Hayırlı olsun ekimın güzel olmuş maaşallah.lakin forumda aklıma takılan birşey var.neden koray hocanın ekimleri tamamen finanslı..bu mereti biliyoruzki bırakınca etkisi kalmayacak başa dönecek.buna rağmen sperm kalitesine kafar kalıcı hasar bırakılan bir kimyasaldaki ısrar nedendir ? Asla eleştei değil lakin cevabını bulamıyorum ben mesela sizin ekiminiz alan az olmasına rapmen greft cok olmasına rapmen basarı için finans desteği neden ?
Finasteride in olası yanetkilerini bildiğinize göre Bunun hakkında birşeyler yazmadan direkt sorunuza cevap vermek istedim.
Genelde saç dökülmesi ister kabul edin ister kabul etmeyin, 40 lü yasların ortalarına kadar devam eder.25-30 yaşlar onda ki bir hastaya nekadar iyi bir Ekim yaparsanız yapın, mevcut saçların dökülmeye devam etmesinin önüne geçmez iseniz yada yavaşlatmak için bir çaba sarfetmezseniz yapılan süper ekimin pek bir anlamı kalmaz.Koray hoca da hastalarına finast tavsiye etmesinin sebebide bu. Bunda anlaşılmayacak bir durum yok. Dizinde dediğiniz gibi arkadsın açıklığı çok degil , yani lokal bir alan için çokça greft Ekim yapılarak sık bir görüntü elde edilmiş.Şimdi saç kaybı devam ederse , DHT den etkilenmeyen Koray hocanın ektikleri yerinde duruyor iken, Ekim yapılmamış alanlar kel kalacak.Her gören nerde ektirdin diye soracak(neresiyse söylede biz oraya gitmeyelim şeklinde)
Ekte bir fotoğraf paylaşıyorum, bu arkadas belkide 5-10 sene önce herkesin hayalini kurduğu gibi bir Ekim operasyonu geçirmiştir. Ama şimdiki halini gören Ekim yaptırmaktan vazgeçer.
(Merakını gidermek için yazdım, yoksa kesinlikle finast kullanmayı tavsiye etmiyorum)