Gönderen Konu: Yaş 23 Ekim Başarılı Olurmu?  (Okunma sayısı 3010 defa)

davud123

• Sr. Member
Ynt: Yaş 23 Ekim Başarılı Olurmu?
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2019, 19:03:28 »
Kesinlikle dazlak ol bu saclarla gezme

Bumble59

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2019, 22:41:12 »
Öncelikle herkese iltifatlarından ve tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim. Spor yap diyenler için evet biraz spor geçmişim var tekrardan fitness a geri dönücem ve 3 numara bir saç kullanıyorum  dazlak sıfır denemedim ama neden olmasın son halimde ki fotoğraflarda da malum kış memurlukta yoğun olunca pek ilgilenemedim olmayan saçlarımla 😂,retricadan yıl ve yaş tahmin eden arkadaş başarılı tahminlerinde fotoğraflarda yaş 18 19 erasmus eğitiminden, yalan yok o halimle bu halim arasında sanki 30 yaş fark var gibi hissediyorum aslında geçen 4 5 yıl ama o halimize dönemiceksek te buda bizim sınavımız deriz genetiğe boyun eğeriz 😂 uzun lafın kısasını güzel bi sözle bitirmek istiyorum. Mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler. 👊👊👊
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 22:53:45 Gönderen: Bumble59 »

Bumble59

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2019, 22:52:16 »
.

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2019, 22:57:21 »
Dökülme tipi nw6 , 30 kadar saçların çoğu gidicek ve donör seyrek olucak şimdiden belli, ama ekime gelince evet ekim olunur ama eğer medikal tedavisi olmazsa 4 sene zor idare eder kafanızı ondan sonra ekilenlerin çoğu gider onun için uzun süre ekimden sonra ekilenleri kurumak için medikal tedavi lazım( finasterid kullanmak) en az 10 sene , ama medikal tedaviyi bırakdıktan sonra 6 ay içinde yine eski haline dönücek saçlar
Kendiniz karar vermeniz lazım eğer finas kullanacaksınız ekim olur ama eğer kullanmazsınız gelecekte dökülme şiddetli olucak ve hiç ekime uygun değilsiniz
Donörün seyrek olucagını nerden anladınız medikal tedavi olmazsa ekilenler dökülecek demişsiniz ekilenler donör bölgedeki güvenli alandan alınmıyormu nasıl dökülecek finasterid ve medikal tedavi varolan saçları korumak için kullanılmıyormu evet arkadaşın dökülmesi devam edicek ana bence ön orta 1.ekim ileriki dönemde de tepe iyi olmazmı kendi KENDİ VAROLAN SAÇLARINI KORUMAK İÇİN MEDİKAL TEDAVİ kendi tercihi olur bu kadar net ve kesin açıklama yapmanız ve yaptığınız açıklamalar ilginç geldi bana 

Keladayadayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Aralık 2019, 23:05:46 »
Bumble59 kardeşim eğer saçı 0 vurur ya da kazıtırsan eski halinle aranda 30 yaş fark varmış gibi falan hissetmezsin. Yakışıklı bir kardeşimizsin çok samimi söylüyorum saça ihtiyacın yok ama böyle tutma vur 0a. Ben de sen gibi renkli gözlüyüm sıfıra vururum genelde saçları Allaha şükür bir an dahi saçlarım dökülüyor kel kalıyorum diye kötü hissetmedim kendimi.Ama son kez söylüyorum kendimce full kes saçı çok çok daha yakışıklı olursun

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2019, 23:59:35 »
herkes ne kadarda abartmış  :) forumun bu bölümünde nedense hep olumsuz ve umutsuzca yorumlar yapılıypr konu açanlara.
halbuki ne var bu arkadaş sadece öne 2000 greft ekse ekilenlerde güzelce çıksa ve üstüne procapil sprey,dermaroller ve iyi bir vitamin(farklı bir sürü tedavi protolü izlenebilir bu sadece bir örnek) kullansa zaten eski günlerine geri döner,bu kadar abartmaya  hiç gerek yok.

