Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Levent25 - 03 Kasım 2016, 15:45:33Koray Erdoğan da buraya reklam verirse artık diğer Ekimciler ölmüş demektir. Adam Türkiye'nin en iyi 2. Ekimcisi. Reklamı ne yapacak.Ne reklamı yaa adam merkezde çekildiği fotoları koymuş net olduğu için. hemen çamur atmaya hazırsınız.. Ha bide 1. kimmiş merak ettim?
Koray Erdoğan da buraya reklam verirse artık diğer Ekimciler ölmüş demektir. Adam Türkiye'nin en iyi 2. Ekimcisi. Reklamı ne yapacak.
Alıntı yapılan: Hintell - 20 Temmuz 2017, 11:37:43Hayırlı olsun bold güle güle tara saçlarını.Sağol Hintel, darısı başına demeye gerek görmüyorum
Hayırlı olsun bold güle güle tara saçlarını.
Son atılan fotoda saçlar doğal durmuyor.Ekim olduğu belli(Son atılan foto için konuşuyorum) Neden öyle acaba ?
Alıntı yapılan: kemalbora - 27 Mart 2018, 16:13:06 Son atılan fotoda saçlar doğal durmuyor.Ekim olduğu belli(Son atılan foto için konuşuyorum) Neden öyle acaba ?Bence ön tarafta sanki çoklu greftler mevcut gibi. Bazen doktor hatası olmadan tekli gibi görünen greftler döngüde olduğundan çokluya dönebiliyor. Koray hocanın öne çoklu ekeceğini hiç sanmıyorum. Belkide foto kaynaklı öyle görünüyordur
Bugün tam 2 yıl oldu.Sonuçtan çok memnunum.Gelişim 18-20nci aylara kadar sürüyor hızı azalsa da.
Finasteride hala devam ediyor musun ediyor isen yan etkilerine maruz kaldın mı? bu sorum kullanmayı düşünen çok kişiyi ilgilendiriyor bu arada saçın efsane olmuş güle güle tara
Harika olmuş dostum güle güle tara