Gönderen Konu: Koray Erdoğan - 17 Eylül 2016 - 4400 Graft  (Okunma sayısı 60046 defa)

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan - 17 Eylül 2016 - 4400 Graft
« Yanıtla #105 : 18 Mart 2017, 13:07:09 »
Hayırlı olsun.
saç problemin artık bitti.Gercektende inanılmaz bir şekilde sana morel vermiştir.
İlaç kullanımına devam ediyormusun?
kullanıma devam ediyorsan karşılaşrıgın bir sıkıntı varmı?
Aydınlatırsan sevinirim

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 18 Mart 2017, 13:30:57 »
Guzel görünüyor bir şey soracağım; saç ekilen yer halen pembemsi renkte orasi hep öyle mi kalacak ? Sac sınırından renk kendini belli ediyor.bazi kisilerde renk cok belirgin.

Mutlaka gececektir ama belki 1 yila kadar surebilir.
Benim cildim hassastir normalde de cok.
benim cildim de hassas o yüzden sordum. sonuç gayet iyi, güle güle tarayın:)

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 18 Mart 2017, 14:52:47 »
Bold dostum hayırlı olsun sürece göre çıkışlar bence tatmin edici çok iyi olacağı kesin saçlarına kolay yön verebiliyormusun arkaya falan taranıyormu rahat yoksa saçların yatmasında sıkıntı varmı ? Birde saç ortalaman neydi ve saç kalınlığın ? Takipteyiz :)

di_vao

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 18 Mart 2017, 15:20:58 »
Merhaba bold saçların çok güzel gözüküyor.Biey sormak istiyorum saç köklerindeki dışa doğru çıkıklık kabarıklık nedir aynısı bendede var geçici bişiymi acaba ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 18 Mart 2017, 17:02:11 »
Gayet güzel ilerlıyor dostum
Global Moderator

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 19 Mart 2017, 09:16:12 »
Hayırlı olsun.
saç problemin artık bitti.Gercektende inanılmaz bir şekilde sana morel vermiştir.
İlaç kullanımına devam ediyormusun?
kullanıma devam ediyorsan karşılaşrıgın bir sıkıntı varmı?
Aydınlatırsan sevinirim

Finas ve biotin devam. Sıkıntı yaşamıyorum.

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 19 Mart 2017, 09:22:14 »
Bold dostum hayırlı olsun sürece göre çıkışlar bence tatmin edici çok iyi olacağı kesin saçlarına kolay yön verebiliyormusun arkaya falan taranıyormu rahat yoksa saçların yatmasında sıkıntı varmı ? Birde saç ortalaman neydi ve saç kalınlığın ? Takipteyiz :)

Gelen saçlar ince, zayıf ve kıvrılıyor ama şekil verilebiliyor, yatmasında sıkıntı yok.
Ortalama 2.27, kalınlık 60 mikron.

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 20 Mart 2017, 18:16:10 »

Gelen saçlar ince, zayıf ve kıvrılıyor ama şekil verilebiliyor, yatmasında sıkıntı yok.
Ortalama 2.27, kalınlık 60 mikron.
saçların kıvırcık çıkması zamanla düzelecek galiba öyle biliyorum ben sen ne diyorsun hocaya sordunmu bu durumu ?

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 21 Mart 2017, 01:12:54 »
Bence iki ay snra bu saç çok degisicek volüm kazanicak koray hoca da söylemiş senin süreç biraz geriden geliyor diye

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 21 Mart 2017, 12:44:06 »
Dostum saç rengin baya koyulaşmış. Biotin etkisi mi acaba?
🏇🏇

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 12 Nisan 2017, 19:39:48 »
Bold hocam nasıl gidiyor süreç ? yeni fotolar bekliyoruz :)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 12 Nisan 2017, 20:17:37 »
Hayırlı olsun ekimın güzel olmuş maaşallah.lakin forumda aklıma takılan birşey var.neden koray hocanın ekimleri tamamen finanslı..bu mereti biliyoruzki bırakınca etkisi kalmayacak başa dönecek.buna rağmen sperm kalitesine kafar kalıcı hasar bırakılan bir kimyasaldaki ısrar nedendir ? Asla eleştei değil lakin cevabını bulamıyorum ben mesela sizin ekiminiz alan az olmasına rapmen greft cok olmasına rapmen basarı için finans desteği neden ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 12 Nisan 2017, 21:46:32 »
Hayırlı olsun ekimın güzel olmuş maaşallah.lakin forumda aklıma takılan birşey var.neden koray hocanın ekimleri tamamen finanslı..bu mereti biliyoruzki bırakınca etkisi kalmayacak başa dönecek.buna rağmen sperm kalitesine kafar kalıcı hasar bırakılan bir kimyasaldaki ısrar nedendir ? Asla eleştei değil lakin cevabını bulamıyorum ben mesela sizin ekiminiz alan az olmasına rapmen greft cok olmasına rapmen basarı için finans desteği neden ?