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2019, 00:00:11 »
Kardeşim üzüldüm cidden yakışıklısın ama erken başlamış dökülme. Bu yaşta hocalar daha Ekim yapmazlar sanırım

Bumble59

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 13 Aralık 2019, 11:24:23 »
herkes ne kadarda abartmış  :) forumun bu bölümünde nedense hep olumsuz ve umutsuzca yorumlar yapılıypr konu açanlara.
halbuki ne var bu arkadaş sadece öne 2000 greft ekse ekilenlerde güzelce çıksa ve üstüne procapil sprey,dermaroller ve iyi bir vitamin(farklı bir sürü tedavi protolü izlenebilir bu sadece bir örnek) kullansa zaten eski günlerine geri döner,bu kadar abartmaya  hiç gerek yok.
ışık var  diyorsun yani aklım karıştı bak 😂

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 15 Aralık 2019, 23:38:39 »
Aslında bu tipe protezde eklesen 30una kadar çok hareketli yaşarsın. Dönördeki saclarında yüzde 20si gidebiliyor malesef o yüzden bı yorumlar bu şekilde

Bumble59

• Yeni üye
  • *
Nerdeyse 1 seneye yakın bir süreçten sonra herkese cümletten selamün aleyküm. 2019 yılında açmış olduğum konuya Yaş 24 geldiğinde tekrarda acaba mı diyerek inceleyip siz değerleri forum üyelerinin yorumlarına kendimi bırakıyorum. 1 senedir ekim kararını boşverdiğim süreçi bırakıp tekrardan acaba ektirsem mi moduna girdiğim süreç başlamış bulunuyor bende. Bunun üzerine bugün tekrardan Acı Badem Emp Hair ile görüşmem üzere tatmin edici konuşmalar oldu. En min 3500 4000 kök ekim yapıcaklarını maxı ekimde belirleyeceklerini ekimden  sonra gerekli ilaçlarla ilgi ve gayretini gösterdiğimde şuan ki görünümden çok daha iyi olucağından söz ettiler. 1 sene sonra ki dökülme durumum eklediğim fotoğraflardadır fotoğrafları bugün çektim. Sizin görüş ve önerileriniz nelerdir ne yapmam gerek ektireyim mi bekleyim mi hiç mi ektirmeyim çok kararsız kaldım. Fiyat olarak 6500 tl dediler. Herkes iyi forumlar dilerim.

Bumble59

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 07 Aralık 2020, 18:25:55 »
..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 07 Aralık 2020, 18:29:29 »
Donör maşşllah kaliteli bu kafayı kapatır ama doğru adımlar atmalıyız.

Öncelikle saçları güçlendirmek için finasterid bir araştıraltıralım

Daha sonra uygun bir ekimci

Ve 2 ekim

Önce ön orta 1 sene sonra tepe çokta güzel sonuç alırsın

Acı Badem Emp Hair  gidermisin bilemem çok sıcak değilim  ama nereye gidersen git  forumu iyi araştır ekim planlama tavsıyemden sakın çıkma
Global Moderator

Bumble59

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 07 Aralık 2020, 18:37:18 »
Donör maşşllah kaliteli bu kafayı kapatır ama doğru adımlar atmalıyız.

Öncelikle saçları güçlendirmek için finasterid bir araştıraltıralım

Daha sonra uygun bir ekimci

Ve 2 ekim

Önce ön orta 1 sene sonra tepe çokta güzel sonuç alırsın

Acı Badem Emp Hair  gidermisin bilemem çok sıcak değilim  ama nereye gidersen git  forumu iyi araştır ekim planlama tavsıyemden sakın çıkma

Sayın hocam sizin ekim konusunda tavsiyenizi değerlendirmek isterim. Yani genel olarak finasterid ilaç hakkında hiç bi fikrim yok hani araştırılmaya müsayit bi konu benim için. Onun dışında sosyal medya mecralarında genel olarak takip ettiğimiz ünlüler youtuberlar vb emp hair ekimlerinden dolayı tercihen aradığım bir firmadır. Her türlü ekim şirketi ve görüş önerilerinize açığım ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 07 Aralık 2020, 18:37:35 »
 finasterid artı ekim guzel olur.oncesi sonrası resimlerinde kullanılır senin kafa merkezlerinde işine gelir.iyi yer yapmalı ekimini.bizde yakışıklıyız diye geciniyorduk seni gorene kadar:)doğal olmayan ekim kellikten kötü bunu unutma.ondan donorunude mahvetmicek bir yere ektir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram