Gönderen Konu: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ  (Okunma sayısı 14801 defa)

Ercan07

• Full Member
Ynt: 9 ARALIK 2019 - ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC - 5700 GREFT - 32 YAŞ
« Yanıtla #16 : 21 Aralık 2019, 23:16:28 »
Ekiminiz guzel olmuş hayırlı olsun.Bugun bende Asuman hanimin kligine gittim gercekten kendileri cok mütevazı.asuman hanimi bu formda keşfettim ve 7 ocak randevu aldim.hakkimizda hayırlı olsun

umutvari

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 21 Aralık 2019, 23:20:58 »
Hocam gecmis olsun.Cok kucuk bi alan oldugu icin kafaya takicak bisey yok.Emin olun saclar ciktiktan sonra o bolge gozunuze gelmeyecektir.Bu sorularinizi asuman hanimla paylasip , oradan aldiginiz cevaplar dogrultusunda ilerlemeniz daha saglikli olur diye dusunuyorum.

inşaallah sıkıntı olmaz sağolun. asuman hanıma dedim de 3 gün rifocin kullan sonra tekrar bakalım demişti araya haftasonu giriyoda ondan sormuştum tecrübeli arkadaşlara. 3 günden sonra bırakayımmı devammı edeyim diye.

umutvari

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 21 Aralık 2019, 23:23:04 »
Saclar kendini buldugunda cok sorun yaratmaz inşallah..ekiminiz hayırlı olsun..
Açık alana ekim olunca insan 1 greft cıkmayacak olsa kötü hissediyor..o yara olan bölgede sac kökü var mı acaba?

haklısınız ister istemez tedirgin oluyor insan. kabuklar tamamen dökülmeden o kısma baktığımda o yara olan bölgede saç vardı. ama  kabuklar temizlendi rifocin de sürülünce o kısım baya kırmızı oldu yıkamadan sonra bakarım bakalım saç varmı o kısımda

umutvari

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 21 Aralık 2019, 23:24:52 »
Ekiminiz guzel olmuş hayırlı olsun.Bugun bende Asuman hanimin kligine gittim gercekten kendileri cok mütevazı.asuman hanimi bu formda keşfettim ve 7 ocak randevu aldim.hakkimizda hayırlı olsun

sağolun asuman hanımı bende bu forumda keşfettim dediğiniz gibi kibar ve mütevazı. sonuçta güzel olur inşaallah. hakkınızda hayırlısı olsun sonucunuz güzel olur inşaallah

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Aralık 2019, 18:39:40 »
Merhabalar ekiminiz hayırlı olsun.
yarayla ilgili ekim merkezi ne dedi?
asuman hanım, ilk görüşmede saçınızla ilgili neler söyledi.
ekim merkezi ekimden sonra neler önerdi?
dönor bölgenin fotoğrafını ekleyebilirminiz.
mahsuru yoksa ne kadar ücret ödediniz.

umutvari

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Aralık 2019, 18:24:25 »
Merhabalar ekiminiz hayırlı olsun.
yarayla ilgili ekim merkezi ne dedi?
asuman hanım, ilk görüşmede saçınızla ilgili neler söyledi.
ekim merkezi ekimden sonra neler önerdi?
dönor bölgenin fotoğrafını ekleyebilirminiz.
mahsuru yoksa ne kadar ücret ödediniz.

sağolun yarayla ilgili asuman hanım rifocin kullan 3 gün demişti kullandım bende. şimdi kabuk bağladı o kabuğun atmasını bekliyorum dokunmuyorum hiç. ekimden sonra xpecia verildi kullanıyorum. kendim de biotin 5000 aldım dışardan. o ve xpecia kullanacağım. ara ara fotoğraf ekleyeceğim donör bölgemde ara ara kaşıntı var sadece onun dışında sıkıntı yok. ücret konusunuda asuman hanımla konuşursanız daha sağlıklı olur uçuk fiyat politikaları yok o kadarını söyliyim. herkese aynı fiyat söyleyeceklerini de sanmam benim açıklığım hayli fazlaydı görüleceği üzere.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor;

bu donörden 5700 greft çıkartmak hayli zor olmuş olmalı.

umutvari

• Yeni üye
  • *
Güzel görünüyor;

bu donörden 5700 greft çıkartmak hayli zor olmuş olmalı.

teşekkür ederim bende şaşırdım çıkan sayıya

umutvari

• Yeni üye
  • *
çok sık güncelleme yapmanın alemi yok diye girmemiştim. 9 şubatta 2 ay olacak. gidişat biraz stresli. şok dökülme dedikleri sildi süpürdü diyebilirim. inşaallah sonucu güzel olur. fikir edinmek ve süreci merak edenler için aydan aya resim eklemeye çalışacağım. herkes için en iyisini dilerim. herkese hayırlı akşamlar

umutvari

• Yeni üye
  • *
devamı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
süreç henüz erken donör bölgeyi çok kısa kestirmişsiniz görüntü normal zamanla daha iyi olur

çıkışlar içinde süre var hayırlısı diyelim
Global Moderator

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nekroz olan bölge düzelmiş.Masallah diyelim.Sonucuda iyi olacaktır...

umutvari

• Yeni üye
  • *
süreç henüz erken donör bölgeyi çok kısa kestirmişsiniz görüntü normal zamanla daha iyi olur

çıkışlar içinde süre var hayırlısı diyelim

teşekkür ederim. ense bölgesine yakın siivlcemsi şeyler oluyo bazende ekim yapılan alan da oluyo normal sanırım bunlar değil mi ?

umutvari

• Yeni üye
  • *
Nekroz olan bölge düzelmiş.Masallah diyelim.Sonucuda iyi olacaktır...

evet şükür düzeldi izde kalmadı kafama takılıyordu orası. teşekkür ederim inşaallah herkes için sonuç güzel olur.

Facebook Twitter Instagram