Finasteride in olası yanetkilerini bildiğinize göre Bunun hakkında birşeyler yazmadan direkt sorunuza cevap vermek istedim.
Genelde saç dökülmesi ister kabul edin ister kabul etmeyin, 40 lü yasların ortalarına kadar devam eder.25-30 yaşlar onda ki bir hastaya nekadar iyi bir Ekim yaparsanız yapın, mevcut saçların dökülmeye devam etmesinin önüne geçmez iseniz yada yavaşlatmak için bir çaba sarfetmezseniz yapılan süper ekimin pek bir anlamı kalmaz.Koray hoca da hastalarına finast tavsiye etmesinin sebebide bu. Bunda anlaşılmayacak bir durum yok. Dizinde dediğiniz gibi arkadsın açıklığı çok degil , yani lokal bir alan için çokça greft Ekim yapılarak sık bir görüntü elde edilmiş.Şimdi saç kaybı devam ederse , DHT den etkilenmeyen Koray hocanın ektikleri yerinde duruyor iken, Ekim yapılmamış alanlar kel kalacak.Her gören nerde ektirdin diye soracak(neresiyse söylede biz oraya gitmeyelim şeklinde)
Ekte bir fotoğraf paylaşıyorum, bu arkadas belkide 5-10 sene önce herkesin hayalini kurduğu gibi bir Ekim operasyonu geçirmiştir. Ama şimdiki halini gören Ekim yaptırmaktan vazgeçer.
(Merakını gidermek için yazdım, yoksa kesinlikle finast kullanmayı tavsiye etmiyorum)

Evrez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 12 Nisan 2017, 23:23:16 »

Finasteride in olası yanetkilerini bildiğinize göre Bunun hakkında birşeyler yazmadan direkt sorunuza cevap vermek istedim.
Genelde saç dökülmesi ister kabul edin ister kabul etmeyin, 40 lü yasların ortalarına kadar devam eder.25-30 yaşlar onda ki bir hastaya nekadar iyi bir Ekim yaparsanız yapın, mevcut saçların dökülmeye devam etmesinin önüne geçmez iseniz yada yavaşlatmak için bir çaba sarfetmezseniz yapılan süper ekimin pek bir anlamı kalmaz.Koray hoca da hastalarına finast tavsiye etmesinin sebebide bu. Bunda anlaşılmayacak bir durum yok. Dizinde dediğiniz gibi arkadsın açıklığı çok degil , yani lokal bir alan için çokça greft Ekim yapılarak sık bir görüntü elde edilmiş.Şimdi saç kaybı devam ederse , DHT den etkilenmeyen Koray hocanın ektikleri yerinde duruyor iken, Ekim yapılmamış alanlar kel kalacak.Her gören nerde ektirdin diye soracak(neresiyse söylede biz oraya gitmeyelim şeklinde)
Ekte bir fotoğraf paylaşıyorum, bu arkadas belkide 5-10 sene önce herkesin hayalini kurduğu gibi bir Ekim operasyonu geçirmiştir. Ama şimdiki halini gören Ekim yaptırmaktan vazgeçer.
(Merakını gidermek için yazdım, yoksa kesinlikle finast kullanmayı tavsiye etmiyorum)
teşekkürler örneğin için üstad.lakin ben yinede kimyasala karşıyım.ve bukadar doktor iyi doktor ekim yaparken sadece koray hocamı farkjnda bu işin..haa biraz araştırdım 1.5 yıldan sonra finans bağışıklık kazanarak saç etksini yitiriyor ama yan etkiler dabitleniyormuş.internette kurcaladım biraz.özellikle prostat hastalarının cinsel hayatının 2 yılmsonra bittiğiylr bağlantısı varmıdır onayrı konu tabiki.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 13 Nisan 2017, 00:03:48 »

teşekkürler örneğin için üstad.lakin ben yinede kimyasala karşıyım.ve bukadar doktor iyi doktor ekim yaparken sadece koray hocamı farkjnda bu işin..haa biraz araştırdım 1.5 yıldan sonra finans bağışıklık kazanarak saç etksini yitiriyor ama yan etkiler dabitleniyormuş.internette kurcaladım biraz.özellikle prostat hastalarının cinsel hayatının 2 yılmsonra bittiğiylr bağlantısı varmıdır onayrı konu tabiki.

2 seneden fazla finasteride kullanmış biri olarak bende kesinlikle kullanılmaması gereken bir kimyasal olduğu kanaatindeyim. Sadece merak ettiğin konuyu aydınlatabilmek adına açıkladım.

Facebook Twitter Instagram