Gönderen Konu: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ  (Okunma sayısı 14816 defa)

umutvari

• Yeni üye
  • *
Ekim çok başarılı değil proscar kullanma sonuca göre ikinci bir ekimi yaptır Sakal destekli proscar falan bu sacı suan kurtarmaz  hapla telafisi olmaz kendine kötülük yaparsın asuman hanımın  bu tutumu hiç hoş değil

içime bi öküz oturdu diyebilirim şu an :) gerçekler acıdır ama evet benimde içime sindi sayılmaz şimdiki sonuç. 2. ekimde düşünürmüyüm bilemedim bundan sonra.

tutarsa

• Jr. Member
  • **
hocam aslinda bu forumu takip ettiysen genelde senin acikliginda ve zayif donor alaninda 5700 tek ekim icin cok fazlaydi 2 ye bolunse ekim daha iyi olurdu danki donorun yorulmus baya. bence 2. ekimde on bolgeye 4  parmak sakal agirlikli 2500 civari ektrip toparlatrsin. tabi 7 8 aylara geldiginde dahada iyi olur umarim.

Siddhartha

• Hero Member
Sahsi fikrim acikliginiz ekime cok uygun degilmis. Bu ise hic girmseydiniz daha iyi olurmus. Ama 4 ayda daha cok erken yorum yapmak icin en azindan 6-7 aylari gormek gerekir.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

umutvari

• Yeni üye
  • *
hocam aslinda bu forumu takip ettiysen genelde senin acikliginda ve zayif donor alaninda 5700 tek ekim icin cok fazlaydi 2 ye bolunse ekim daha iyi olurdu danki donorun yorulmus baya. bence 2. ekimde on bolgeye 4  parmak sakal agirlikli 2500 civari ektrip toparlatrsin. tabi 7 8 aylara geldiginde dahada iyi olur umarim.

ikinci ekimi düşünürmüyüm bilemedim ama düşünceniz için teşekkür ederim dikkate alırım seneye belki 2. ekimi düşünürsem

Sahsi fikrim acikliginiz ekime cok uygun degilmis. Bu ise hic girmseydiniz daha iyi olurmus. Ama 4 ayda daha cok erken yorum yapmak icin en azindan 6-7 aylari gormek gerekir.

evet bakalım 1 senelik süreç diyorlar saç ekimi için. geçsin bakalım zaman ne gösterecek

Ercan07

• Full Member
Alan çok açık donor bolge cok kısıtlı yine iyi bence ikinci ekim olursa sakalla yapılıyor mu bilmiyorum ama sıklastirma olursa cok daha iyi olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
4 ay da tamamen zır kel olan bölgeden gayet güzel bir hareketlenme olmuş zaten tek seans için bu kafadan şu süreç de başka ne beklenir. Süreç olumlu ama alana göre tek ekim sizi ne kadar tarmin eder onu bilemeyiz. Ekim ikiye bölünse daha doğru olurdu tek seans da bu kafa kapatılamıyacağı için bölgesel çalışıp daha iyi yoğunluk elde etmek gerekiyor.

Neyse süreç olumlu ve çok erken.
Global Moderator

umutvari

• Yeni üye
  • *
Alan çok açık donor bolge cok kısıtlı yine iyi bence ikinci ekim olursa sakalla yapılıyor mu bilmiyorum ama sıklastirma olursa cok daha iyi olur

evet sanırım 2. ekimi düşünmem gerekiyor. sakaldan olur sanırım arkadan öne mi olur nasıl olur bilemedim ama 2. ekimi düşünmeye başladım seneye anca artık

4 ay da tamamen zır kel olan bölgeden gayet güzel bir hareketlenme olmuş zaten tek seans için bu kafadan şu süreç de başka ne beklenir. Süreç olumlu ama alana göre tek ekim sizi ne kadar tarmin eder onu bilemeyiz. Ekim ikiye bölünse daha doğru olurdu tek seans da bu kafa kapatılamıyacağı için bölgesel çalışıp daha iyi yoğunluk elde etmek gerekiyor.

Neyse süreç olumlu ve çok erken.

evet bide bu var çünkü hiç saç yoktu malzeme belli zaten ilk resimlerde. yorumunuz önemliydi benim için teşekkür ederim. proscar kullanımına ne diyorsunuz başlayayım mı ?

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4.ayda ekim kötü demek adama hakarettir.6.7.ayı bekle o zaman net bir resim çıkar ortaya

umutvari

• Yeni üye
  • *
4.ayda ekim kötü demek adama hakarettir.6.7.ayı bekle o zaman net bir resim çıkar ortaya

işimiz beklemeye kaldı zaten. herkesin sonucu da benim de güzel olur inşaallah diyelim. teşekkür ederim

LooF

• Jr. Member
  • **
Ynt: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ
« Yanıtla #55 : 28 Haziran 2020, 02:17:10 »
Son halinizi atsaydınız keşke

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #56 : 28 Haziran 2020, 02:26:58 »
Süreç  devam.ediyor   8 ayda  hersey beli. Olur

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 28 Haziran 2020, 02:40:13 »
Güncelleme gelse çok iyi olurdu,
Siz mi ısrar ettiniz bilmiyorum ama, asuman hanımın başarılı ekimlerinin dışında, hatalı planlama denebilecek ekimlerinden biri olmaya aday

TC1923

• Full Member
Son durum nedir? gayet başarılı ilerliyor Asuman hanımın ekimleri.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Operasyon, 2 ekim şeklinde Planlanmış olmalıydı, ancak kabuk dökümünden sonraki resimlerde görünüyor ki ekilenlerin de tamamı çıkmamış, ve tam atak yapacağı zamanlarda ortadan kaybolmuş Arkadaş, uzun zamandır yazmamış, Tamda 7. Ayında asıl senaryonun sonları, benimde sormak istediğim sorular vardı, Meselâ ekimden sonra takviye şampuan vitamin, Alopexy sprey kullandımı, sonrasında noldu, mutlu sonlamı bitti yada nasıl sonuçlandı, Sonsuza kadar "?" Olarak kalacak galiba.. ???
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram