Gönderen Konu: Koray Erdoğan - 17 Eylül 2016 - 4400 Graft  (Okunma sayısı 60032 defa)

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan - 17 Eylül 2016 - 4400 Graft
« Yanıtla #120 : 13 Nisan 2017, 00:08:45 »
sloocer senin attığın fotoya göre ekilen saçta dökülüyor demektir bu.Zaten birçok örneğide mevcut.Finasla sıklaşan saçtanda bi hayır gelmez bıraktı mı hadi bana eyvallah der gider.Ömrünün sonuna kadarda kullanamıcağına göre.Finas kullanmak ekim sonucunu yanıltır.Kullanmadan gelin sonucunu koyun diyelim ki ekim başarısı.Süreçten sonra ister kullan ister kullanma o sana kalmış.Ama ekimden sonra saçların çıkış sürecinde finas kullanımı ekim sonucuna etki eder.Koray erdoğan için demiyorum farketmez kim ekerse eksin finas kullanımı sonuca ama az ama çok illa ki bir etkisi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 13 Nisan 2017, 00:28:33 »
finasterid var olan saçını güçlendirir ve korur eger dökülme devam ediyorsa finasterid'i bırakınca tekrar saç dökülmesi devam eder

saç transferi ile de  açık alanlan ve seyrek alanlar kapatılır yada sıklaştırılır   finasterid'lede var olan saçını  korursun...

operasyona da fınasteridle güçlenmiş donör  ile girersin

hedeflenen amaç : donör bölgesinde ki alınabılıcek saç mıktarı tamamen kafamızı kapatıcak mıktarda olmadıgı  için var olanı korumak sadece.

ekim sonucunu etkileyecek bır durum söz konusu degil

finasterid bahsettiniz kadar etkiliyse keller kullansın bakalım nekadar etkili görelim ...

sürekli ekim başarısını finasterid e baglayıp duruyorsunuz fınasterıd kullanmassan ekım yapılmayan alandaki saçınız dökülür

kullanırsan dökülmez bırakırsan tekrar dökülür bukadar basit ...

başarı finasteridle olsaydı  ben dahil herkes gider araştırmadan herhangi bir merkeze ektirip finas kullanırdık..

bu forumda fınasterıd kullanıp hala sonuç alamayanlar var 6 ayda
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2017, 00:41:27 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 13 Nisan 2017, 10:07:34 »
arkadaşım finasteride kullanmayı reddediyosan saçlarım dökülüyor diye ağlamıcaksın o zaman. yeni bir teknoloji çıkana bu işin başka yolu yok maalesef. kimse ilaç kullanmak istemez ama yan etkisini hissetmeyen kişiler için şimdilik en iyi çözüm bu. istediğin kadar iyi eksin doktor alınan saç sayısı belli sık bir görünüm için gereken saç sayısı belli. saç ekimi tamamlayıcı bir estetik operasyonudur, sen dünyanın en iyi burun estetikçisine burnunu yaptır git sokakta dayak ye o burundan hayır gelir mi?  gençlik yıllarındaki saçlara kavuşmak istiyorsan saç ekimi tek başına yeterli olmaz. tabi ben saçlarının çoğunu kaybetmemiş açıklığı az olan kişiler için konuşuyorum, artık güneşte kafan parlıyosa kullanmayabilirsin zaten geri gelmez o saçlar. ama saçlarının çoğunu kaybetmeden finasteride kullanmaya başlayıp iyi bir merkezde ekim yaptırırsan seni tatmin edecek saçlara kavuşursun. amacın sadece kelliği kapatmaksa da finasteride kullanmana gerek yok tabi, tercih meselesi.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2017, 10:36:29 Gönderen: ModelPros »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 13 Nisan 2017, 13:45:22 »
sloocer senin attığın fotoya göre ekilen saçta dökülüyor demektir bu.Zaten birçok örneğide mevcut.Finasla sıklaşan saçtanda bi hayır gelmez bıraktı mı hadi bana eyvallah der gider.Ömrünün sonuna kadarda kullanamıcağına göre.Finas kullanmak ekim sonucunu yanıltır.Kullanmadan gelin sonucunu koyun diyelim ki ekim başarısı.Süreçten sonra ister kullan ister kullanma o sana kalmış.Ama ekimden sonra saçların çıkış sürecinde finas kullanımı ekim sonucuna etki eder.Koray erdoğan için demiyorum farketmez kim ekerse eksin finas kullanımı sonuca ama az ama çok illa ki bir etkisi olur.

Kafam karıstı walla... ne desek millet yanlış imalar çıkartıyor. Nerden çıkarttın benim mesajımdan ekilen sacın döküldüğünü? Adam önlere ekmiş, saç kaybı dewam ettiği için Ekim yapılan alanın dışındaki saçlarını kaybetmiş...
Finastın yan etkileri var bunu bileceksin ona göre takip edeceksin kendini, mevcut saçlarını korumak istiyorsan bunu kullanacaksın..
İşin matematiği bu kadar basit olup , üzerinde bukadar tartışılan 2. Bir konu yoktur herhalde yeryüzünde.

joshua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 14 Nisan 2017, 21:16:05 »
Saçlar iyi olmuş hocam, gözün aydın.
Finas konusu içinse bir iki çift laf etmek isterim, sadece ekim sonrası destekleyici etkisi olan bir ilaç olarak önerilse bi derece kabul edilebilir ama bıraktığında etkisini kaybediyorsa riske girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kimsenin finası ömür boyu kullanacağını zannetmiyorum.
Saç dökülmesi ne kadar şiddetli olsa da 30lu yaşların ortasına doğru sağlam bir saç ekimi yapıp olabildiğince minimum ilaç takviyesi almak bana en mantıklısı gibi geliyor.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 17 Nisan 2017, 13:35:33 »
Bugun 7.ay foto bekliyoruz bold :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 17 Nisan 2017, 17:45:49 »
Aynen bold takipteyiz 🙏

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 21 Nisan 2017, 15:02:28 »
7 ay.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 21 Nisan 2017, 15:39:23 »
Çok iyi görünüyor :)) 
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 21 Nisan 2017, 15:46:09 »
Bold sonuç harika. Çok doğal görünüyor. Keep ile mi ejilmişti?  Bir de saç rengin koyulaşmış, finas etkisi mi yoksa biotin etkisi mi renk koyulaşması?
🏇🏇

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 21 Nisan 2017, 15:49:15 »
Harika manyak olmus forumda en iyi 5 girer bu ekim :) birsey sorucam bold  saclari kacinci ayda kisalttin ilk bu surecte ? ben 60.gunde kisaltmistim pisman oldum acaba kestirmesem dahami iyi takip ederdim sureci diye.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 15:52:13 Gönderen: Sacsizkel »

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 21 Nisan 2017, 15:55:49 »
Hala cikislar devam ediyor bu arada.
Koyulaşma finas etkisi. Biotinin de katkısı var mıdır bunda bilemiyorum.

Sacsızkel, ben saçları birkac kez kestirdim ama ekim bölgesi dahil üstleri çok kısalttırmadım.
Jokey35, evet keep ile ekildi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 21 Nisan 2017, 16:09:52 »
Nekadar çıkış var bold ? Şuan fazlamı tek tük mü?
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 21 Nisan 2017, 16:10:13 »
Kizarikliklar hala devam ediyor buda cikislar hala olucak demek bundan sonra cikarsa sikinti ama bas edemezsin saclarla :)) senin surec gec ilerledi birazcik ama bitiş çizgisine cok hizli geldin :) bazen 100 metre kosusunda arkadan gelen jamaikali atlet usain bolt gibi ondekileri geciyormus insan :)  buda keeplerin etkisi :)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 21 Nisan 2017, 20:23:14 »
Bold çok güzel gidiyo bir de tam önden bir foto atabilirmisin ?

Facebook Twitter Instagram