Gönderen Konu: Koray Erdoğan - 17 Eylül 2016 - 4400 Graft  (Okunma sayısı 60072 defa)

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan - 17 Eylül 2016 - 4400 Graft
« Yanıtla #15 : 03 Kasım 2016, 21:03:06 »
Fotolar çok profosyonelce çekilmiş , nedense,reklam kokusu aldım. Bu arada ekiminiz hayırlı olsun. Saç tipinize göre çok güzel olacağını düşünüyorum.

öncelikle  bu paylasımda bıle reklam kokusu alan burnunu taktır edıyorum :)))   tüm sene ful olan bır merkezın  hattaga National Geographic  ın bıle gelıp Asmed de belgesel cekmek için aylar once randevu aldıgı bır merkezın gelıp bızım sıtede reklam yapması cok mantıklı bencede :))

National Geographic , discovery anlamam. Gördüğümü söyledim. Bizim site diyip neden aşşa görüyorsunki siteyi? Senin bahsettiğin tv kanallarından daha önde olan bir platform burası. :) evet tabiki mantıklı burada reklam yapması : ) ...
TakDir edeceksen burnumu değil , beynimi takdir et :) ,zira gördüğümü beynimle yorumlarım.:) Sen beğenmiyorsun siteyi ama ben çok zevk alarak giriyorum. Saç ekimlerini burdan takip ediyorum , sıkılıncada National G. ,de geyiklere, falan göz gezdiriyorum :) Sitedeki fotolar arasında bu şekilde profosyonel arkada ekim merkezi logolu kaç foto var ? İnsanlar gayet mütavazi kendi imkanları ile çekilmiş fotolarını paylaşıyor ? :) Ben gördüğümü yorumladım,benim fikrim bu.

Adıyos
adamın daha saçı çıkmamış sen reklamdan  ahsediyorsun. NG muhabeti de yalandır. nerede geçiyor ng muhabbeti. 

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 03 Kasım 2016, 21:16:10 »
Evet bahsediyorum.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Kasım 2016, 21:31:03 »
Reklamini bilmem de ben de Korayin hastalarina filan buraya yazilmasini tesvik ettiklerini dusunuyorum.
hairrestorationnetwork gibi sitelere arada goz gezdirinde forumlarda Koray Hocanin nasil cevaplar verdigini hastalarinin fotolarini paylastigini gorun:)

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Kasım 2016, 21:42:08 »
Fotolar çok profosyonelce çekilmiş , nedense,reklam kokusu aldım. Bu arada ekiminiz hayırlı olsun. Saç tipinize göre çok güzel olacağını düşünüyorum.

öncelikle  bu paylasımda bıle reklam kokusu alan burnunu taktır edıyorum :)))   tüm sene ful olan bır merkezın  hattaga National Geographic  ın bıle gelıp Asmed de belgesel cekmek için aylar once randevu aldıgı bır merkezın gelıp bızım sıtede reklam yapması cok mantıklı bencede :))

National Geographic , discovery anlamam. Gördüğümü söyledim. Bizim site diyip neden aşşa görüyorsunki siteyi? Senin bahsettiğin tv kanallarından daha önde olan bir platform burası. :) evet tabiki mantıklı burada reklam yapması : ) ...
TakDir edeceksen burnumu değil , beynimi takdir et :) ,zira gördüğümü beynimle yorumlarım.:) Sen beğenmiyorsun siteyi ama ben çok zevk alarak giriyorum. Saç ekimlerini burdan takip ediyorum , sıkılıncada National G. ,de geyiklere, falan göz gezdiriyorum :) Sitedeki fotolar arasında bu şekilde profosyonel arkada ekim merkezi logolu kaç foto var ? İnsanlar gayet mütavazi kendi imkanları ile çekilmiş fotolarını paylaşıyor ? :) Ben gördüğümü yorumladım,benim fikrim bu.

Adıyos

asmed de ekım yaptıranların hepsınde var bu logo fotograflarda orda profosyonel cekılmıs fotoları sana bır dıske koyup verıyorlar oncesı sonrası seklınde kendılerıde kayıt tutuyor yenı gordun sanırım sen :)) neyse dostum sıteyle alakası yok durumun :) beynınıde taktır edeyımde küsme bana :)

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Kasım 2016, 21:48:33 »
Neden küseyim :) sorun yok ,Dedim ya özgür kendi fikirlerimdi. Ben ekimi ve daha önceki ekimleri beğeniyorum. Bu ekim merkezi çok başarılı.

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Kasım 2016, 23:28:57 »
ben bu reklam eleştirilerine anlam veremiyorum.kardesim adam ekmedigi saçı fotoşop yapıp ekmiş gibi mi gösteriyor ya da cikmayan saçı çıkmış mı gösteriyor ? yaptığı iş ortada işte reklam olsa ne olur olmasa ne olur.reklam olunca yapılan iş değerinden kaybetmez.hile yapılmadığı takdirde de sakıncası yok.tabiki adam yaptığı işin daha çok insan tarafından görülmesini adının daha çok öne çıkmasını isteyecektir ne var bunda ? varsayalım hastalarını forumda paylaşım yapması konusunda yönlendiriyor koray hoca ne gibi bir sakıncası var bunun ? sadece Türkiye değil kendisini dünyaya kanıtlamış biri zaten.şüphelerin yersiz ve gereksiz olmuş

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Kasım 2016, 07:40:58 »
Bakın siz sayfalarca açıklama yapsanız da,fikrim değişmeycek. Beni inandırma gibi bir zorunluluğunuz tabiki yok. Ben kendi fikrimi açıkladım,bundan ise ben sorumluyum. Öyle hisettim ,öyle düşündüm ve yazdım.

Tekrar hayırlı olsun..

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Kasım 2016, 09:56:50 »
Bakın siz sayfalarca açıklama yapsanız da,fikrim değişmeycek. Beni inandırma gibi bir zorunluluğunuz tabiki yok. Ben kendi fikrimi açıkladım,bundan ise ben sorumluyum. Öyle hisettim ,öyle düşündüm ve yazdım.

Tekrar hayırlı olsun..

aynen ne takıyosunuz adamı ya millet laf olsun diye çamur atmaya hazır zaten..kedi uzanamadığı ciğere...reklamsa reklam bu kadar iyi ekimleri paylaşmak reklamsa da değilsede iyidir. nede olsa sonuçlar gerçek..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Kasım 2016, 11:38:24 »

Adıyos
adamın daha saçı çıkmamış sen reklamdan  ahsediyorsun. NG muhabeti de yalandır. nerede geçiyor ng muhabbeti.

yalan demıssınız ama  National Geographic Muhabbeti gerçek  benım ekımınden 1 ay önce cekıldı belgesel asmedde  hattaga  benım gorusmem 1 hafta ertelendi National Geographic çekımlerı nedenıyle çekımlerın bıtmesini bekledim görüşmeye gitmek için yakında çıkıcak  izlersiniz.
Global Moderator

criminalminds12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Aralık 2016, 17:37:42 »
Hocam öncelikle hayırlı olsun, sık ve güzel bir çalışma olmuş. Öndeki mevcut saçların arasına da girildi mi acaba?

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Aralık 2016, 18:06:13 »
Hocam öncelikle hayırlı olsun, sık ve güzel bir çalışma olmuş. Öndeki mevcut saçların arasına da girildi mi acaba?

teşekkürler. evet, mevcut saçların arasına da girildi. Çok geriye gitmeden. İlk sayfada sonlara doğru paylaştığım profilden çekilmiş fotolar var, ne kadar geriye doğru aralara girildiği belli orada..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Aralık 2016, 19:41:31 »
hayırlı olsun hocam umarım ıstedıgınız sonucu alırsınız
Global Moderator

sound

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2016, 12:24:07 »
hayırlı olsun koray hoca finastrid kullanmayı şart koşuyormuş bu doğru mu, siz kullanıyormusunuz kısırlık gibi riskleri  internette yazılıyor.

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2016, 14:05:24 »
hayırlı olsun koray hoca finastrid kullanmayı şart koşuyormuş bu doğru mu, siz kullanıyormusunuz kısırlık gibi riskleri  internette yazılıyor.

Şart koşuyor denemez. Öneriyor. Ve senin seçimin ekim planlamasını değiştirebiliyor. Örneğin kullanıyorsan daha iddialı bir saç çizgisi çizebiliyor.
Yani daha önde bir hairline.

Finasın etkileri ise büyük bir tartışma konusu, bunun tartışıldığı bi dünya site ve forum var.
Kullanmak herkesin kendi seçimi, ben yorum yapmak istemem.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2016, 19:43:06 »
Dostum yeni fotolar var mı ekimini takip ediorum?

Facebook Twitter Instagram