Evet bebek şampuanından kaynaklanıyor olabilir. Johnson's kullanıyorum ben de. Birinci ayım dolduktan sonra saçlarım için faydalı bir şampuan kullanmayı düşünüyordum. Davines ürünlerini araştırdım biraz herkes oldukça memnun. Fakat farklı çeşitleri mevcut. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Bana hangisi uygun olur?
Ben Davines Purifying kullanıyorum. Sebebine gelince benim çok uzun yıllardır kepek sorunum vardı ve bunu çözen tek şampuan bu oldu. Kuaförlerde satılır genelde. Ben e-ticaret sitelerinden büyük boy alıyorum hesaplı oluyor.
Bir de market şampuanı kullandığımda benim saç gereksiz kabarır ve sertleşirdi. Davines'te aksine saçın yumuşak oluyor ve kabarmıyor.
Ekimden sonra 1. ay bende kepek de diyemeyeceğim artık, yazın denizde havuzda güneşten derimiz soyulur öyle bir kıvama geldi artık. Davines 3-4 yıkama sonra kendine getirdi saçı.
Birkaç çeşiti var kepeğe karşı, yağlı saçlara karşı vb. Ekimden önce ne tip bir saç sorunun varsa ona göre kullanabilirsin. Bir de yıkamayı hafif masaj yaparak yapmak ve 5 dk kadar bekletmek lazım. Sonra da iyice durulamak gerekiyor. Bu şekilde kullanınca faydalı oluyor.