüj platform aracılığı ile donörün daha hızlı iyileşmesi için kullanabileceklerim için Hintell hocam cevap verdi sağolsun dediğini kendimce araştırıp uygulucam bir ay sonra tabi araştırmak derken kendisine kesinlikle güveniyorum sadrce bana uygun olup olmadığını araştırıcam teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca size de

rica ederim inşallah sonuç güzel olur :)

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 14 Aralık 2019, 00:01:54 »
rica ederim inşallah sonuç güzel olur :)
İnşallah bekleyip göreceğiz hep birlikte paylaşırım buradan aylık veya 15 günlük

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 14 Aralık 2019, 02:30:42 »
Arenamed Ekimlerini ben pek sevmiyorum, donöre yüksek şekilde dalıyorlar ve toplaması uzun sürüyor. Umarım sizin Ekim’iniz iyi olur.

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2019, 05:11:22 »
Arenamed Ekimlerini ben pek sevmiyorum, donöre yüksek şekilde dalıyorlar ve toplaması uzun sürüyor. Umarım sizin Ekim’iniz iyi olur.
Umarım teşekkür ederim yorumunuz için

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2019, 14:06:32 »
Gayet temiz bir ekim olmuş gibi görünüyor

Dejavu27

• Full Member
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2019, 14:14:40 »
Sac cizgisi ve ekim sayisi guzel gorunuyor. Homojen bir dagilim olmus. Bol saclar ins :)

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 14 Aralık 2019, 17:16:11 »
Gayet temiz bir ekim olmuş gibi görünüyor
Teşekkür ederim yorumunuz için

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2019, 17:17:32 »
Sac cizgisi ve ekim sayisi guzel gorunuyor. Homojen bir dagilim olmus. Bol saclar ins :)
Teşekkürler sizin ekiminiz de gayet güzel görünüyor sonuç olarak muylu oluruz hepimiz inşallah

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2019, 18:25:57 »
Hayırlı olsun uzun zamandır arenamed takip etmiyordum donör çok temiz alınmış gibi gözüküyor . Ektikleri çıkıyordu . Fakat eskiden herkese aynı ön çizgi yapılıyordu  değişimler olmuş gibi ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2019, 21:28:21 »
Hayırlı olsun uzun zamandır arenamed takip etmiyordum donör çok temiz alınmış gibi gözüküyor . Ektikleri çıkıyordu . Fakat eskiden herkese aynı ön çizgi yapılıyordu  değişimler olmuş gibi ...
Donörü alım sürecinde de hemşire arkadaşlar vardı bayan sağolsunlar sürekli iletişim halinde idik ben donörüme güvenmediğimi defalarca belirttim onlarda yormadan alırız hedefimiz 5500 olmazsa yormayacak şekilde daha az alır bırakır planlamayı tekrar ona göre orantılarız dediler sonra 5500 in rahat çıktığını saçlarımın ince fakat makinaya vurunca çok kök olduğunu söylediler durum bu bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ilk anestezi acısı hariç gayet memnundum ekipten ön çizgiyi de ilk bir tık altta yaptılar önde yani brn küçüklükten beri alnım açık bir tık geri çekelim dedim ve çektik onlarda bunu mutlu karşıladı buraya gelip nadir böylr isteyen birilerindesiniz falan diye gülüştük hatta herkrs kaşına indirmek istiyor çizgiyi nerdeyse dediler ama dediğim gibi doğal durması önemli böyle bakalım sonuç ne olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 21 Aralık 2019, 15:22:32 »
KABUKLAR DÖKÜLDÜ ARKADAŞLAR BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE ALABİLECEĞİM TAKVİYE VS ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM BİR DE ŞAMPUAN ÖNERİSİ SAÇLARIM İNCE TEL TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 21 Aralık 2019, 15:53:32 »
??

Facebook Twitter Instagram